Biz böyle söyleyince şımarıklık gibi geliyor di mi kuzum? Vallahi öyle değil. İnsan kilo verse de kendini beynen öyle hissetmiyor. Tamam çok kilolu değildim hiçbir zaman. Max 72 kilo oldum ben ama hep fazla kilom vardı yani. O yüzden şu anda da öyle geliyorzAsi Matmazel bence noram ve esmeriiim i alacan 1 gunlugune benim vucuda koyacan. Obur gun hallerine sukretmezlerse ben nolayim
Yok kiz dogru yoldasin yani. Az azda gitse gidiyor hedefine yaklasiyonBiz böyle söyleyince şımarıklık gibi geliyor di mi kuzum? Vallahi öyle değil. İnsan kilo verse de kendini beynen öyle hissetmiyor. Tamam çok kilolu değildim hiçbir zaman. Max 72 kilo oldum ben ama hep fazla kilom vardı yani. O yüzden şu anda da öyle geliyorz
gunaydin canim,
reglin baslamadan su orucu yapmamalisin, onerilmiyor regl oncesi.
Valla ya bize nispet yapıyorlar resmen gitmiyorda gitmiyor ne kalmış ki ne gidecekAsi Matmazel bence noram ve esmeriiim i alacan 1 gunlugune benim vucuda koyacan. Obur gun hallerine sukretmezlerse ben nolayim
Inşallah yaramıştır sana içimden yaramış diyor sana bana da içimden bir ses almış diyorOlsun deneme yapmış oldun kuzum daha yapmazsin bakalım bana yaramış mi yarın görcez
Valla ya bize nispet yapıyorlar resmen gitmiyorda gitmiyor ne kalmış ki ne gidecek
Kullanıcı Adı :mahi57
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:ev hanimi
Yaşınız :20
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 2 kiz 2 ve 3 yad
Yaşadığınız şehir:
Boyunuz : 165 cm
Kilonuz: 73.3
Hedef kilonuz : 65
Kilo alma hikayeniz :bunu bende bilmiyorum ama yiyiyorum aliyorum.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Kendimi sevmem icin ve esimin beni sevmesi icin.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? Evet
Hoşgeldin canım. bir an önce fazlalıklarını atarsın inşallah.Vallahi bende böyle alıntı yaptım hakkınızı helal edin lütfen beceremedim kiibu emojiyi bile bulana kadar neler çektim allahiiiim
Hepimizde olacak ki oluyor kendimizi zayıflamış hissetmek için psikolojik olarakta hissetmek lazımBiz böyle söyleyince şımarıklık gibi geliyor di mi kuzum? Vallahi öyle değil. İnsan kilo verse de kendini beynen öyle hissetmiyor. Tamam çok kilolu değildim hiçbir zaman. Max 72 kilo oldum ben ama hep fazla kilom vardı yani. O yüzden şu anda da öyle geliyorz
hoşgeldin canım. uamrım hayallerine kavuşursun. ama lütfen bunu o bu şu için değil kendin için yap olur mu?Kullanıcı Adı :mahi57
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:ev hanimi
Yaşınız :20
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 2 kiz 2 ve 3 yad
Yaşadığınız şehir:
Boyunuz : 165 cm
Kilonuz: 73.3
Hedef kilonuz : 65
Kilo alma hikayeniz :bunu bende bilmiyorum ama yiyiyorum aliyorum.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Kendimi sevmem icin ve esimin beni sevmesi icin.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? Evet
Hepimizde olacak ki oluyor kendimizi zayıflamış hissetmek için psikolojik olarakta hissetmek lazımama oda yakındır kuzu fazla da şaaappmamak lazım
Bu topikteki en pozitif benim galibaHakkaten kizlar siz niye boyle negatifsiniz.
E English_teacherrr ye de aynisini diyorum. Asicim sen de, cok cok guzel kilolar vermissiniz, boyunuz posunuz da maasallah yani.
Azicik keyiflenin yahu.
Herkese benden bitter ciko yanina da kahvetartidan sonra eve teslim
Hakkaten kizlar siz niye boyle negatifsiniz.
E English_teacherrr ye de aynisini diyorum. Asicim sen de, cok cok guzel kilolar vermissiniz, boyunuz posunuz da maasallah yani.
Azicik keyiflenin yahu.
Herkese benden bitter ciko yanina da kahvetartidan sonra eve teslim
Bu topikteki en pozitif benim galiba
Kimmm?Arkadasin boyuna da bakin
O boy bende olsun on kilo fazlam olsun.
50 gram vermiş olayım bitterimi isterimm