Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Gittigi yere kadar
Bende zorlaniyorum. Sebebi galiba sporlar agir ondan. Elektrolyt icerek enerji aliyorum ama biseyler cignemek istiyorum
Bugünü de atlatirsam gerisi gelir
36 saat aclik cok iyi. Vucud yag yakmaya baslamis oluyor
Regl doneminde su orucu yapmamayi tercih et.
Benim regl bitti, basladim

Aslında aklıma geldıde etkısını bılmedıgımden yaptım. Sen neden yapıyorsun su orucu kılo vermen hızlansın dıyemı. Spor yapıyorsun ve ıdeal kılona geldın sankı.

Dünkü menüm

Sabah
2 dilim ekmek üzerine krem peynir
1 büyük bardak çay

Ara
5 çilek

Akşam
bol salata

Su 2 litreye yakın

Adım 8.500 - 510 p

A Arrietty_ sedulu H3RA_ CEYDOS
Miden yine mi kotu canim?
Yoksa misafir telasi ve kosusturmasindan dolayimi birsey yemedin?
Eline saglik Sedum
MUAF yazinca kendimde bir hos oluyorum

Aslında aklıma geldıde etkısını bılmedıgımden yaptım. Sen neden yapıyorsun su orucu kılo vermen hızlansın dıyemı. Spor yapıyorsun ve ıdeal kılona geldın sankı.
Ben daha cok hucreler yenilensin diye yapiyorum.
Eski /kotu hucrelerden temizleniyor vucud. Ve yenilenip saglikli hucreler olusuyor. Insanin cildi bile degisiyor tabii bu durumda.
Birde duraklamaya girdim, yine spordan dolayi olabilir. Ama asil sebep saglikli oldugundan

Acaba detoks sonrası nasi yemeli canım sence 3 gün yapacam ya geri almayım sonra
Kabak detoxu mu yapiyorsun?
Karbonhidrat (ekmek) sabah alinip obur ogunler protein, bol cig sebzeli ve saglikli Yagli olabilir. Saglikli yag derken kavrulmamis Kuruyemis veya zeytinyag dusunuyorum

HEDEF TABLOSU ÖZEL
İSİM
Cuma
Pazartesi
Hedeflenen Kilo
Hedef Farkı
Günlük Verilmesi Gereken
2 Günde Verilen
Hedefe Kalan
Kalan Hedef İçin Günlük
Verilen
Kalan
Kilo Yüzdesi
71,00
69,90
69,5
1,500
0,214
1,100
-0,400
-0,100
- 11/15
4/15
1,55%

günlük 100 gr kesin verirsin azıcık azimle bu hafta güzel sonuçlar alacaksın.kolay gelsin

Sen napiyosun esim bugün kabak detoksuna başladım sabah 2 haşlanmış yedim
Eşim bende basladim 2 yumurta 2 salatalık
Iyi gidiyor şuan kendimi iyi hissediyorum şimdi dışarda 2 saatlik isim var biraz yürürüm tempolu
Bakalım üç gün sonunda nasıl sonuçlar alicaz
Bugün sadece leslileri yapmayı düşünüyorum dinlenecegim

Muhtemelen ergin kirbac usulü beslenme programına da uymuştur. Su diyeti yapmıştır yani. O da güzel çalıştırıyor. Hiit cardio tarzında videoları var.

Günaydın kızlar
Doktor randevum var 10.30’ta. Kilo verdikten sonra kan değerlerime bir baktırayım dedim ne alemdeler. Eksik gedik var ise takviye alalım.
Sonuclar nasil kuzum?
1 haftada wauw

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…