Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Muhtemelen ergin kirbac usulü beslenme programına da uymuştur. Su diyeti yapmıştır yani. O da güzel çalıştırıyor. Hiit cardio tarzında videoları var.
Su diyeti benim gözümü korkutuyor. Bir gün evde kafa izni yaptığımda denemek istiyorum.
Youtube videolarını karıştırayım biraz neler çıkacak bana göre.

çok teşekkürler daha bir gaza geliyor insan böyle okuyunca :)

Selam kızlar iki günlük ananas diyetime başladım bugün. Sabah evden çıkmadan maydonozumu da bızzzzlayıp içtim.
İki gün önce kabak detoksu yaptım, dün tek öğün beslendim. Bu cuma güzel bir sonuç almam lazım artık.

Wc sıkıntısı çeken arkadaşlar sabah maydonoz kürüne zeytinyağı koyuyorum. Bugün 4. günüm olmalı sanırım, karşılığını almaya başladım. Günde 2 kez hemde ve ilacıma başlamadım daha. Anca yumuşadı sindirim sistemi demek ki. Aynı gün etki beklemeyin vücudun kendisini onarmasına izin verin. He bu arada filtre kahveye hindistan cevizi yağı ekliyorum 1 çk kadar.

Bugün diyetisyen günüm aynı zamanda. Onun tartısı evdekine göre daha bir güldürüyor yüzümü, bakalım ne çıkacak sonuç meraktayım..

O okuyan_e istanbulin caroline84 tekrardan hoşgeldiniz kızlar.
Adım tablosuna paylaşım yapanları ekledim. Cumaya kadar haftalık 50.000 adım+3.500 spor puanı yapabilirseniz önümüzde ki hafta eşleşebilirsiniz. Eşleşince sorumluluk bilinciyle daha hareketli oluyoruz tavsiye ederim. Menü ve spor bildirimlerinin düzenli olması gerekiyor. Ayrıca adımlar tabloya resimli ve geç kalmadan paylaşılırsa eklenebiliyor.

Bende basladim ananas diyete ve cok acim suan

Aa çok teşekkürler güzel olmuş

Merhabalar arkadaşlar aranıza yeni katıldım ben.
31 yaşındayım
Kilom: 64.2 kg
Boy: 1.67
Hedef kilom: 57
Kilo alma sebebim evlilik
Evliyim, Çocuğum yok
Herkesin hedefine ulaşması dileğiyle
Hoşgeldiniz istikrarlı olursanız kısa sürede hedefinize ulaşırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…