Gayet güzel bilgiler vermiş. O zaman sen yağ yakimina odaklanacaksın. Acaba hiit cardiolara mi başlasan artık bak ergin kirbacta var öyle şeylerKızlar diyetisyenden aldığım bilgileri unutmadan yazayım dedim.
Bölgesel sıkılaşmayı sordum,
O gün sırf karın çalışsanda tüm vücuttan yağ yakılır. Bölgesel erimek için yarım saat karın çalışıp ardından 30/40 dk tempolu yürüyüş yapman lazım dedi. Çünkü sen bölgesel hareketle oradaki yağı ısıtıp sıvılaştırıyorsun. Sonrasında kardiyo yapmazsan tekrar katılaşır. Ama sıcakken kardiyo yaparsan kana karışır ve vücuttan atılır dedi.
Soğuk lipoliz önerdi ama lipödemden dolayı bacaklarıma işlem yaptıramadığımı söyledim. Orada ki estetik doktoruna soralım dedik. Adam bel bölgesinden muayene etti. Bana belden hacamat yaptırmamı önerdi incelme için.
Vücudumun geçen hafta çok ödem tuttuğunu söyledim. Tamamen içtiğin kahve ve çaydan dedi. Bu hafta günde 1 er fincan hakkım var.
Wc sıkıntısı için her sabah 2 yk zeytinyağı mutlaka dedi.
Bu arada sohbet esnasında “aslında ideal kilonuzdasınız yağ oranınızı düşürsek yeterli” dedi.
Acayip mutlu oldum. Cuma günü artı çıktıktan sonra kendimi fil gibi hissederken bugün incecik hissediyorum
Oyy kuzularin iyilessinde. Onemli olan o. Sen zaten super gidiyon krakerimBüyük oğlan biraz iyi ama küçüğün ateşi bir yükseliyor bir düşüyor.Tavuk suyu çorba yaptım içiremedim yaKemik sulu tarhana içti zorla.Şimdi anca uyuttum hemen size koştum
Ben bu hafta çok kötü gidiyorum nazar oldum
Puanlarım düşük eşleşmeye de katılamıycam ühüü
Önemli olan eksi gelebilmek birde o var tabi
Gaza ihtiyacım var
Güzel gidiyorum di miOyy kuzularin iyilessinde. Onemli olan o. Sen zaten super gidiyon krakerim
Yavrum siz bi toparlanın sonrası halledilir. Hastalık sürecinde zaten sağlıklı beslenmek gerekir. Onun da kilo yapacağını sanmam. Abur cubura girersen orası sıkıntılı olur.Büyük oğlan biraz iyi ama küçüğün ateşi bir yükseliyor bir düşüyor.Tavuk suyu çorba yaptım içiremedim yaKemik sulu tarhana içti zorla.Şimdi anca uyuttum hemen size koştum
Ben bu hafta çok kötü gidiyorum nazar oldum
Puanlarım düşük eşleşmeye de katılamıycam ühüü
Önemli olan eksi gelebilmek birde o var tabi
Gaza ihtiyacım var
aminnnGüzel gidiyorum di mi
Her şeyin başı sağlık gerçekten.Çocukları hasta görünce tüm yaşam enerjim gidiyor.
Rabbim dermansız dert vermesin
Abur cubura girmem de çorba dışında yemek yapamadığım için aparatif kuymak vardı mesela karnımı doyurmak için mecbur 2 kaşık aldım.Yine de dengede tutmaya çalıştım kendimce.Gece acıkıp saldırmamak için.Şimdi bir kupa yeşil çay içip vicdanımı rahatlatmalıyımYavrum siz bi toparlanın sonrası halledilir. Hastalık sürecinde zaten sağlıklı beslenmek gerekir. Onun da kilo yapacağını sanmam. Abur cubura girersen orası sıkıntılı olur.
Ay hadi inşallah.Belki de beni bu ay mahvetti
evet bende öyle düşündüm bugün diyetisyen size bir video göndereyim onu yapın dedi. Az önce gelmiş bil bakalım ne çıktıGayet güzel bilgiler vermiş. O zaman sen yağ yakimina odaklanacaksın. Acaba hiit cardiolara mi başlasan artık bak ergin kirbacta var öyle şeyler
Yok canım ben geçirmedim ama hep agzımda maske var.sende mi geçirdin covid çok geçmiş olsun bende kasım ayında atlattım hiç aklıma gelmemişti onun etkileyebileceği :/
hastalıktan buyana 10 kilo almışım bende dile kolay bünyeye ağır
O zaman 5-10dk ısınıp, bölgesel yapıp ardından Hiit yapmak mantıklı.noram sorunu gördüm şimdi bende. Salona giderken vücut isindiktan sonra bölgeselleri yapıp en son koşu bandında yokuş yukarı tırmanış yaptırıyordu hoca yüksek hızda. O zaman kilo verimi güzel oluyor.
Eger hiit ya da yüksek tempolu cardio baştan uğraşırsan sonra bölgesel çalışmaya enerji de fazla kalmıyor.
Birinci sayfaya baktım da o zaman iki keremi saymış olcaz canım???Canım tempolu yürüyüş dk 2.5 puan kaç dk yatıysan 2.5 ile carp
10 bin adım da 300 puan yapar.
diğer topiğin ilk sayfasında yazıyor puanlar bi bak istersen
Bu yeni 2 weeks shred programından güzel ısıtıyor vücudu. Artık bir başla o zamanevet bende öyle düşündüm bugün diyetisyen size bir video göndereyim onu yapın dedi. Az önce gelmiş bil bakalım ne çıktı
evren bana sürekli chloe diyor
Suyun az yavrum. Daha çok içmen lazım, 3.5 litre içmelisin. Kilo başına 0.30 ml su içmek lazım sen hesapla gerisini.
Dünkü menümden paylaştım.bir adımı 0,03 olarak hesaplıyorsun. 10.000 adım 300 p
1.5 saat tempolu yürüyüş 225 p (dakikası 2.5p)
Birde adımlarını fotolu paylaşırsan adım tablosuna ekleyebiliyorum.
Yoklugun belliydi kuzumNe cok konusmussunuz oyleşu saat oldu ancak girebildim..okuldaydim tum gun beceri sınavı vardı 6 ya kadar sürdü ustune de yürüyüş yaptim kızımin odevleri derken bu saat oldu...naptiniz bakem bensiz....adetim basladi bu arada sabahki odem ondan olabilir
Kurban olam 35 litre mi icem kizSuyun az yavrum. Daha çok içmen lazım, 3.5 litre içmelisin. Kilo başına 0.30 ml su içmek lazım sen hesapla gerisini.