Bu daha ilk haftam.Yarı kilocuk mu eneeee
İlk hafta daha çok gider işte ben de o yüzden şaşırdım canım. Gel biz ona 72 diyelimBu daha ilk haftam.
Bu yüzden korkuyorum.
Önümüzdeki haftalarda hedefimi yüksek tutarım.
Harika görünüyor ablam afiyet olsunVe bugünün son öğünü
oğluna masraf yaptırmıyım diye kilo verdim eskileri giyiyorum dersintemmuz sonuna tatilde fink atacagim kismetse bakalim.
s bedenlerimi hazir etmisim, uzerimde soyle bol bol durmasinlar mi
kayinvalidecigimi de ziyaret edecegim, uzerime taaa benim ceyize koydugu pantolonu cekecegim, sevindireyim kendisini
Çok teşekkür ederim canımHarika görünüyor ablam afiyet olsun
Bu konuda hiçbir fikrim yok canımKızlar an itibari ile 24. Saatimi doldurdum su orucunda. Kendimi iyi hissediyorum devam edeyim mi yoksa bırakayım mı? Devam edersem kahvaltıya kadar yemeyi düşünmüyorum ama akşam kötü olur muyum ki? Geç saatte yemek istemem.
51.5 hedef@esmeriiim @istanbulin K klbk33 @caroline84 hedef kilolarınızı belirtmemişsiniz yavrular acil istiyorum.
Mahi57 @vesikaliyarim @Yzgt66 sizlerde önümüzdeki hafta için ulaşacağınız hedef kiloyu belirtmelisiniz. lütfen kilo paylaşımlarınızı fotoğraflı üstünde tarih ve nickiniz görülecek biçimde paylaşınız bundan sonra. aksi takdirde sizleri listelere dahil etmeyeceğiz.
Hahahha ben de seni yerim bebiş
beni de tebrik et kaptanımmmm 9 top evet evet itiraf ediyorum 9 top profiterol den sonra hedefime 200gr kalmış bence büyük başarı
oy kıyamam tebriğe ihtiyacın var mı? rakamlar gösteriyor.Ben de tebrik isterimcok kiskancimdir ben
ruhum 10 görüntüm 35 olsa da yaşım 45Bence senin yaşında bir hata olmalı
Sahi 45 yaşında mısın abla demeliyim o zaman sana Ceydos ablam
oğluna masraf yaptırmıyım diye kilo verdim eskileri giyiyorum dersin
damardan gir
Tuttuğun su oruçlarını beğenemiyor musun?ya benim de kararsiz kaldigim bir durum,
sac dokulmesi artti,
ama mevsimsel de dokulur saclarim aynen @noram in dedigi gibi.
beslenmem cok dengeli aslinda, hic detoks falan yapmadim bu surecte, o yuzden risk gormuyorum ama aklimin bir kenarinda da var, rahatsiz ediyor
Tamam işte haftaya tıkır tıkır eksilirsinRegl olacagim demistim bugun oldum, kilo almamisim demek ki en azindan
siskinliktir birazi.
bence şu saatlerde ye artıkKızlar an itibari ile 24. Saatimi doldurdum su orucunda. Kendimi iyi hissediyorum devam edeyim mi yoksa bırakayım mı? Devam edersem kahvaltıya kadar yemeyi düşünmüyorum ama akşam kötü olur muyum ki? Geç saatte yemek istemem.
Benim deBu konuda hiçbir fikrim yok canım
Merdanesiz tebrik de ne biliiiimtebrikler bir daha olmasın. eee işin bittiğinde 9 top prof ile buraya ne kadar kısa zamanda döneceksin sen hesapla.
Tuttuğun su oruçlarını beğenemiyor musun?
26. Saaatre yiyeyim o zaman kaptanımbence şu saatlerde ye artık
su orucu yapacaksan artırarak git derim
Ben dün kahvaltıdan sonra yemedim (2ceviz vardı ama saymıyom onu)
Bugün 14:00 te bozdum
Bende kötü olmadım ama başım sinyal vermeye başlamıştı
Tamam o zaman önce ve sonrasını dengeliyorsanbegeniyom onlari,
o yuzden bence sorun olmamasi lazim.
bir de ben kalori artiriyorum oncesinde ve sonrasinda bilincli olarak.
bence şu saatlerde ye artık
su orucu yapacaksan artırarak git derim
Ben dün kahvaltıdan sonra yemedim (2ceviz vardı ama saymıyom onu)
Bugün 14:00 te bozdum
Bende kötü olmadım ama başım sinyal vermeye başlamıştı
alys haftaya perşembe bende su orucu yapıcambegeniyom onlari,
o yuzden bence sorun olmamasi lazim.
bir de ben kalori artiriyorum oncesinde ve sonrasinda bilincli olarak.
alys haftaya perşembe bende su orucu yapıcam
sen çarşamba akşamdan başlıyon dimi
ben korkuyorum o kadarından
yine perşembe sabahı kapatırım cumaya kadar