Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok cayın yanına ağzıma illa bisey atacam bende çiğ fındık attiminşallah detoksum bozulmaz bugün yenicm amaiyi bari yiyebildiysen canim 2 gun daha dayan...Yalnız ben o detoxu yaparken aksam ogununden sonra birsey yemiyorum sen yemissin kiz aciktirdi mi
Iyi günlerIyi akşamlar arkadaşlar bana yardımcı olur musunuz ya bende bu diyet gruplarına katılmak istiyorum nasıl katil am bilgilendirirmisiniz yada yetkili kişiler yardımcı olabilirmi lutfen
Miden yine mi kotu canim?
Yoksa misafir telasi ve kosusturmasindan dolayimi birsey yemedin?
Eline saglik Sedum
MUAF yazinca kendimde bir hos oluyorum
Selam kızlar
Çocuklar ateşlendi onlarla ilgilenirken buraya bakamadım.Sıraya girdik vallaNeyse toparlarız inşallah
Akşam menülerde görüşürüz
Ben onu içersem uyur kalırım bir köşede çok uykumu getiriyor ayran cacıkBöyle günlerde akşam ayran, cacık benzeri şeylerde ekleyebilirsin. Daha doyurucu olur.
Evet onları okudum ancak formu nerden doldurcam acemilik diz boyu hiç birsey bilmiyorumIyi günler
Ilk sayfada kurallarimiz var. Kabul edersen, katilim formunu doldurup burada paylasmaniz gerekli
Canım anca gördüm yuruyusumu yapıp geldim şimdi dün çok yorulmuşum sabah kalkamayacaktim dedim zorlada olsa gideceksin kalk . Kizzz valla bende 1 ogun yedim acıkmadım ama akşam acıkır gibi oldum.meyve yiyim dedim tuttum kendimi maden suyu içtimE English_teacherrr menün süper adımın şahaneeeee esimmm maşallah nasilsin bu arada ben hiç açlık hiSsetmedim hemde bir öğün kabak yedim
Gunaydinnn
Günaydın 4. Takım ve . A Arrietty_ kaptanım. Tebrik ediyorum sizi.
Asi Matmazel Tebrikler canım.
Dün ben de Hollywood diyetine başladim. Direnç kilolarindayım. İnşallah ise yarar.
Özellikle önümüzdeki hafta daha çok eksilerin geleceğini düşünüyorumAy hadi inşallah.Belki de beni bu ay mahvettiyarından sonra çok ümitliyim senin sayende
HoşgeldinizIyi akşamlar arkadaşlar bana yardımcı olur musunuz ya bende bu diyet gruplarına katılmak istiyorum nasıl katil am bilgilendirirmisiniz yada yetkili kişiler yardımcı olabilirmi lutfen
Günaydın kızlarCanım anca gördüm yuruyusumu yapıp geldim şimdi dün çok yorulmuşum sabah kalkamayacaktim dedim zorlada olsa gideceksin kalk . Kizzz valla bende 1 ogun yedim acıkmadım ama akşam acıkır gibi oldum.meyve yiyim dedim tuttum kendimi maden suyu içtim
Merhaba hoşgeldinizEvet onları okudum ancak formu nerden doldurcam acemilik diz boyu hiç birsey bilmiyorum
Daha 7000 olacak canımGünaydın kızlar
Oy oy ne çabuk, kaç bin adımdasın :)
Maşallah arkadaşımaDaha 7000 olacak canım
Yaa görür müyüm ki nolur görüyüm lütfen aminMaşallah arkadaşıma
Bu azimle Temmuza kadar 7 onlukları göreceksin bence.
Günaydın canım
Günaydın 4. Takım ve . A Arrietty_ kaptanım. Tebrik ediyorum sizi.
Asi Matmazel Tebrikler canım.
Dün ben de Hollywood diyetine başladim. Direnç kilolarindayım. İnşallah ise yarar.