Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Afiyet olsun canım gayet güzel
tek öğün mü besleniyorsun canım
Gerçi akşam yemeğin güzel olmuş

Yok be canım nerde çok yedin
Akşam yemeğinde aynı şeyi yemişiz
Detoxcular arttı hadi bakalım Ayşecim inşallah güzel eksi gelir

Ani mi gelmisti omad yapma olayi :))
Afiyet olsun, begendim menuyu
Cok degil bence
Yarim Litre daha su icersen harika olur
Simit hic sevmiyorum menulerde
Onun disinda guzel gecmis günün
Afiyet olsun
Begendim senin dönüs menüsünü :)

Ay evet hiç de yemedim bu zamana kadar da çok güzel.koktu valla özlemişim

Yok kuzu 3.yü de benim için iç :))
Ne attın içine sebze ağırlıklıysa sınır yok biliyorsun... Kafayı bulana kadar içebilirsin
Kıvırcık, dereotu, salatalık, domates, tere, tazesoğan hepsini doğradım salata niyetine sonra aman uğraşamam dedim bızztlattım yarım limon ve su da ekledim 2 büyük bardak içtim. 2.bardağa 1yk zeytinyağı ekledim gayet güzel içtim

4 dk dans video 16 puan
8 dk kol 48 puan
30 dk hiit 210 puan
58 dk crossfit 464 puan
16811 adim 504
1 saat bisiklet 240
Toplam: 1482
A Arrietty_ @sedulu @neutral noram
Oy Bebiş oy ben şimdi gördüm dünkü sporunu. Yüklenme bu kadar kendine beka, aman diyim. Bugün de yaptın zaten.
Ben bittim öldüm ayaklarimi bacaklarimi hissetmiyom yarin extradan bisey yapmam ama aksaminda spor dersim var 1 saat. Onu yaparim sadece
Chill yavrusu chill

Ahahaha ben de aynı ya nefis yemek tarifleri var ya uygulamadan çıkmıyorum kendimi bakarak avutuyorum
Oraya girme girme hep kalorili guzel seyler var Normalde ben de cok bakarim da bu ara bakmamaya çalışıyorum.
Yemekten önce mi sonra mı içiliyor öğün yerine mi geciyor

Canım gün içinde karb çok olmuş gibi sanki. Hem dolma, hem simit sırf karb. Yediklerin çok asla değil tabii ki ama dediğim gibi karb fazla sanki.
Canım sen de her öğün karb almışsın. Faydalı da olsa karb miktarına dikkat etmek gerekiyor. 2 antrikotun yanında 8 kaşık nohut çok olmuş bence.
Selam
sabah:
1 croissant
2 dilim mozzarella
Domates saltalik

oglen:
Domates salatalik

aksam:
Curry tavuk
Su: 2 yapacam
Spor az sonra belim kopuk suan
A Arrietty_ @sedulu @neutral @Ceydos noram
Tavuktan iyice ye. Bol protein lazım sana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…