Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Geçmiş olsun Noram bende istiyordum Haziran’da baktıracaktım hastane randevusu iptal oldu :) neyse iyileşeyim de ilk işim tahlil yaptrmak.

esmeriiim istanbulin K klbk33 caroline84 hedef kilolarınızı belirtmemişsiniz yavrular acil istiyorum.
Mahi57 V vesikaliyarim Huhuki sizlerde önümüzdeki hafta için ulaşacağınız hedef kiloyu belirtmelisiniz. lütfen kilo paylaşımlarınızı fotoğraflı üstünde tarih ve nickiniz görülecek biçimde paylaşınız bundan sonra. aksi takdirde sizleri listelere dahil etmeyeceğiz.

Muhahahahaha yerim kiz seni
Kıyamam ben sana ben sana destek olurum kız.
He birde bu arada detoks ve su orucunu aynı ayda deneme bence sağlık herşeyden önemli yavaş olsun kalıcı olsun
Oy krakerimmmm Haklisin kuzum yeni plan yapayim

Hahah ben de diyorum kaptanım kıyamamış
kaymışım kıyamamışı bile kaymış okudum iyi mi AppLesma kilosu yanlış giriş yapmışım. bu mesajda ona da özürlerimi iletmiş olayım.
AppLesma hedefine ulaştığın ve -400 gr geçtiğin için seni tebrik ediyorum.

Son düzenleme:
vayyy yüksek lisansımıda yapayım diyorsun yani...

temmuz sonuna tatilde fink atacagim kismetse bakalim.

s bedenlerimi hazir etmisim, uzerimde soyle bol bol durmasinlar mi

kayinvalidecigimi de ziyaret edecegim, uzerime taaa benim ceyize koydugu pantolonu cekecegim, sevindireyim kendisini

Bence senin yaşında bir hata olmalı
Sahi 45 yaşında mısın abla demeliyim o zaman sana Ceydos ablam

Ayyy ne kazani yanlış birsey mi yaptim yaparim valla

Ben dediğiniz gibi gönderdim tartı resmimi tarihte var üzerinde haftaya Kdr en az 500gram hedefim var inşallah daha fazlası olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…