Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

İyi dayanmışsın, tebrikler
En son ne zaman yemek yediğini hatırlayabiliyorsan kendindesindir demektir.
Ben ayakta duramazdım sanırım bu kadar saatte...
Ağır sporların olduğu günlere denk getirme sakın...
Dun agir spor vardi 🙊
Yarin de var o yuzden bu aksam bitireyim. Genelde agir spor, hatta hic spor yapmayin deniliyor yuruyus disinda.
Kizi Dansa goturup Eve gelince birlikte sofraya otururz.

16 saatten sonra yakmaya basliyomussun kaptanim. Ee sende bisey kalmadi ozaman😬 zaten zayiftin😬
aedenli aedenli sakin sakin bunu yapma ha😂😂
Sabah tarti - 1,5 diyordu
Onemli olan aksam yemegi sonra yarin ne diyecegi 😁
Yuzum coksun istiyorum 😂

O okuyan_e @istanbulin @caroline84 tekrardan hoşgeldiniz kızlar.
Adım tablosuna paylaşım yapanları ekledim. Cumaya kadar haftalık 50.000 adım+3.500 spor puanı yapabilirseniz önümüzde ki hafta eşleşebilirsiniz. Eşleşince sorumluluk bilinciyle daha hareketli oluyoruz tavsiye ederim. Menü ve spor bildirimlerinin düzenli olması gerekiyor. Ayrıca adımlar tabloya resimli ve geç kalmadan paylaşılırsa eklenebiliyor.
merhaba dün annemin akıllı saatini aldım ancak her seferinde alamayacağım için adımlarımı tam sayamıycam telefondan :KK43:
ayrıca dün kontrol ettim gerçekten telefon çok eksik hesaplıyor kör olmayasıca
sanırım yeni aydan sonra tam olarak hesap yapan saatimin görüntüsüyle paylaşıp 50.000 tamamladığımı kanıtlayabilirim :)

birde ben deli gibi spor yaptım ama puanım 295 ti paylaşanlar beni 3e 5 e katlamış acaba nasıl okadar çok yapabiliyorlar saat olarak da 2 saate yakın yapsamda puanım düşük anlamadım :)

merhaba dün annemin akıllı saatini aldım ancak her seferinde alamayacağım için adımlarımı tam sayamıycam telefondan :KK43:
ayrıca dün kontrol ettim gerçekten telefon çok eksik hesaplıyor kör olmayasıca
sanırım yeni aydan sonra tam olarak hesap yapan saatimin görüntüsüyle paylaşıp 50.000 tamamladığımı kanıtlayabilirim :)

birde ben deli gibi spor yaptım ama puanım 295 ti paylaşanlar beni 3e 5 e katlamış acaba nasıl okadar çok yapabiliyorlar saat olarak da 2 saate yakın yapsamda puanım düşük anlamadım :)
Yaptigin sporlarin puanina dikkat et bakalim.
Dun adimlar 2 katdi mesela
Chloe gibi videolarin dakikasi 10 puan
30dk da 300 eder :)

Yaptigin sporlarin puanina dikkat et bakalim.
Dun adimlar 2 katdi mesela
Chloe gibi videolarin dakikasi 10 puan
30dk da 300 eder :)
bir de bişey sorabilir miyim adım ile tempolu yürüyüş arasındaki fark nedir neden puanları farklı bilemedim ben tempolu yürüyüş olarak hesapladım ,
30 dk tempolu yürüyüş 2,5 kat sayısından 75 puan olarak
ama 8.000 adım olarak hesaplasaydım 240 puan edecekti bilemedim

bir de bişey sorabilir miyim adım ile tempolu yürüyüş arasındaki fark nedir neden puanları farklı bilemedim ben tempolu yürüyüş olarak hesapladım ,
Ikisini ayri ayri hesapliyoruz.
Sebebi ise grupda cogu kiside saat var. Yuruyus de ne kdr adim attilar diye saat de ki sayidan dusmek uzun is.
Hem adim hemde yuruyus hesapliyoruz o yuzden

Ikisini ayri ayri hesapliyoruz.
Sebebi ise grupda cogu kiside saat var. Yuruyus de ne kdr adim attilar diye saat de ki sayidan dusmek uzun is.
Hem adim hemde yuruyus hesapliyoruz o yuzden
anladım ozaman yanlış hesaplamış oldum ben dün adım olarak da hesaplayabilirdim yani :)

bugün chloe ye başlıyorum çok puan yapıcam inşallah şu işler bi bitsin de :)

Dun agir spor vardi 🙊
Yarin de var o yuzden bu aksam bitireyim. Genelde agir spor, hatta hic spor yapmayin deniliyor yuruyus disinda.
Kizi Dansa goturup Eve gelince birlikte sofraya otururz.
Götürmeden yeseydin ya, bayılır kalırsın oralarda.
İmza: Bir anne :))

Adım gün içinde attığın toplam adım sayın. Gün sonunda saatin hangi rakamı gösterirse onu paylaşacak ve hesaplayacaksın.
30 dk tempolu yürüyüş 75 p
8000 adım 240 p
Toplam 315 p şeklinde paylaşım yapman gerekiyor.

Pazartesi günleri adım challenge yapıyoruz. Sadece o günler 8.000 adımı 240*2: 480 p hesaplayacaksın.
Çarşamba zumba/dans
Cumartesi ip atlama/JJ challenge yapıyoruz.
O günler 2 kat puan alıyorsun

Yürüyüşün tempolu değil de normal bir yürüyüşse 1 dk 1 puan olarak hesaplayacaksın.
30 dk yürüyüş 30 p olacak mesela.

Ben oruçluyken yaptım o hatayı. İftarı yapınca da hiç birini göresim gelmedi:KK48:
Sebze reyonunu gez çık çok kalma oralarda
Sebze aldim kiz zaten hep 😂
Sadece tortilla alip cikacaktim halbuki 🤭
Acik hava iyi geldi. Evde aciktim durdum yahu 🙄

Adım gün içinde attığın toplam adım sayın. Gün sonunda saatin hangi rakamı gösterirse onu paylaşacak ve hesaplayacaksın.
30 dk tempolu yürüyüş 75 p
8000 adım 240 p
Toplam 315 p şeklinde paylaşım yapman gerekiyor.

Pazartesi günleri adım challenge yapıyoruz. Sadece o günler 8.000 adımı 240*2: 480 p hesaplayacaksın.
Çarşamba zumba/dans
Cumartesi ip atlama/JJ challenge yapıyoruz.
O günler 2 kat puan alıyorsun

Yürüyüşün tempolu değil de normal bir yürüyüşse 1 dk 1 puan olarak hesaplayacaksın.
30 dk yürüyüş 30 p olacak mesela.
anladım süper ozaman dün benim puanım şu şekildeydi demekki tablo revize edilebiliyor mu bilemiyorum ama olmazsa da sorun değil bir dahakine inşallah :)
8000 adım 30*8*2 = 480 puan
tempolu yürüyüş 30 dk 75 puan
bisiklet 30 dakika 120 puan
eliptik 20 dakika 100 puan

toplam 775 puan waaayyy afferim bana :KK70:

X