Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ilk gunden 700+ puanla geldin spora devam aman menulerede dikkat. Caktirma kaptanlar cok fena birinde kirbac birinde oklavayla geziyorlar. Bitaneside cuma gunleri mahfediyo bizi
yemiyorum yemiyorum aç geziyorum resmen sürekli suyla kandırıyorum kendimi acıktım mı aa su içeyim karnım mı büzüştü aa su içeyim
hayatımda ilk defa sporla zayıflıyorum ama inşallah daim olsun olursa çok güzel olacak herşey :)

Fotoğraflı paylaşım yapmadığın için adım sayını tabloya ekleyemiyorum.
Bugünden itibaren fotoğraflı paylaşım yapman gerekiyor eklenmesi için.
Spor puanlarından sedulu kaptanımız sorumlu. Geçmişe dönük değiştirilemiyor malesef.
Bu arada sporların gayet güzel. Her gün yaparsan hedefe daha hızlı ulaşırsın.

Berbat bir günden selamlar
Güne çok da güzel başlamıştım halbuki
İki yumurta bir bardak süt içip tok kalktım masadan
Okula gittim, öğrencilerim geldi ziyarete profiterol getirmişler yedim arkasından çiğköfte söyledik
Kırbaca oklavaya şok cihazına hazırım
Lince de öyle
İki gün su orucu yapacam cumaya hedefimi görmek istiyorum
Çok mutsuzum su an
Kaptanlar hariç linçlemeyin lütfen ağlamak istemiyorum
Bugün spor yapmayacaktım ama hak etmiyorum dinlenmeyi Şimdi hiit yapmaya gidiyorum
Gelince geçmiş yaparım

Oy kuzum. Ortama kaptirdin herhal kendini.
Cuma a 3 gün var. Yeni detox dan cikmadin mi?
3gun su orucu zor gelebilir. Aliskin isen 20 saat yap.

Oy kuzum. Ortama kaptirdin herhal kendini.
Cuma a 3 gün var. Yeni detox dan cikmadin mi?
3gun su orucu zor gelebilir. Aliskin isen 20 saat yap.
Ya o kadar düşünmüşler getirmişler baydır da görüşmüyorduk yemesem üzüleceklerdi kıyamadım
Detoks yapmadım canım ben Karatay ve if yapıyordum, dukan atak başladım işte sabah ama olmadı
Dayanabildiği kadar dayanacağım canım iki gün yapabilirsem şahane olur

okulda arkadaşlar gözleme getirmişler yemedim sağolsunlar ısrar etmediler durumu bildikleri için

Annemden iyi kurtuldum başladı şunu yapayım bunu yapayım da beraber yiyelim demeye
Akşam üzeri 1 saat online dersi bahane edip eve geçtim

Önceden 1 maden suyu olsun içerdin neden içmiyorsun diye soruyor

Okulda içtim dedim
Meyve yiyeyim dedim 2 ekşi erikle kurtuldum gerçekten komedi ya

Üzüldüm ama hemen toparlan. Hepimizde zaman zaman oluyor ama en azından birini yiyip bıraksaydın
Planını yapmışsın zaten
Hiç yapmadıysan su orucu diye şartlandırma kendini. İlk defa olacaksa 2 gün çok zorlar seni. Pes edip ilk önüne geleni yedirebilir.
Yapabileceğin bir detoks seç kendine. Bol kardiyo ve su ile destekle.

Ilk gunden 700+ puanla geldin spora devam aman menulerede dikkat. Caktirma kaptanlar cok fena birinde kirbac birinde oklavayla geziyorlar. Bitaneside cuma gunleri mahfediyo bizi
dur bire dur daha 2 gün oldu ne kötülüğümü gördün tabi geçmişi kurcaladınsa iş değişir tabi

IF e aliskin isen 20 saat dene derim. H3RA_ dedigi gibi duruma dusure bilir seni 2 günlük.

amaca giden her yol mubah . bir sonraki sever alerjim çıktı bu aralar yemek seçiyorum yalanını uydurabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…