Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Tamamen dışarıdaydım bugün o yüzden ekmek fazla kaçtı, kendime 100 squat ceza kesiyorum Normalde sade filtre kahve veya Türk kahvesi içerim sadece, ama yanımızda granül nescafe vardı, onu da tabi sade içtim.

caroline84 canim bak bu listeyi al albumune koy. Cok lazim olacak.
mesela sabah 1 saat tempolu yuruyus mu yaptin. 60*2,5= 150 puan yazacaksin
adimsayarin varsa yada telefondan 9000 adim attiginda 30:1000*9000= 270 puan
Toplam 420 oluyor. Ama bugun pazartesiyse adimlar 2 katina cikiyo. 270 daha ekleyeceksin. 690 oluyor. Anladinmi canimm

Eklentiler

• BFA6E9CB-2705-41EB-8F53-8874EE42CC10.png
    314,5 KB · Görüntüleme: 17
Ben de piknikteydim bugun, ama biz kahvalti amaçlı gittik ve kahvaltiliklar haricinde yanımıza meyve aldık, tel zararlı şey ekmekti, ondan da 4 dilim yedim maalesef

Anladım canım benim teşekkür ederim
Ama iki kere hesaplanıyor

Maasallah canım 20 bin adım nedir nazar değmesin.
Helloo
sabah:
1 ceviz
1/3 ananas
13.00:
1 ceviz
1/3 ananas
aksam:
Rokka,maydonoz,yesil sogan nareksili salata
Ara:
Yesil cay ve kahve
Su 2 olur uyumadan
A Arrietty_ @sedulu H3RA_ @Ceydos noram
Canım bu bi detoks ama çok az degil mi bana hiç saglıklı gelmedi.
Sabah hiç yoktan 2 tane haşlanmış yumurta olsaymış.
Ama hazır markette satılan degil köyden gelen dolaşan tavuk.

Ben de piknikteydim bugun, ama biz kahvalti amaçlı gittik ve kahvaltiliklar haricinde yanımıza meyve aldık, tel zararlı şey ekmekti, ondan da 4 dilim yedim maalesef
Evet ekmek fazla olmuş akşamı hafif atlatarak bir nebzede olsa zararı hafifletebilirsin bu gibi durumlarda

Böyle günlerde akşam ayran, cacık benzeri şeylerde ekleyebilirsin. Daha doyurucu olur.

Diğer hafta ananas yaparım inşallah kabagi hiç sevmem iyice öldürdüm onlariburnumu tıkadım nasıl yediğimi anlamadim aysunayy
iyi bari yiyebildiysen canim 2 gun daha dayan...Yalnız ben o detoxu yaparken aksam ogununden sonra birsey yemiyorum sen yemissin kiz aciktirdi mi

Detox sonrasi cok normal
Karbonhidrati minimum a indirmek iyi fikir olabilir :)
İndirmeye çalıştım canim vallahi bana göre azicik yedim...bugun bana uzun zamandır görmeyenler nasil zayıfladın diye sordular belli oluyor artik yani nasil hoşuma gitti anlatamam o sözlerin üzerine yiyemedim
Sakin sakin bırakma canim ne kalmis surda ideal kilona..bak yaz geliyor surda ne kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…