Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Nasil gecti günün?
Kac gun yapacaksin su orucunu
35. Saate girdim ben
Cuma baslayacaktim, migren atagi filan derken Pazar aksami anca basladim
1 gün zor bacım. Yememek ıcın zOr turtum kendımı. Zaten migren atağı bütün gun mahevttı benı. Her regl donemınde gelır kendısı.
ılkkez denedım, bugun 12 de yersem 36 saat yapmıs olcam.
sen kac gun yapacaksın.

Günaydın herkese A Arrietty_ teşekkür ederim kaptanım bugün Biraz daha iyiyim size bisey sormak istiyorum yürüyüşe sabah giderken ac mi tok mu gitmek lazım?
Sevindim daha iyi olmana
Bu konuda cok farkli dusunceler var
Ben sahsen tok karnina tercih ediyorum. Daha rahat ediyorum oyle. Midem dolu olunca rahatsizlik veriyor tempolu yuruyus veya herhangi bir spor

Günaydın kızlar..
Dün misafirimiz vardı, geç saate kadar uğraştım evle, daha yeni uyandım gözümü zor açıyorum.. Bıraksalar öğlene kadar uyurum..
Su orucu yapacaktım bugün ama dişçiye gideceğim, o yüzden yapamam.. Yolu zaten uzak, bir de iyne yapınca kötü oluyorum.. Yemeksiz dayanamam.. Perşembe yaparım bir de..

Evettttt
Ben şu an öyleyim
Şaka bir yana etkili gerçekten, uyandığımda hiç wcye gidecek gibi değildim, ama artık gitmek istiyorum.. 10 dk falan sürmüştür oturmam..

Kusura bakma canım yeni gördüm daha.. 69.5 diyeyim ben de, inşaAllah başarırım..

Bugun kahvaltıya bol yeşillik ekleyeyim, telafi edeyim

Günaydın kızlar
Dün çok yorulmuşum erkenden sızdım. Bir de akşam haber kanalına daldım malum ülke gündemi çıkamadım oradan.
Havalar güzel olunca öğleden sonra oğlanı evde tutmak zor oluyor tüm zamanımı yiyor dışarıda bu sıralar
CEYDOS tablolar harika canım ellerine sağlık
Kim ne yapıyor yapmıyor anlayacağız bu tablolarla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…