Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Iyi akşamlar arkadaşlar bana yardımcı olur musunuz ya bende bu diyet gruplarına katılmak istiyorum nasıl katil am bilgilendirirmisiniz yada yetkili kişiler yardımcı olabilirmi lutfen
Iyi günler
Ilk sayfada kurallarimiz var. Kabul edersen, katilim formunu doldurup burada paylasmaniz gerekli

Günaydın kızlar..
Son günlerde telefona bakamaz oldum.. Dün de öğlene kadar ev işlerini bitirdim, öğleden sonra dişçiye gittim, akşam döndüm.. Oğlumu kayınvalidemden alayım derken bir baktım saat kaç olmuş, eve çok yorgun döndüm, hemen uyudum sayılır..
Bugün de anneme gideyim diyorum :) bakalım daha yeni kendime geliyorum, ayılayım biraz düşünürüm..

Miden yine mi kotu canim?
Yoksa misafir telasi ve kosusturmasindan dolayimi birsey yemedin?

Eline saglik Sedum
MUAF yazinca kendimde bir hos oluyorum

Yok canım iyiyim çok şükür..
Sadece canım sıkkın yemek konusunda, ne yiyeceğimi bilemiyorum, 2 ayı geçti etli yemek yemeyeli, ne zamandır istemiyordum ama artık canım çekiyor.. Yemeklerin tadını özledim.. Yağsız yemekleri düşününce hiçbirşey yapmak istemiyorum kendime.. Dün mutfakta dönüp durdum, buzdolabını kaç kere açıp kapattım, dolap ağzına kadar dolu ama canım hiçbirini istemiyorum.. Akşama kadar anca peynir ekmek yiyebilirim şu an, başka birşey yerken zorla yediriliyormuş gibi hissediyorum..
Bugün de yine aynı, düşünüp duruyorum..

Selam kızlar
Çocuklar ateşlendi onlarla ilgilenirken buraya bakamadım.Sıraya girdik vallaNeyse toparlarız inşallah
Akşam menülerde görüşürüz

Selam canım.. Nasıl oldunuz, daha iyi mi çocuklar?

E English_teacherrr menün süper adımın şahaneeeee esimmm maşallah nasilsin bu arada ben hiç açlık hiSsetmedim hemde bir öğün kabak yedim
Canım anca gördüm yuruyusumu yapıp geldim şimdi dün çok yorulmuşum sabah kalkamayacaktim dedim zorlada olsa gideceksin kalk . Kizzz valla bende 1 ogun yedim acıkmadım ama akşam acıkır gibi oldum.meyve yiyim dedim tuttum kendimi maden suyu içtim

Ay hadi inşallah.Belki de beni bu ay mahvettiyarından sonra çok ümitliyim senin sayende
Özellikle önümüzdeki hafta daha çok eksilerin geleceğini düşünüyorum
Iyi akşamlar arkadaşlar bana yardımcı olur musunuz ya bende bu diyet gruplarına katılmak istiyorum nasıl katil am bilgilendirirmisiniz yada yetkili kişiler yardımcı olabilirmi lutfen
Hoşgeldiniz

Günaydın kızlar
Oy oy ne çabuk, kaç bin adımdasın :)

Günaydın 4. Takım ve . A Arrietty_ kaptanım. Tebrik ediyorum sizi.

Asi Matmazel Tebrikler canım.
Dün ben de Hollywood diyetine başladim. Direnç kilolarindayım. İnşallah ise yarar.
Günaydın canım
Bizde CEYDOS yapıyordu o diyeti güzel de sonuç aldı ama bana göre epey zor bir diyet. Senin nasıl gidiyor ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…