Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Nasil gecti günün?
Kac gun yapacaksin su orucunu 🥺
35. Saate girdim ben
Cuma baslayacaktim, migren atagi filan derken Pazar aksami anca basladim
1 gün 😂 zor bacım. Yememek ıcın zOr turtum kendımı. Zaten migren atağı bütün gun mahevttı benı. Her regl donemınde gelır kendısı.
ılkkez denedım, bugun 12 de yersem 36 saat yapmıs olcam.
sen kac gun yapacaksın.

Kahvaltı öncesi
1 yk zeytin yağı + 3 kuru kayısı +500 ml su

Eklentiler

• 20210525_081145.jpg
    20210525_081145.jpg
    142,8 KB · Görüntüleme: 19
Günaydın herkese A Arrietty_ teşekkür ederim kaptanım bugün Biraz daha iyiyim size bisey sormak istiyorum yürüyüşe sabah giderken ac mi tok mu gitmek lazım?
Sevindim daha iyi olmana
Bu konuda cok farkli dusunceler var
Ben sahsen tok karnina tercih ediyorum. Daha rahat ediyorum oyle. Midem dolu olunca rahatsizlik veriyor tempolu yuruyus veya herhangi bir spor

Günaydın kızlar..
Dün misafirimiz vardı, geç saate kadar uğraştım evle, daha yeni uyandım gözümü zor açıyorum.. Bıraksalar öğlene kadar uyurum..
Su orucu yapacaktım bugün ama dişçiye gideceğim, o yüzden yapamam.. Yolu zaten uzak, bir de iyne yapınca kötü oluyorum.. Yemeksiz dayanamam.. Perşembe yaparım bir de..

Evettttt 😂😂
Ben şu an öyleyim 😄
Şaka bir yana etkili gerçekten, uyandığımda hiç wcye gidecek gibi değildim, ama artık gitmek istiyorum.. 10 dk falan sürmüştür oturmam..

noram noram @Ressamgibi aysunayy aysunayy Dahlia_ Dahlia_ kızlar yeni cuma hedefi koymak ister misiniz? koymuş olduğunuz hedeflere ulaştınız. noram seninde çok az kaldı. yeni bir hedef daha fazla hırslandırabilir sizi.

Kusura bakma canım yeni gördüm daha.. 69.5 diyeyim ben de, inşaAllah başarırım..

Nasil gecti günün?
Kac gun yapacaksin su orucunu 🥺
35. Saate girdim ben
Cuma baslayacaktim, migren atagi filan derken Pazar aksami anca basladim

Ellerine saglik CEYDOS CEYDOS

90 küsür bana gore tüp mide icin yeterli degil. 120 kg ustu icin daha mantikli.
O yuzden saglikli secimler ile de verirsin bence. E English_teacherrr mesela cok guzel ornek 😍 100 kg ustu ile basladi buraya. Masallah oyle guzel kilolar verdi ki, hala da veriyor.
Eminim basarirsin sende 👍

Guzel bir gün olmus 👍
Suyu 500ml daha arttirmaya calisirsan super olur ☺️

Gecmis olsun. Umarim daha Iyisindir bu sabah
Pek birsey yememissin ama. Dikkat et kendine

Bana fazla karbonhidratli geldi. Salata eksik birde 🤔
Bugun kahvaltıya bol yeşillik ekleyeyim, telafi edeyim🙂

Günaydın kızlar
Dün çok yorulmuşum erkenden sızdım. Bir de akşam haber kanalına daldım malum ülke gündemi çıkamadım oradan.
Havalar güzel olunca öğleden sonra oğlanı evde tutmak zor oluyor tüm zamanımı yiyor dışarıda bu sıralar
CEYDOS CEYDOS tablolar harika canım ellerine sağlık
Kim ne yapıyor yapmıyor anlayacağız bu tablolarla

X