- 17 Mart 2013
- 5.095
- 14.270
- 36
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Su diyeti benim gözümü korkutuyor. Bir gün evde kafa izni yaptığımda denemek istiyorum.Muhtemelen ergin kirbac usulü beslenme programına da uymuştur. Su diyeti yapmıştır yani. O da güzel çalıştırıyor. Hiit cardio tarzında videoları var.
Gecmis olsunnSelam kızlar
Çocuklar ateşlendi onlarla ilgilenirken buraya bakamadım.Sıraya girdik vallaNeyse toparlarız inşallah
Akşam menülerde görüşürüz
çok teşekkürler daha bir gaza geliyor insan böyle okuyunca :)Salata yok mu salata
Onun dışında gayet güzel afiyet olsun.
Çok yemedin kabaktan sonra yediğinden keyif aldığın için çok gibi geliyor
Gayet güzel canım menün ve sporun
Güzel başlangıç olmuş nasıl başlarsan öyle devam eder
Nohut dışımda güzel menü krakerim
Sana yorum yapamıyorum maşallahın var canım
Kıyamam ya menü de spor da şaaaaahaaaane
Akşam ekmeği yemesen daha iyiymiş okun dışında güzel sporun da güzel
Afiyet olsun canım güzel menü
Şahane menü şahane spor kaptanım
Gayet gğzel spor olmuş ilk gün için
İlk günün menüsü de sporu da harika akşamki ekmeği in yerine salata tercih ederim
Şahane menü ve spor canım
Yerim seni yarın dinlen artık
Afiyet olsun ablam güzel menü olmuş
Güzel adım atmışsın canım bebişe rağmen
geçmiş olsun canım. ılık bir banyo ve bol ekşili tavuk suyu çorba çok iyi gelir.Selam kızlar
Çocuklar ateşlendi onlarla ilgilenirken buraya bakamadım.Sıraya girdik vallaNeyse toparlarız inşallah
Akşam menülerde görüşürüz
Bende basladim ananas diyete ve cok acim suanSelam kızlar iki günlük ananas diyetime başladım bugün. Sabah evden çıkmadan maydonozumu da bızzzzlayıp içtim.
İki gün önce kabak detoksu yaptım, dün tek öğün beslendim. Bu cuma güzel bir sonuç almam lazım artık.
Wc sıkıntısı çeken arkadaşlar sabah maydonoz kürüne zeytinyağı koyuyorum. Bugün 4. günüm olmalı sanırım, karşılığını almaya başladım. Günde 2 kez hemde ve ilacıma başlamadım daha. Anca yumuşadı sindirim sistemi demek ki. Aynı gün etki beklemeyin vücudun kendisini onarmasına izin verin. He bu arada filtre kahveye hindistan cevizi yağı ekliyorum 1 çk kadar.
Bugün diyetisyen günüm aynı zamanda. Onun tartısı evdekine göre daha bir güldürüyor yüzümü, bakalım ne çıkacak sonuç meraktayım..
Aa çok teşekkürler güzel olmuşHEDEF TABLOSU ÖZEL
İSİM Cuma Pazartesi Hedeflenen Kilo Hedef Farkı Günlük Verilmesi Gereken 2 Günde Verilen Hedefe Kalan Kalan Hedef İçin Günlük Verilen Kalan Kilo Yüzdesi 67,40 66,90 66,3 1,100 0,157 0,500 -0,600 -0,120 - 5/11 6/11 0,74%
Kolay gelsin canım ikinci hedefine de çok kolay ulaşacağına inanıyorum.
Ben acıkmadım ceviz tok hissettiriyor. Birde ananasın ortasında ki gövdeden detoks suyu yaptım. Şimdiden 1,5 lt içmişimdir.Bende basladim ananas diyete ve cok acim suan
Hoşgeldiniz istikrarlı olursanız kısa sürede hedefinize ulaşırsınız.Merhabalar arkadaşlar aranıza yeni katıldım ben.
31 yaşındayım
Kilom: 64.2 kg
Boy: 1.67
Hedef kilom: 57
Kilo alma sebebim evlilik
Evliyim, Çocuğum yok
Herkesin hedefine ulaşması dileğiyle
Baktim da kaptanim. Su orucu cok zor ama faydalari cokmus ya. Nerden daha fazla bilgi alabilirim?Ben deli gibi aciktim
Su orucu yakinda bitebilir
Baktim da kaptanim. Su orucu cok zor ama faydalari cokmus ya. Nerden daha fazla bilgi alabilirim?
TsklerOtofaji Nedir? Nasıl Beslendiğimiz, Hücre Yenilenmesini Hızlandırabilir mi? - Evrim Ağacı
Hücre Biyolojisi ya da Sitoloji Ne Demektir?Hücrelerimiz, vücudumuzu meydana getiren mikroskobik organizmalardır. Bilim insanlarıevrimagaci.org
Hucre yenileme olayinin ismi aslinda otofaji
Hollandaca aratirsan belki daha cok bilgi bulursun
kaç saat olduBen deli gibi aciktim
Su orucu yakinda bitebilir
44 saatkaç saat oldu
İyi dayanmışsın, tebrikler44 saat
Birazdan biseyler yiyecegim