Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

cevizleri unuttumda yedim
hüpletince aklım başıma geldi

Benim de bi bilirkişi çıkar herhalde

Merdanesiz tebrik de ne biliiiim
Kaptancaaazım 6 hafta ne ödül ne kaçamak yapmadım kız onu da göz önünde bulundurun please, bi de ekstrem bi durumdu
proflara susmak olmazdı. onlar olmasaydı 1,5 kg eksi bile olabilirdi. elini vicdanına koy haksızsın de. hayıııır diyemezsin. hedefine ulaştığında bile bu gibi gıdaları ayda 1 kere ödül olarak ver kendine. diğer zamanlarda uzak dur.

ayrica su orucu yapmak isteyen kizlar,
40 saat ustunde bir risk var,

bazi doktorlar uzatin uzatabildiginizce diyorlar,

bazilari 72 saati gecirin diyorlar,

ancak bazilari da 40 saat ustunde bazi olumlu etkileri olumsuza donmeye basliyor diyorlar.

acikcasi malum doktorlar hangi konuda agiz birligi ediyorlar ki sahsen ben risk almam saglik konularinda, 40 saati cok gecmiyorum. sizlere de o sebeple oneremiyorum. belki de iyi bir seydir dedigim gibi ama ben kendim bu riski almiyorum.

Evet bende okudum bunu. Ben hele bi 16la basliyim 40a cok var

tüm takım adına feda ediyim kendimi
ya oklavandan korkuyomda yine de susamıyom
hedefe ulaşınca da ayda bir mi kaçamak yapcezz
az değil mi

tüm takım adına feda ediyim kendimi
ya oklavandan korkuyomda yine de susamıyom
hedefe ulaşınca da ayda bir mi kaçamak yapcezz
az değil mi
ah be canım korkma ama durum şöyle oluyor. önce haftada 1 diyorsun istediğimi yiyeceğim. sonra bakıyorsun baskül aynı gösteriyor. yesemde kilo almıyorum diyorsun. bunu arttırıyorsun. sonra bir bakmışsın mutluluk gıdaları evde almış başını gitmiş sen önüne geçemiyorsun ve sonuç tüm çabalar çöpe gitmiş. o yüzden ayda 1 bence en makulü diyorum. en az 8 ay bu şekilde yaparsanız emeklerinizi korumuş ve bünyenizi oturtmuş olursunuz.

Yani kaliyor ve izin mi istiyorsun yoksa ayriliyormusun. Tam anlamadim

Selam kızlar.. Sabahtan beri uğrayamadım, sayfalar ilerlemiş, sonunda okuyabildim

Ben varım canım, her türlü yarışa, rekabete ne olursa artık Daha yolum uzun, biraz hızlanmam lazım

Eline sağlık canım..
Daha 10 kilo ilk hedefe kalmış
Toplam 20 kilocuk var verilecek

evet canım haklısın fi tarihinde yine 57 leri görmüştüm
aynı dediğin gibi oldu aman almıyorum zaten derken
hepsi bir kaç ay sonra geri geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…