- 24 Aralık 2020
- 481
- 2.605
- 42
50-52 arası sanırım hedef kilom :)Bugün çok iyiyim canım.İki gün yattım ya ev batmış sabahtan beri evi temizliyorum
Hoşgeldin Emel ben Merve 32 yaşındayım iki çocuk annesiyim.Burada ikinci kilo verme serüvenim.Ben bu grupta olduğum için söylemiyorum gerçekten çok iyi bir gruba dahil oldun.Umarım hedefine kolay ulaşırsın.
Hedef kilon kaç?57 bana çok ideal geliyorda
Fıstık gibiymişsin kızyine olursun sende bu azim varken
Klozette oturunca ayak altına tabure alıp dizlerimi yükseltiyorum karnıma saat yönünde masaj yapıyorum her zaman başarılı olmuştur.Bu da aklınızda bulunabilir
Bence 57 falan ol öyle korumaya geç.59 60a çok yakıntehlikeli bir rakam
Ben hep YouTube da böyle videolar izliyorum.Aşırı motive ediyor beni.Buna da bakayım.
52 mine kadar daha zayıflıcan canım
Kuzum yarın mutlaka rest yapmalısınSen merak etme bebisimmmben 10bini geceli cok oldu yurume bandina biniyorum sonra dinlenmek icin bisiklete biniyorum
58 diyeyimnoram Ressamgibi aysunayy @AKovser kızlar yeni cuma hedefi koymak ister misiniz? koymuş olduğunuz hedeflere ulaştınız. noram seninde çok az kaldı. yeni bir hedef daha fazla hırslandırabilir sizi.
Canım mesajını buraya ekleyebilir misin. Artık bu sayfada menüleri paylaşıyoruz.sedulu
Menümü yazayım spor az yaptım tamamlayınca hepsini atarım.
Sabah 》 2 dilim wasa , 2 zeytin , 1 dilim ananas 1 yenidünya, domates , 1 dilim peynir
Ara 》 150 ml süt ile sütlü kahve
Öğlen 》 Tavuk ızgara, yarim bardak nar suyu
Ara》 minik bi tabak kiraz
Akşam 》 yarim kase kuru fasulye, 1 kepçe tarhana çorbası, 100 ml kefir
Su : 1.5 litre
Çok güzel olmuş afiyet olsun canımTüm gün dışarıda olunca eve gelince uydur kaydır menü hazırladım yarım saate şipşak
Eki Görüntüle 2856503
Sebze/meyve sutle blenderljyorlar. Ben hic sevmemKizlar bu smoothie nedir ne ise yarar her yerde görüyorum cok cahilim bu konulardalezzetli içecekler yapiliyor da..diyet için faydası nedir...alayim mi
Ben bittim öldüm
Evet herseyi katip karıştırıp iciyorlarSebze/meyve sutle blenderljyorlar. Ben hic sevmem
Sonra cumaya kadar dinlenBen bittim öldümayaklarimi bacaklarimi hissetmiyom yarin extradan bisey yapmam ama aksaminda spor dersim var 1 saat. Onu yaparim sadece
Haha çok zorlamak istemiyorum ama 66,30 olsun mademnoram Ressamgibi aysunayy @AKovser kızlar yeni cuma hedefi koymak ister misiniz? koymuş olduğunuz hedeflere ulaştınız. noram seninde çok az kaldı. yeni bir hedef daha fazla hırslandırabilir sizi.
Bi yerde okumuştum, yağ tüketmeden yağ yakamazsınız diye. Sağlıklı yağlardan tüketmeliyiz bence, hc yağına başlayacam ben dukan bitsin, sen de dene istersen kuşumNeden oluyorkı. Bu kılomuza az olması lazım degılmı yag oranının. Yaglıda yemıyorumki cok.
Maden suyu içiyom sen napıyon bebiş
Kaptanım da demiş zaten@esmeriiim ben şu an kilo korumaya devam ediyorum. Karbon az ya da tüketeceksem akşama bırakmıyorum. Protein şart. Bu sıra pamela reif yapıyorum ama chloe zor geliyorsa pamela daha da beter hiç rest yok. Bölgesel egzersizler yapıp hiit cardio ekleyerek ya da zumba falan yag yakimini da hızlandırmaya çalışıyorum.
Ayrica yağ yemekten korkma yani sağlıklı yağlar vücuda çok iyi geliyor. Yağ tüketmezsen vücut olanı kullanmak için de diretiyor bir nevi kiloyu korumaya çalışıyor bu durumda tartıya olumlu yansımıyor.
Ahahaha ben de aynı yaEvet herseyi katip karıştırıp iciyorlarcok karşıma çıkar oldu..hep menu bakiyorum ins ta da diyette bile aklim fikrim menulerde
Ben de o sebeple aldımKizlar bu smoothie nedir ne ise yarar her yerde görüyorum cok cahilim bu konulardalezzetli içecekler yapiliyor da..diyet için faydası nedir...alayim mi
HiiiccMaden suyu içiyom sen napıyon bebiş
Kaç olduHiiicc