Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Asi Matmazel Asi Matmazel bence noram noram ve esmeriiim esmeriiim i alacan 1 gunlugune benim vucuda koyacan. Obur gun hallerine sukretmezlerse ben nolayim😂😂
Biz böyle söyleyince şımarıklık gibi geliyor di mi kuzum? Vallahi öyle değil. İnsan kilo verse de kendini beynen öyle hissetmiyor. Tamam çok kilolu değildim hiçbir zaman. Max 72 kilo oldum ben ama hep fazla kilom vardı yani. O yüzden şu anda da öyle geliyorz

Biz böyle söyleyince şımarıklık gibi geliyor di mi kuzum? Vallahi öyle değil. İnsan kilo verse de kendini beynen öyle hissetmiyor. Tamam çok kilolu değildim hiçbir zaman. Max 72 kilo oldum ben ama hep fazla kilom vardı yani. O yüzden şu anda da öyle geliyorz
Yok kiz dogru yoldasin yani. Az azda gitse gidiyor hedefine yaklasiyon♥️

Kullanıcı Adı :mahi57
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:ev hanimi
Yaşınız :20
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 2 kiz 2 ve 3 yad
Yaşadığınız şehir:
Boyunuz : 165 cm
Kilonuz: 73.3
Hedef kilonuz : 65
Kilo alma hikayeniz :bunu bende bilmiyorum ama yiyiyorum aliyorum.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Kendimi sevmem icin ve esimin beni sevmesi icin.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? Evet

Merhaba.. Hoşgeldin aramıza 😊

Hepimizde olacak ki oluyor kendimizi zayıflamış hissetmek için psikolojik olarakta hissetmek lazım 😊 ama oda yakındır kuzu fazla da şaaappmamak lazım 😊 😊

Kullanıcı Adı :mahi57
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:ev hanimi
Yaşınız :20
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 2 kiz 2 ve 3 yad
Yaşadığınız şehir:
Boyunuz : 165 cm
Kilonuz: 73.3
Hedef kilonuz : 65
Kilo alma hikayeniz :bunu bende bilmiyorum ama yiyiyorum aliyorum.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Kendimi sevmem icin ve esimin beni sevmesi icin.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? Evet
hoşgeldin canım. uamrım hayallerine kavuşursun. ama lütfen bunu o bu şu için değil kendin için yap olur mu?

Hepimizde olacak ki oluyor kendimizi zayıflamış hissetmek için psikolojik olarakta hissetmek lazım 😊 ama oda yakındır kuzu fazla da şaaappmamak lazım 😊 😊

Hakkaten kizlar siz niye boyle negatifsiniz.

E English_teacherrr ye de aynisini diyorum. Asicim sen de, cok cok guzel kilolar vermissiniz, boyunuz posunuz da maasallah yani.
Azicik keyiflenin yahu.

Herkese benden bitter ciko yanina da kahve 😋 tartidan sonra eve teslim ✌️

E English_teacherrr ye de aynisini diyorum. Asicim sen de, cok cok guzel kilolar vermissiniz, boyunuz posunuz da maasallah yani.
Azicik keyiflenin yahu.

Bu topikteki en pozitif benim galiba 🤣🤣🤣🤣

Azicik keyiflenin yahu.

50 gram vermiş olayım bitterimi isterimm 😋

X