Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Muhtemelen ergin kirbac usulü beslenme programına da uymuştur. Su diyeti yapmıştır yani. O da güzel çalıştırıyor. Hiit cardio tarzında videoları var.
Su diyeti benim gözümü korkutuyor. Bir gün evde kafa izni yaptığımda denemek istiyorum.
Youtube videolarını karıştırayım biraz neler çıkacak bana göre.

Salata yok mu salata
Onun dışında gayet güzel afiyet olsun. 🥰

Çok yemedin kabaktan sonra yediğinden keyif aldığın için çok gibi geliyor 😅😅

Gayet güzel canım menün ve sporun 😘

Güzel başlangıç olmuş nasıl başlarsan öyle devam eder 🥰

Nohut dışımda güzel menü krakerim 🥰

Sana yorum yapamıyorum maşallahın var canım 🥰

Kıyamam ya 🥰menü de spor da şaaaaahaaaane 😘

Akşam ekmeği yemesen daha iyiymiş okun dışında güzel sporun da güzel🥰

Afiyet olsun canım güzel menü🥰

Şahane menü şahane spor kaptanım 🥰

Gayet gğzel spor olmuş ilk gün için 🥰

İlk günün menüsü de sporu da harika 🥰 akşamki ekmeği in yerine salata tercih ederim😘

Şahane menü ve spor canım 🥰

Yerim seni yarın dinlen artık 😘

Afiyet olsun ablam güzel menü olmuş 😘

Güzel adım atmışsın canım bebişe rağmen 🥰
çok teşekkürler daha bir gaza geliyor insan böyle okuyunca :)

Selam kızlar iki günlük ananas diyetime başladım bugün. Sabah evden çıkmadan maydonozumu da bızzzzlayıp içtim.
İki gün önce kabak detoksu yaptım, dün tek öğün beslendim. Bu cuma güzel bir sonuç almam lazım artık.

Wc sıkıntısı çeken arkadaşlar sabah maydonoz kürüne zeytinyağı koyuyorum. Bugün 4. günüm olmalı sanırım, karşılığını almaya başladım. Günde 2 kez hemde ve ilacıma başlamadım daha. Anca yumuşadı sindirim sistemi demek ki. Aynı gün etki beklemeyin vücudun kendisini onarmasına izin verin. He bu arada filtre kahveye hindistan cevizi yağı ekliyorum 1 çk kadar.

Bugün diyetisyen günüm aynı zamanda. Onun tartısı evdekine göre daha bir güldürüyor yüzümü, bakalım ne çıkacak sonuç meraktayım..

O okuyan_e istanbulin istanbulin caroline84 caroline84 tekrardan hoşgeldiniz kızlar.
Adım tablosuna paylaşım yapanları ekledim. Cumaya kadar haftalık 50.000 adım+3.500 spor puanı yapabilirseniz önümüzde ki hafta eşleşebilirsiniz. Eşleşince sorumluluk bilinciyle daha hareketli oluyoruz tavsiye ederim. Menü ve spor bildirimlerinin düzenli olması gerekiyor. Ayrıca adımlar tabloya resimli ve geç kalmadan paylaşılırsa eklenebiliyor.

Selam kızlar iki günlük ananas diyetime başladım bugün. Sabah evden çıkmadan maydonozumu da bızzzzlayıp içtim.
İki gün önce kabak detoksu yaptım, dün tek öğün beslendim. Bu cuma güzel bir sonuç almam lazım artık.

Wc sıkıntısı çeken arkadaşlar sabah maydonoz kürüne zeytinyağı koyuyorum. Bugün 4. günüm olmalı sanırım, karşılığını almaya başladım. Günde 2 kez hemde ve ilacıma başlamadım daha. Anca yumuşadı sindirim sistemi demek ki. Aynı gün etki beklemeyin vücudun kendisini onarmasına izin verin. He bu arada filtre kahveye hindistan cevizi yağı ekliyorum 1 çk kadar.

Bugün diyetisyen günüm aynı zamanda. Onun tartısı evdekine göre daha bir güldürüyor yüzümü, bakalım ne çıkacak sonuç meraktayım..
Bende basladim ananas diyete ve cok acim suan😂

HEDEF TABLOSU ÖZEL
İSİM
Cuma
Pazartesi
Hedeflenen Kilo
Hedef Farkı
Günlük Verilmesi Gereken
2 Günde Verilen
Hedefe Kalan
Kalan Hedef İçin Günlük
Verilen
Kalan
Kilo Yüzdesi
67,40
66,90
66,3
1,100
0,157
0,500
-0,600
-0,120
- 5/11
6/11
0,74%

Kolay gelsin canım ikinci hedefine de çok kolay ulaşacağına inanıyorum.
Aa çok teşekkürler güzel olmuş😇

Merhabalar arkadaşlar aranıza yeni katıldım ben.
31 yaşındayım
Kilom: 64.2 kg
Boy: 1.67
Hedef kilom: 57
Kilo alma sebebim evlilik 😁
Evliyim, Çocuğum yok
Herkesin hedefine ulaşması dileğiyle
Hoşgeldiniz istikrarlı olursanız kısa sürede hedefinize ulaşırsınız.

Sabahtan beri yürüyorum. İşlerim vardı. Screenshot_20210525_150726_com.google.android.apps.fitness.jpg

:ruh: :ruh:

X