Hoş buldum çok teşekkür ederimMerhaba hosgeldiniz aramıza
Canım bana kabak detoksunu atar mısın senin diyetisyenin kini@Onlymemeself yarın tartıl bende ananas detoksuna başlıyorum biliyorsun.
Bakalım kaçar kg vericez. Kuruyemiş olarak ceviz mi badem mi seçsek sence.
Tmm kaptanim. Ceviz olurmu?@Onlymemeself yarın tartıl bende ananas detoksuna başlıyorum biliyorsun.
Bakalım kaçar kg vericez. Kuruyemiş olarak ceviz mi badem mi seçsek sence.
Canım bana kabak detoksunu atar mısın senin diyetisyenin kini
Canım bana kabak detoksunu atar mısın senin diyetisyenin kini
bende cevizciyim tok tutma özelliği ve yağlı olmasından dolayıTmm kaptanim. Ceviz olurmu?
Sagol tatlımEki Görüntüle 2856418
Ben baharat ve yağlayıp fırında yaptım E English_teacherrr
rendelenmiş halinden daha iyi oluyor
Kahvaltıyı saat 10 a kadar yapman gerekiyor. Akşamı da en geç 19Sagol tatlım
Tamamdır canım normalde de bu şekilde yapiyorumKahvaltıyı saat 10 a kadar yapman gerekiyor. Akşamı da en geç 19
Üç gün dukan atak yapacam ablacım sonrasında yeni tariflere açığımAfiyet olsun canım
Ben de çok beğendim
Sırada bazı tarifler var to be continue...
Yarın sabah kayısılı suya 1 yk zeytinyağı eklemeni tavsiye ederim.Eveeet günü kapatmış biri olarak menümü yazayım
Sabah uyanınca
Akşamdan ısladığım 4 gün kurusu suyuyla
kahvaltı
Bir haşlanmış yumurta
Beş zeytin 60 gr civarı süzme peynir
Domates salatqlık
3 ceviz
Çay
12.30
350 ml tarçınlı süt
15.30
Bir küçük salatalık
16.30
Domatesli sucuklu fit tost (@ozrengin tost)
Domates salatalık
5 zeytin
Kayısılı bitki çayı
3 lt su olur
spor sonra
A Arrietty_H3RA_ sedulu @Ressamgibi @Ceydos
Detokstan çıktığın için sana öyle gelmiştir. Bence tamda diyetlik menüGunu kapadım canlar..bugun biraz geç kaldim
Kahvalti
Yulaftan fit tost2 ince dl salam ve kasarli lor lu
3 yesil 3 siyah zeytin
Peynir
Domates salatalik
Ara
10 kiraz
Ara
3 ceviz
Aksam
2 antrikot
Bol semizotu salatasi
Ayran
Bugun cok yedim sankidetox tan sonra sabah arti gelebilirim yarin daha az yerim
Su 2 lt oldu
1 soda
A Arrietty_H3RA_ sedulu @asena87
Yuruyuse çıkacağım simdi
Eveeeeeet birinci olacaz biiiiiiizSüpersin hadi bakalım cumaya bomba gibi geliyoruz
Ay kuzum senin de kilon az, bizim yağ yakan antrenman yapmamız lazım benceBenımde fazla cıkıyorkı bak atayım en son ölçümü
25 falan olmalı evet, merak ettim benim kaç acabaaedenli bak en son gecen cuma ölçümü tartının
Ohhh mis yürüyüş yapılan arkadaş candırArkadaşla yürüyüş yapıp geldik
Canım üç gün dukan atak yapacagım kayısı yokYarın sabah kayısılı suya 1 yk zeytinyağı eklemeni tavsiye ederim.
Kayısılı bitki çayı görünce korkuyorum herkesi uyarasım geliyor. İçindekilere bak sinemaki varsa tüketmemeye çalış
Neden oluyorkı. Bu kılomuza az olması lazım degılmı yag oranının. Yaglıda yemıyorumki cok.25 falan olmalı evet, merak ettim benim kaç acaba
Hoş buldum merhaba :)@caroline84 veistanbulin tekrar hosgeldiniz.
A Arrietty_ hastaneye gitmek cok zor geliyor bana salgin doneminde,istanbulda bir de.
O yuzden tahlil yaptiramadim ama ailemin yanina ilk gittigimde yaptiracagim kesinlikle ben de asiri merak ediyorum ve cok da emek veriyorum kendimce.
Magnezyumun ne etkisi varmis bilmiyordum
Yazmıştım aslında izin dönüşümün hemen başladığını öğlen öğrendim kahvaltımı yapmıştım o nedenle bu hafta için fotoğraflı tartım yok malesefistanbulin fotoğraflı pazartesi kilonu ve hedefini paylaşırsan senide tabloya geçireceğim.