Noram tamamda ben ozenılecek yerde degılım yaa@Asi Matmazel bence @noram veesmeriiim i alacan 1 gunlugune benim vucuda koyacan. Obur gun hallerine sukretmezlerse ben nolayim
Oyyy harıkasjn yaaaa şahanee dur artık olmuşsun sen bacım bune fitlikEki Görüntüle 2859033
Bu fotoğrafım before kızlar 72 kilo filanım burda, diyete başlamadan önce yani.
Eki Görüntüle 2859035
Bu da after. Yeni ciciler almıştım kendime onları deniyordum. Salı gününden yani.
72 vs 58.5
kaza yaptığını atlamışım. çok hasar var mıydı geçmiş olsun.Kızlr yazamadım bugun cok sporda yapamadım. Eşim arabayı ıstedı tamire goturmek ıcın onu götürdüm malum kaza yapmıstım. Sonra kaynanamda durduk az once geldık daha yalan oldu bugunku planlar
Gecen hafta anayolda vurdular ceydoş. Sag kapı göçük 3-4 bın masraf var. Tutanak tutturdum hemen eşimi cagırıp. Bakalım karaı tarafın sıgoetası karşılar ınsallahkaza yaptığını atlamışım. çok hasar var mıydı geçmiş olsun.
offf be çok fena olmuş. karşılar değil sigortası varsa karşılamak zorunda.Gecen hafta anayolda vurdular ceydoş. Sag kapı göçük 3-4 bın masraf var. Tutanak tutturdum hemen eşimi cagırıp. Bakalım karaı tarafın sıgoetası karşılar ınsallah
Herkes oyle dıyor. Suçlu o çünkü ben ada etrafında donuyorum o tali yoldan cıkıp vurdu bana. Ayy bıde ığrenc bı adamdıofff be çok fena olmuş. karşılar değil sigortası varsa karşılamak zorunda.
ülkemizde büyük sorun o zaten önceliğin adaya girende olduğunu bilmemeleri. yurtdışında sen adaya girdin mi diğer tüm araçlar senin yoluna girmeni bekliyor. denedim adaya girdim 3 tur attım ve bu turlar süresince diğer arabalar hiç hareket etmedi sabırla bu çatlak ne yapıyor diye beklediler. birde yaya geçidini denedim piskopatçaHerkes oyle dıyor. Suçlu o çünkü ben ada etrafında donuyorum o tali yoldan cıkıp vurdu bana. Ayy bıde ığrenc bı adamdıterbıyesız sınırım bozuluyo hatrlayınca.
Farka bak ya. Darisi basima
Teşekkür ederim.hoşgeldin canım. uamrım hayallerine kavuşursun. ama lütfen bunu o bu şu için değil kendin için yap olur mu?
Hoş buldum.Hoşgeldin canım 20 yaş iki çocuk maşallah pek erken olmuş Allah bağışlasın
Hedef kilona pek bişey yok verirsin hemencik
Eşin kiloların yüzünden seni sevmiyor mu?
Hoşgeldin mahicimHoş buldum.
Evet biraz erken oldu bu yüzden biraz hayallerimi erteledim.
Eşim beni tabiki seviyor ama ben onun yanında kendimi aşırı rahatsız his ediyorum.
Ve sanki bu ara zayıflamam konusunda küçük mesajlar veriyor.
Bende şimdi fark ettim. Düzeltirim.Kuzu kahvaltı çok az hiç protein almamışsın neredeyse
Çok güzel bir eksicanimGunaydin
gecen hafta 115,8
Bu hafta 115
Fark 800
Yuzde 0,690
Hedef 114
Hosbuldum.Hoşgeldin mahicimolur öyle şeyler bende öyle mesajlar alabiliyorum eşim tarafından olmasada öncelikle tabiki kendin için istiyorsun sağlığın için burası coooook güzel bi yer bu konuda her konuda destek alabileceğin bi yer gerçekten en samimi şekilde soluyorum burada olduğun için coook şanslısın özellikle bizim takim umarım hedefine en kısa şekilde ulaşırsın canım
Inşallah ınsallahhh cooook aminHosbuldum.
Bende sizden aşırı pozitif enerji aldım.
Eminim çok güzel bir yol olacak benim için.
Umarım hepimiz hedefimize ulaşırız.