Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

@Asi Matmazel bence @noram ve esmeriiim i alacan 1 gunlugune benim vucuda koyacan. Obur gun hallerine sukretmezlerse ben nolayim
Noram tamamda ben ozenılecek yerde degılım yaa
Oyyy harıkasjn yaaaa şahanee dur artık olmuşsun sen bacım bune fitlik

Herkes oyle dıyor. Suçlu o çünkü ben ada etrafında donuyorum o tali yoldan cıkıp vurdu bana. Ayy bıde ığrenc bı adamdı terbıyesız sınırım bozuluyo hatrlayınca.
ülkemizde büyük sorun o zaten önceliğin adaya girende olduğunu bilmemeleri. yurtdışında sen adaya girdin mi diğer tüm araçlar senin yoluna girmeni bekliyor. denedim adaya girdim 3 tur attım ve bu turlar süresince diğer arabalar hiç hareket etmedi sabırla bu çatlak ne yapıyor diye beklediler. birde yaya geçidini denedim piskopatça tek yön akışlı , sanırım 4 şeritli yol ben ayağımı yaya geçidini atıyorum tüm şeritte sürücüler duruyor çekiyorum gidiyorlar bunud a abartarak tecrübe ettim.

Hoşgeldin canım 20 yaş iki çocuk maşallah pek erken olmuş Allah bağışlasın
Hedef kilona pek bişey yok verirsin hemencik
Eşin kiloların yüzünden seni sevmiyor mu?
Hoş buldum.
Evet biraz erken oldu bu yüzden biraz hayallerimi erteledim.
Eşim beni tabiki seviyor ama ben onun yanında kendimi aşırı rahatsız his ediyorum.
Ve sanki bu ara zayıflamam konusunda küçük mesajlar veriyor.

Hoşgeldin mahicim olur öyle şeyler bende öyle mesajlar alabiliyorum eşim tarafından olmasada öncelikle tabiki kendin için istiyorsun sağlığın için burası coooook güzel bi yer bu konuda her konuda destek alabileceğin bi yer gerçekten en samimi şekilde soluyorum burada olduğun için coook şanslısın özellikle bizim takimumarım hedefine en kısa şekilde ulaşırsın canım

Hosbuldum.
Bende sizden aşırı pozitif enerji aldım.
Eminim çok güzel bir yol olacak benim için.
Umarım hepimiz hedefimize ulaşırız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…