Kahve yapacam bebeğim, ister misin
Afiyet olsunKahve yapacam bebeğim, ister misin
Dukan atak ile ben de varım yarıştaDeliiiyaa beraber yapacaktık hanımı neyse olsun bakalım hangimiz daha çok vermez kabak mi ananas mi
Sen merak etme bebisimmm@Onlymemeself kuzuuuum bana bir halsizlik çöktü daha da adım atamadım ya. 10 binde kaldım valla.
Vazgeçtim yapmıyom kahve duştan sonra içerim accık yürüyem de seni geçemAfiyet olsun. Kahveni al tum aksam tost makinasi ara
Hergün hindistan cevizi yağı ekliyorum kahveme ki doymuş sağlıklı yağların başında geliyor banamısın demedi kerataKabızlık sorunu yaşayan arkadaşlar acaba vücuduna gerekli sağlıklı yağları almıyor musunuz? Menülerinizi tekrar gözden geçirseniz.Yağı azalttığınzda kabızlık baş gösterir derler.Sağlıklı yağları araştırıp onlardan tüketmeyi deneyin.Mesela fıstık ezmesi alacağım ben yulafın içine eklemek için.İçerisinde ki yağlar çok zenginmiş
Afiyet olsun canımVaryemez ablaaaaa tost şahane oldu teşekkür ederim
Yulafın en lezzetli hali olabilir bence
Birazdan tost mak bakacam
1 yemek kaşığı zeytinyağı iç bakalımHergün hindistan cevizi yağı ekliyorum kahveme ki doymuş sağlıklı yağların başında geliyor banamısın demedi keratabenim oldum olası var olan bir problemdi detokslar la daha da tırmandı Varyemez sayın hocam iki gündür yediğim acı biberler içeride savaş halinde ama tık yok sadece karın ağrısı yapıyor
Süpersin hadi bakalım cumaya bomba gibi geliyoruzDukan atak ile ben de varım yarışta
Yarın başlıyorum
Şimdi zeytinyağı ekledim bu yakışıklıya öyle içtim bakalım faydası olur inşeAllah1 yemek kaşığı zeytinyağı iç bakalım
Kuru kayısı yiyip üzerine bol su iç
Yağdan sıfırız neredeyse ya.Kabızlık sorunu yaşayan arkadaşlar acaba vücuduna gerekli sağlıklı yağları almıyor musunuz? Menülerinizi tekrar gözden geçirseniz.Yağı azalttığınzda kabızlık baş gösterir derler.Sağlıklı yağları araştırıp onlardan tüketmeyi deneyin.Mesela fıstık ezmesi alacağım ben yulafın içine eklemek için.İçerisinde ki yağlar çok zenginmiş
Benımde fazla cıkıyorkı bak atayım en son ölçümüYok kız yağ oranım fazla bence yarın analizli tartılayım bakayım ne diyo tartı
Sagol canım. Zatıf olmasamda ıdeal aralığa geldim şükür
Öylemi dıyosun. Bu hafta gecsın bakalım korumaya gecerım mi acabaValla bence bu saatten sonra koruma yap sıkılaşmasını istediğin bölgelere yönlen ya da yürüyüş artık diyet yapmana gerek yok gayet güzel olmuşsun benceçünkü daha fazlası kas kaybı ya da kemik kaybı olur.
Ben sabah ictim zeytinyagi. Gecede icmistim. Tik yokŞimdi zeytinyağı ekledim bu yakışıklıya öyle içtim bakalım faydası olur inşeAllah
Afiyet şifa olsun canımŞimdi zeytinyağı ekledim bu yakışıklıya öyle içtim bakalım faydası olur inşeAllah
Yok kuzu 3.yü de benim için iç :))H3RA_ ortaaammm bugünkü akşam menüm 2 bardak çok mu olur. Salatayı yemeye üşendim bıızzzztt yaptım ne ararsan var içinde
Sagol bebisimFıstık gibiymişsin kızyine olursun sende bu azim varken
Sagol kuzumm
Canim 74 diyeyim ben cok ta abartmayayimnoram Ressamgibi aysunayy Dahlia_ kızlar yeni cuma hedefi koymak ister misiniz? koymuş olduğunuz hedeflere ulaştınız. noram seninde çok az kaldı. yeni bir hedef daha fazla hırslandırabilir sizi.