Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

672B4DB7-EAEE-4B89-9FEB-2B689689A6E3.jpeg
Bu fotoğrafım before kızlar 72 kilo filanım burda, diyete başlamadan önce yani.
822A94A0-4048-4B53-A554-7F12B7C8F9B6.jpeg
Bu da after. Yeni ciciler almıştım kendime onları deniyordum. Salı gününden yani.
72 vs 58.5

Eki Görüntüle 2859033
Bu fotoğrafım before kızlar 72 kilo filanım burda, diyete başlamadan önce yani.
Eki Görüntüle 2859035
Bu da after. Yeni ciciler almıştım kendime onları deniyordum. Salı gününden yani.
72 vs 58.5
Omg kuzum ya. Bu vucudu hayal bile edemem ben. Harikasin bee😍♥️ Please stress yapma. Keyfini cikar boyle fit bi vucudunun. Istedigini giy ohh hersey yakisir masallah♥️

Omg kuzum ya. Bu vucudu hayal bile edemem ben. Harikasin bee😍♥️ Please stress yapma. Keyfini cikar boyle fit bi vucudunun. Istedigini giy ohh hersey yakisir masallah♥️
Olmaz olur mu kız olur. Bak sana bir arkadaşımı atacağım. O da ameliyatla zayıfladı. Bekle

Yaa teşekkür ederim 😍 önce ilk 3 ay diyetisyen kontrolün de gittim daha sonra sadece motivasyon için gittiğimi fark ettim ve burda da aynı şeyi sagladigim için bıraktım diyetisyeni canım inişli çıkışlı bir süreç benim de evet hedefe az kaldı şükür baya fark etti benim de 40 kilo gitti ama şuan çok yavaşladı artık bakalım az az gidiyo şuan
Çok tebrik ediyorum 😊
Maasallah canım nazar değmesin 40 kilo ne demek

Daha iyiyim canım yatıyom kalkıyom yuvarlanıyorum evde :emir_bebek:😂 yarın 1 olurmu dersin 🙈
Olur bence gecer bile😍
Önce aysunayy aysunayy ve @Nalyeccc e sonra da bana nasip olacak bu bebiş 🥰🥰 hayırla, sağlıkla inşallah 🤲🏻
Aminnnnnn🙏🙏🙏
Yavru bişey yememişsin tabii aç olursun
Akşam niye boş
Düşüp bayılma bak bi yerde
Yok yok depolarim dolu benim 1 yil yeter :KK70:
Hoş buldum.
Seviyor sevmesine de zayiflamami da isdiyor.
Ama en çok kendim için istiyorum zayıflamak.
Hosgeldin🌸
😂😂 Açken sen sen değilsin 🤣🤣 akşamı es geçmişsin inşeAllah tartıya güzel yansıyacak 👍 ama bunu alışkanlık haline getirme vücut ona da alışıyor

😍😍😍
tartiya yansisin diye yaptım kiz..Azcik hile yapayim aç kalayım depodan yakayim dedim..Belki 1 olurum:KK53::KK70:

Herkese iyi geceler
Sabah 11 de
Üç dilim peynir
8 zeytin
Bir yumurta
Ara
4 çay şekersiz
Akşam 4
2 sarma
1 dolma
Bir büyük kase yoğurt
Su 3 litre
Sporlarım
30 dakika tempolu yürüyüş 60 puan
5719 adim 170 puan
5 dk plank 50 puan
5 dk wallsit 50 puan
Aklli bilekligin şarjı bitti adımlarım bu kadar kaydedildi .😒
Toplam 330
A Arrietty_ @sedulu H3RA_ H3RA_ @Ayse_M
Bugün için özür 🥺
dolmayı görünce geçen yaptığım dolma aklıma geldi. online siparişle m'li marketten dolmalık sipariş verdim. aman 1 dolma 4 adet dolmaya bedel. kız seninkiler öyle değil dimi...

Selam güzel hatunlar
bugün akşama kadar iş, akşamda kişisel gelişim ile ilgili online eğitimdeydim. Baktım hiç sporum yok sonrasına yürüyüş sıkıştırdım. Günü yeni bitirdim ama bende bittim.
İnsan yoğun olunca aklına yemekte gelmiyormuş kahvaltıdan sonra hiç bir şey yiyemedim.
Lütfen yarın tartıya yansısın şu açlığım. 🙏🏼

Yarın hepimiz güzel eksiler paylaşalım inşallah.
Öptüm hepinizi iyi geceler 😘

Perşembe kahvaltı
Kahvaltı 2 haşlanmış yumurta, biraz peynir, 7 zeytin, domates, salatalık 3 ceviz
Akşam yeşil fasulye, 1 dilim ekmek, ayran, salata
Su bolca
Asonser kullanmıyorum evimiz 5.kat iki kere inip çıktım. 108 puan
40 dk tempolu yürüyüş *2.5=100
7470 adım=249
457 puan
su bolca değil ne kadar içtiğin önemli. menülerinde onu da bildirirsen güzel olur. yoksa menün güzel.

X