- 3 Mart 2021
- 1.883
- 8.945
- 37
O 4 cm nelere kadir biliyor musun sen ?Boyum 164 kız. Görende 170 sanır.
Bİliyorum ablacım 1 cm 1 kg’ya denk geliyor diye bir şeyler duymuştum zamanında. Keşke 170 olsaydım ne güzel.O 4 cm nelere kadir biliyor musun sen ?
60 kg olursam çok iyi olurBİliyorum ablacım 1 cm 1 kg’ya denk geliyor diye bir şeyler duymuştum zamanında. Keşke 170 olsaydım ne güzel.
Senin hedefin var mı? Kaç kilo olmak istiyorsun?
su, çay kahve smoothieler dışında en az 2,5 olmalı kuzucum.Su 2 lt çay kahve smoothie ekstralar
Ne demek canım hoşgeldinMerhaba benide araniza alirmisiniz?
Omg kuzum ya. Bu vucudu hayal bile edemem ben. Harikasin beeEki Görüntüle 2859033
Bu fotoğrafım before kızlar 72 kilo filanım burda, diyete başlamadan önce yani.
Eki Görüntüle 2859035
Bu da after. Yeni ciciler almıştım kendime onları deniyordum. Salı gününden yani.
72 vs 58.5
Suyu arttır kız
Olmaz olur mu kız olur. Bak sana bir arkadaşımı atacağım. O da ameliyatla zayıfladı. BekleOmg kuzum ya. Bu vucudu hayal bile edemem ben. Harikasin beePlease stress yapma. Keyfini cikar boyle fit bi vucudunun. Istedigini giy ohh hersey yakisir masallah
Çok tebrik ediyorumYaa teşekkür ederimönce ilk 3 ay diyetisyen kontrolün de gittim daha sonra sadece motivasyon için gittiğimi fark ettim ve burda da aynı şeyi sagladigim için bıraktım diyetisyeni canım inişli çıkışlı bir süreç benim de evet hedefe az kaldı şükür baya fark etti benim de 40 kilo gitti ama şuan çok yavaşladı artık bakalım az az gidiyo şuan
Olur bence gecer bileDaha iyiyim canım yatıyom kalkıyom yuvarlanıyorum evdeyarın 1 olurmu dersin
Aminnnnnn
Yok yok depolarim dolu benim 1 yil yeterYavru bişey yememişsin tabii aç olursun
Akşam niye boş
Düşüp bayılma bak bi yerde
HosgeldinHoş buldum.
Seviyor sevmesine de zayiflamami da isdiyor.
Ama en çok kendim için istiyorum zayıflamak.
tartiya yansisin diye yaptım kiz..Azcik hile yapayim aç kalayım depodan yakayim dedim..Belki 1 olurumAçken sen sen değilsin akşamı es geçmişsin inşeAllah tartıya güzel yansıyacak ama bunu alışkanlık haline getirme vücut ona da alışıyor
Cok guzel olmussun taş gibi hatun derler ya işte onun fotografi buEki Görüntüle 2859033
Bu fotoğrafım before kızlar 72 kilo filanım burda, diyete başlamadan önce yani.
Eki Görüntüle 2859035
Bu da after. Yeni ciciler almıştım kendime onları deniyordum. Salı gününden yani.
72 vs 58.5
Rabbim hayırlı kısmetler versinYavru önce evlenmek için mi dua etsek
dolmayı görünce geçen yaptığım dolma aklıma geldi. online siparişle m'li marketten dolmalık sipariş verdim. aman 1 dolma 4 adet dolmaya bedel. kız seninkiler öyle değil dimi...Herkese iyi geceler
Sabah 11 de
Üç dilim peynir
8 zeytin
Bir yumurta
Ara
4 çay şekersiz
Akşam 4
2 sarma
1 dolma
Bir büyük kase yoğurt
Su 3 litre
Sporlarım
30 dakika tempolu yürüyüş 60 puan
5719 adim 170 puan
5 dk plank 50 puan
5 dk wallsit 50 puan
Aklli bilekligin şarjı bitti adımlarım bu kadar kaydedildi .
Toplam 330
A Arrietty_ @seduluH3RA_ @Ayse_M
Bugün için özür
su bolca değil ne kadar içtiğin önemli. menülerinde onu da bildirirsen güzel olur. yoksa menün güzel.Perşembe kahvaltı
Kahvaltı 2 haşlanmış yumurta, biraz peynir, 7 zeytin, domates, salatalık 3 ceviz
Akşam yeşil fasulye, 1 dilim ekmek, ayran, salata
Su bolca
Asonser kullanmıyorum evimiz 5.kat iki kere inip çıktım. 108 puan
40 dk tempolu yürüyüş *2.5=100
7470 adım=249
457 puan