Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Günaydın kızlar
Bugün bizde piknik planladık. Öğleden sonrası için ama ailece gideceğimiz için sağlıksız şeyler yok menüde kendime göre ayarladım
Pikniğe gitmeyeli belki 4/5 sene olacak.
Yaa iyi eğlenceler canim süper

Afiyet olsun
Adimlar da sahane
Koruma menüsü gibi olmus aslinda
Cok fazla karpuz olmus
Ekmek fazla. Sedulu da belirtmis zaten
Piknikde oldugun halde iyi kurtarmissin. Afiyet olsun
Güzel bir gün. Su miktari sahane
sedulu CEYDOS niye uzgun surat yaptiniz
Ara ögün den dolayimi? Su dan dolayimi
O ikisi disinda birsey göremedim
Su cidden cok az

Ben begendim
Gecmis olsun
Nasil oldunuz?

Helloo
sabah:
1 ceviz
1/3 ananas
13.00:
1 ceviz
1/3 ananas
aksam:
Rokka,maydonoz,yesil sogan nareksili salata
Ara:
Yesil cay ve kahve
Su 2 olur uyumadan
A Arrietty_ sedulu @neutral CEYDOS @noram
Detox biliyorum ama yanina yumurta cok yakisirdi :))
Bir Koruma menüsü daha. :) guzel bence
Pilates mi denesen?

Salma sakin
Menün guzel
sedulu 2 gun spordan muaf tutar seni

Guzel menu
Fazla karbonhidrat olmus bana gore
Kahvalti karbonhidrat sadece

Makarna ve karpuzdan birini secmeliydin. Protein de eklemis olsaydinn guzel bir ogun olurdu

Aksam guzel ama Ilk iki ogun karbonhidrati dolu secenekler olunca patates ve nohutu hic yemeseydin. Miktar kucuk evet ama iste karbonhidrat cok toplamda

Gunaydinnnn canlar

Dun yediklerim cok az gelmiş olacak ki odem falan kalmadı bendeCumadan cok ümitliyim kendim için de takim icin de bu hafta 1.olucaz
Günaydın canım ay valla bende korktum biliyo musun sen detoks dan sonra geri mi alcan diye şimdi bende yapıyorum ya bunu duyunca sevindim valla . Bu detoks ise yararsa tekrar yapabiliyo muyuz acaba ayda 2 kez filan

Günaydın canım ay valla bende korktum biliyo musun sen detoks dan sonra geri mi alcan diye şimdi bende yapıyorum ya bunu duyunca sevindim valla . Bu detoks ise yararsa tekrar yapabiliyo muyuz acaba ayda 2 kez filan
Bennde korkmuştum canim ama inan ki odemi atıp bide eksiye inmisim adetim de yeni basladi ona rağmen...ne kadar geldiyse yediklerim artik Devam et bak cok etkisini goreceksin sen de..takılıp kalmıştım detox cok ise yaradi..Merakla senin sonucunu da bekliyorum

Yaa bende bende merakla cuma sabahı bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…