Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

hoşgeldin canım. katılım formunda olması gereken bilgilerin büyük bir kısmını vermişsin. yaşın kaç, çocuğun var mı ve emzirme durumun var mı bunları bildirirsen daha net yorum yapılabilir menülerine.

Ya sen zaten onun ekmegini yiyon caktirma

Stres kilo yapar takmayin kafaya relax olun diyom ben de, ozrengini ornek alin, dolunayda meditasyon yapin diyom
Bu tosbik abla 6 ay bilemedin 1 sene sonra istediği kiloya kavuşur
O arada buradaki tavşanlar kaç kere mezun olup tekrar yuvaya geri dönerler bilmiyorum
Hep burada sizi bekleyen ablanız olacağım

Önceden çok negatiftim gerçekten kilo veremediğim hafta çok üzülüyordum ama artık giden gram bile olsa üzülmüyorum çünkü beslenme şeklim değişti, vücudum değişti, neredeyse istediğim herşeyi giyebiliyorum, en önemlisi nefsimi terbiye etmeyi başardım ve yapabileceğim herhangi bir kaçamak sonrasında nasıl toparlayacağımı artık biliyorum ki bu hafta benim için öyle şahane bir hafta oldu. Yani negatiflik bitti 4.takımın premsesleri sayesinde

A Arrietty_ @sedulu @neutral CEYDOS
Muhtişim adımlarımı yazayım artık
6.245 adım :187 puan
Bu hafta spor konusunda fiyaskoyum farkındayım ama haftaya toparlanıcam inşeAllah
su daha sonra dediğin için menüne muhteşem dedim. ama ikinci mesaja bakınca su görmedim ???

Hoşgeldin canım 20 yaş iki çocuk maşallah pek erken olmuş Allah bağışlasın
Hedef kilona pek bişey yok verirsin hemencik
Eşin kiloların yüzünden seni sevmiyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…