Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Omg kuzum ya. Bu vucudu hayal bile edemem ben. Harikasin bee Please stress yapma. Keyfini cikar boyle fit bi vucudunun. Istedigini giy ohh hersey yakisir masallah

Omg kuzum ya. Bu vucudu hayal bile edemem ben. Harikasin bee Please stress yapma. Keyfini cikar boyle fit bi vucudunun. Istedigini giy ohh hersey yakisir masallah
Olmaz olur mu kız olur. Bak sana bir arkadaşımı atacağım. O da ameliyatla zayıfladı. Bekle

Çok tebrik ediyorum
Maasallah canım nazar değmesin 40 kilo ne demek

Daha iyiyim canım yatıyom kalkıyom yuvarlanıyorum evde yarın 1 olurmu dersin
Olur bence gecer bile
Önce aysunayy ve @Nalyeccc e sonra da bana nasip olacak bu bebiş hayırla, sağlıkla inşallah
Aminnnnnn
Yavru bişey yememişsin tabii aç olursun
Akşam niye boş
Düşüp bayılma bak bi yerde
Yok yok depolarim dolu benim 1 yil yeter
Hoş buldum.
Seviyor sevmesine de zayiflamami da isdiyor.
Ama en çok kendim için istiyorum zayıflamak.
Hosgeldin
Açken sen sen değilsin akşamı es geçmişsin inşeAllah tartıya güzel yansıyacak ama bunu alışkanlık haline getirme vücut ona da alışıyor

tartiya yansisin diye yaptım kiz..Azcik hile yapayim aç kalayım depodan yakayim dedim..Belki 1 olurum

dolmayı görünce geçen yaptığım dolma aklıma geldi. online siparişle m'li marketten dolmalık sipariş verdim. aman 1 dolma 4 adet dolmaya bedel. kız seninkiler öyle değil dimi...

Selam güzel hatunlar
bugün akşama kadar iş, akşamda kişisel gelişim ile ilgili online eğitimdeydim. Baktım hiç sporum yok sonrasına yürüyüş sıkıştırdım. Günü yeni bitirdim ama bende bittim.
İnsan yoğun olunca aklına yemekte gelmiyormuş kahvaltıdan sonra hiç bir şey yiyemedim.
Lütfen yarın tartıya yansısın şu açlığım.

Yarın hepimiz güzel eksiler paylaşalım inşallah.
Öptüm hepinizi iyi geceler

su bolca değil ne kadar içtiğin önemli. menülerinde onu da bildirirsen güzel olur. yoksa menün güzel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…