Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Asi Matmazel bence noram ve esmeriiim i alacan 1 gunlugune benim vucuda koyacan. Obur gun hallerine sukretmezlerse ben nolayim
Biz böyle söyleyince şımarıklık gibi geliyor di mi kuzum? Vallahi öyle değil. İnsan kilo verse de kendini beynen öyle hissetmiyor. Tamam çok kilolu değildim hiçbir zaman. Max 72 kilo oldum ben ama hep fazla kilom vardı yani. O yüzden şu anda da öyle geliyorz

Yok kiz dogru yoldasin yani. Az azda gitse gidiyor hedefine yaklasiyon

Merhaba.. Hoşgeldin aramıza

Hepimizde olacak ki oluyor kendimizi zayıflamış hissetmek için psikolojik olarakta hissetmek lazım ama oda yakındır kuzu fazla da şaaappmamak lazım

hoşgeldin canım. uamrım hayallerine kavuşursun. ama lütfen bunu o bu şu için değil kendin için yap olur mu?

Hepimizde olacak ki oluyor kendimizi zayıflamış hissetmek için psikolojik olarakta hissetmek lazım ama oda yakındır kuzu fazla da şaaappmamak lazım

Hakkaten kizlar siz niye boyle negatifsiniz.

E English_teacherrr ye de aynisini diyorum. Asicim sen de, cok cok guzel kilolar vermissiniz, boyunuz posunuz da maasallah yani.
Azicik keyiflenin yahu.

Herkese benden bitter ciko yanina da kahve tartidan sonra eve teslim

Bu topikteki en pozitif benim galiba

50 gram vermiş olayım bitterimi isterimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…