- 3 Mart 2021
- 1.883
- 8.945
- 37
HiççYehu,
Bende bunlarin hiçbiri yok
Ozellikle kas calistiktan sonra yemek yenmeli kismini ben de yeni ogrendim, bugun o yüzden erkenden orucumu bozdum, aciktigimdan degil minnak kasciklarima bir sey olmasin diye
Detoxlar ödem atmaya yarıyor kuzum. Yani ödem tuttuysan detox yapabilirsin ama yağdan kilo vermek için detox önermiyorlar.
Yağ yakmanın prensibi kası arttırmak. dengeli beslenerek vücudun gerekli enerjiyi yağ depolarından almasını sağlamak vs.
HEmen değil de 1 saar sonra öneriyordu izlediğim videodaki sporcu abi.Yehu,
Bende bunlarin hiçbiri yok
Ozellikle kas calistiktan sonra yemek yenmeli kismini ben de yeni ogrendim, bugun o yüzden erkenden orucumu bozdum, aciktigimdan degil minnak kasciklarima bir sey olmasin diye
Hiççaman o kascıklara iyi bak kuzu
Amiiinnnnİyi geceler ablam
Herkeşlere iyi geceler
Sabah tartı hepimizi çooook mutlu etsin inşallah
Bendeki adımı görsen dönüp yüzüne bakmazsın o vakitYumurta tek yenmiyor yaaa
Yok beeeaaaa ne heyt sporlar var
HEmen değil de 1 saar sonra öneriyordu izlediğim videodaki sporcu abi.
Bizde de vardır da nerdeMinik minikler ablasi, yenice buyuyorlar daha
Ee bi zahmet 1er 2ser gitsin. 140den dusuyomYa öyle de hepiciğiniz öyle 900-1 kilolar verince benim moralim bozuluyor fındığım.
Bizde de vardır da nerdebenim Sporlar azalacak bitecek heralde
Ne oldu neden dudaklarını büzdün??
Hosgeldin canim.Kullanıcı Adı :mahi57
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:ev hanimi
Yaşınız :20
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 2 kiz 2 ve 3 yad
Yaşadığınız şehir:
Boyunuz : 165 cm
Kilonuz: 73.3
Hedef kilonuz : 65
Kilo alma hikayeniz :bunu bende bilmiyorum ama yiyiyorum aliyorum.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Kendimi sevmem icin ve esimin beni sevmesi icin.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? Evet
Zaten detoxlarda karb hiç olmuyor nerdeyse. Karb da aşırı su tuttuğu için tüketmediğimiz zaman otomatik vücuttaki o şişlik gidiyormuş. Yani bir çeşit ilüzyon oluyormuş. Tartıya eksi çıkıyor ama ertesi hafta normal düzene dönüp karb tüketince vücut gene o suyu tutuyormuş. Dün biyoloji dersini tekrar ettim valla.Bence detoks 2 sebeple yapilir.
1. Ya cok inatci bir kilon vardir, gram bile inmiyordur, sasirtmak icin yaparsin.
1. Ya da partilemissindir, bayram falan gibi bir hafta gecirmissindir, onun negatif etkisini azaltmak icin yaparsin.
Normal saglikli beslenme haftalarinda gereksiz zorluk gibi geliyor bana. Ayrica senin dedigin negatif etkileri de olabilir.
Valla sen şu saatten sonra tartıya takılma sende bişey kalmadı kas bile yaptın senin iş mezuraylaŞahane kuzu da durdu gitmiyor artık. Gram gram kanırta kanırta gitmeye başladı valla.
Ne oldu neden dudaklarını büzdün??
Hosgeldin canim.
Evet metobolizmam hızlı.Yaşın daha çok genç. Hemen verirsin kilolarını. senin metabolizman canavar gibidir şu an.
Bende aynı şeyleri düşünüyorum biçok yöntem denemiş birisi olarak gereksiz açlık hatta bugün elticana da aynı şeyleri söyledim N Nalyeccc dimi kuşumBence detoks 2 sebeple yapilir.
1. Ya cok inatci bir kilon vardir, gram bile inmiyordur, sasirtmak icin yaparsin.
1. Ya da partilemissindir, bayram falan gibi bir hafta gecirmissindir, onun negatif etkisini azaltmak icin yaparsin.
Normal saglikli beslenme haftalarinda gereksiz zorluk gibi geliyor bana. Ayrica senin dedigin negatif etkileri de olabilir.
En dogru takimdasin mahicikEvet metobolizmam hızlı.
Ama fa la yediğim için kilo veremiyorum zaten tek sorun bu.
Ve bunuda dengelersem burda sizin yardımınıza.
Sorun çözülecek.
Yavru bizim kilolara vurunca seninle aynı eksiyi vermiş gibi oluyoruz aslında ama insan psikolojisiYa öyle de hepiciğiniz öyle 900-1 kilolar verince benim moralim bozuluyor fındığım.
Mezura basen ve bacaklardan güldürüyor hala. Onda iş var bakValla sen şu saatten sonra tartıya takılma sende bişey kalmadı kas bile yaptın senin iş mezuraylao bile yeter bu kadar diyebilir benden söylemesi
Verecek biley kalmadığı için olabilir mi acabaMezura basen ve bacaklardan güldürüyor hala. Onda iş var bakama tartı ı ıh.