Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kızlar diyetisyenden aldığım bilgileri unutmadan yazayım dedim.
Bölgesel sıkılaşmayı sordum,
O gün sırf karın çalışsanda tüm vücuttan yağ yakılır. Bölgesel erimek için yarım saat karın çalışıp ardından 30/40 dk tempolu yürüyüş yapman lazım dedi. Çünkü sen bölgesel hareketle oradaki yağı ısıtıp sıvılaştırıyorsun. Sonrasında kardiyo yapmazsan tekrar katılaşır. Ama sıcakken kardiyo yaparsan kana karışır ve vücuttan atılır dedi.
Soğuk lipoliz önerdi ama lipödemden dolayı bacaklarıma işlem yaptıramadığımı söyledim. Orada ki estetik doktoruna soralım dedik. Adam bel bölgesinden muayene etti. Bana belden hacamat yaptırmamı önerdi incelme için.

Vücudumun geçen hafta çok ödem tuttuğunu söyledim. Tamamen içtiğin kahve ve çaydan dedi. Bu hafta günde 1 er fincan hakkım var.

Wc sıkıntısı için her sabah 2 yk zeytinyağı mutlaka dedi.

Bu arada sohbet esnasında “aslında ideal kilonuzdasınız yağ oranınızı düşürsek yeterli” dedi.💃🏼💃🏼💃🏼
Acayip mutlu oldum. Cuma günü artı çıktıktan sonra kendimi fil gibi hissederken bugün incecik hissediyorum 😂
Gayet güzel bilgiler vermiş. O zaman sen yağ yakimina odaklanacaksın. Acaba hiit cardiolara mi başlasan artık bak ergin kirbacta var öyle şeyler

Büyük oğlan biraz iyi ama küçüğün ateşi bir yükseliyor bir düşüyor.Tavuk suyu çorba yaptım içiremedim ya :KK64:Kemik sulu tarhana içti zorla.Şimdi anca uyuttum hemen size koştum:KK74:
Ben bu hafta çok kötü gidiyorum nazar oldum😂
Puanlarım düşük eşleşmeye de katılamıycam ühüü:mad:
Önemli olan eksi gelebilmek birde o var tabi 🤪
Gaza ihtiyacım var 🚗
Oyy kuzularin iyilessinde. Onemli olan o. Sen zaten super gidiyon krakerim♥️💋

noram noram sorunu gördüm şimdi bende. Salona giderken vücut isindiktan sonra bölgeselleri yapıp en son koşu bandında yokuş yukarı tırmanış yaptırıyordu hoca yüksek hızda. O zaman kilo verimi güzel oluyor.
Eger hiit ya da yüksek tempolu cardio baştan uğraşırsan sonra bölgesel çalışmaya enerji de fazla kalmıyor.

Büyük oğlan biraz iyi ama küçüğün ateşi bir yükseliyor bir düşüyor.Tavuk suyu çorba yaptım içiremedim ya :KK64:Kemik sulu tarhana içti zorla.Şimdi anca uyuttum hemen size koştum:KK74:
Ben bu hafta çok kötü gidiyorum nazar oldum😂
Puanlarım düşük eşleşmeye de katılamıycam ühüü:mad:
Önemli olan eksi gelebilmek birde o var tabi 🤪
Gaza ihtiyacım var 🚗
Yavrum siz bi toparlanın sonrası halledilir. Hastalık sürecinde zaten sağlıklı beslenmek gerekir. Onun da kilo yapacağını sanmam. Abur cubura girersen orası sıkıntılı olur.

Yavrum siz bi toparlanın sonrası halledilir. Hastalık sürecinde zaten sağlıklı beslenmek gerekir. Onun da kilo yapacağını sanmam. Abur cubura girersen orası sıkıntılı olur.
Abur cubura girmem de çorba dışında yemek yapamadığım için aparatif kuymak vardı mesela karnımı doyurmak için mecbur 2 kaşık aldım.Yine de dengede tutmaya çalıştım kendimce.Gece acıkıp saldırmamak için.Şimdi bir kupa yeşil çay içip vicdanımı rahatlatmalıyım 😝

Gayet güzel bilgiler vermiş. O zaman sen yağ yakimina odaklanacaksın. Acaba hiit cardiolara mi başlasan artık bak ergin kirbacta var öyle şeyler
evet bende öyle düşündüm bugün diyetisyen size bir video göndereyim onu yapın dedi. Az önce gelmiş bil bakalım ne çıktı 😂

evren bana sürekli chloe diyor 😂😂

sende mi geçirdin covid çok geçmiş olsun bende kasım ayında atlattım hiç aklıma gelmemişti onun etkileyebileceği :/

hastalıktan buyana 10 kilo almışım bende dile kolay bünyeye ağır :KK43:
Yok canım ben geçirmedim ama hep agzımda maske var.
Daha azmı hareket ettiğimden bi acayip olmuşum zor yürüdüm bugün

noram noram sorunu gördüm şimdi bende. Salona giderken vücut isindiktan sonra bölgeselleri yapıp en son koşu bandında yokuş yukarı tırmanış yaptırıyordu hoca yüksek hızda. O zaman kilo verimi güzel oluyor.
Eger hiit ya da yüksek tempolu cardio baştan uğraşırsan sonra bölgesel çalışmaya enerji de fazla kalmıyor.
O zaman 5-10dk ısınıp, bölgesel yapıp ardından Hiit yapmak mantıklı.

Ne cok konusmussunuz oyle🤭 şu saat oldu ancak girebildim..okuldaydim tum gun beceri sınavı vardı 6 ya kadar sürdü ustune de yürüyüş yaptim kızımin odevleri derken bu saat oldu...naptiniz bakem😂 bensiz....adetim basladi bu arada sabahki odem ondan olabilir🤭🤭
Yoklugun belliydi kuzum♥️
Suyun az yavrum. Daha çok içmen lazım, 3.5 litre içmelisin. Kilo başına 0.30 ml su içmek lazım sen hesapla gerisini.
Kurban olam 35 litre mi icem kiz😬

X