Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bence detoks 2 sebeple yapilir.
1. Ya cok inatci bir kilon vardir, gram bile inmiyordur, sasirtmak icin yaparsin.

1. Ya da partilemissindir, bayram falan gibi bir hafta gecirmissindir, onun negatif etkisini azaltmak icin yaparsin.

Normal saglikli beslenme haftalarinda gereksiz zorluk gibi geliyor bana. Ayrica senin dedigin negatif etkileri de olabilir.

Yehu,
Bende bunlarin hiçbiri yok

Ozellikle kas calistiktan sonra yemek yenmeli kismini ben de yeni ogrendim, bugun o yüzden erkenden orucumu bozdum, aciktigimdan degil minnak kasciklarima bir sey olmasin diye
HEmen değil de 1 saar sonra öneriyordu izlediğim videodaki sporcu abi.

Ne oldu neden dudaklarını büzdün??

Hosgeldin canim.

Zaten detoxlarda karb hiç olmuyor nerdeyse. Karb da aşırı su tuttuğu için tüketmediğimiz zaman otomatik vücuttaki o şişlik gidiyormuş. Yani bir çeşit ilüzyon oluyormuş. Tartıya eksi çıkıyor ama ertesi hafta normal düzene dönüp karb tüketince vücut gene o suyu tutuyormuş. Dün biyoloji dersini tekrar ettim valla.

Bende aynı şeyleri düşünüyorum biçok yöntem denemiş birisi olarak gereksiz açlık hatta bugün elticana da aynı şeyleri söyledim N Nalyeccc dimi kuşum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…