Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

yellowww hadi bakalım hayırlısıyla taşınırsın inşallah...offf nasılda zordur taşınmakkkk

yeni şekiller çıkmış altta nedir ne işe yarar bi bilgilendirin beni yahuuu

sağolun kızlar...evime bi yerleşeyim ohhh dünya varmış dicem vallakaydirigubbakcemile3
JUJU canım elbetteki cuma bildirimi unutmam şekerim..hem ben kilo verdim bu hafta unuturmuyum hiçnaniknanikaklım fikrim kilo benimdelikafadulden
kızlar bu arada ben çok aktif yazamıcam bu aralar bir hafta filan ya hani..unutmayın beni küserim ona göre:jeyyar:seviyom sizi:enbuyukkk:

izmirli hayırdır ne tahlili güzelim hasta değilsin dimi

ya benm dizimden aşağısında böle kabarcıklar çıktı.. ben dayanamayıp onları kaşıyınca böle siyah kapkara bir kabuk bağladı.. hayatmda vücudumda öyle siyah kabuk görmedim tuhaf geldi cildiyeye gittim ama temizmiş.. bir yiyeceğe karşı alerjin olabilir dedi.. alerji testi yaptırabilrsen iyi olur filen dedi... ciğerlerimde böbreklerimde kanımda bir sorun yokmuş...

kısacası sapasağlamım maşallah

aman simiryna aman maşallah

günaydın herkese.......

yellow hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız bir taşının hayırlısıyla biz seni bekleriz...

hanife o simgelerin ne işe yaradığını bizlerde çok merak ediyoruz :)

hayal sana inanmıyorum şimdş sen 32 yi aldın 32 de bol geldi ne güzelllll

günaydın hepinizeeeeee....

dün akşam: tost yedim birde ayran içtim...
sonra portakal yedim bitanede
sabah: daha hiçbirşey yeemdim canım istemiyor.. yeşil çay içiçem şimdi

günaydınnnn kızlara.s.takımınıza talibim ne dersinizkaydirigubbakcemile3kızlar acil bir gruba katılmam lazım benim kilolar yavaş yavaş bana dönüş yapmaya başladıkovuyorum gitmiyor meretler :roflol:jujucum bende gelmek istiyommm:dance:arkadaş torpili yaparsın artık :roflol:sahi ya ben unuttum nasıl takıma geçiliyordu

günaydın şekerlerrrrkaydirigubbakcemile2
kahvaltı menüm bir dilim kepek ekmek az peynir ve yarım domateskaydirigubbakcemile5
nerlerdesiniz yaa...kimsecikler yok takımda

kızlar günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrr dün akşam diyet falan hak getire ;
saat 17 de 1 adet yeşil biber+kırmızı biber+patlıcan közlemesi (daha bitmedi) bir tabak patates salatası ve 2 minicik parça derisi alınmış tavuk (ekmek kullanmadım ) sonra 20 de tarım elma yarım portakal ve yarım greyfurt (bu gidişle 55 leri görmek hayal benim için yedikten sonrada pişman oluyorum ama yerken gözüm hiç bir şeyi görmüyooo ya

--------------------------------------------------------------------------------

şişgo o pişmanlığı yemeden önce yaşasak ne güzel olur..

akşamki menünde bana kalırsa patetes salatası olmasaymış menün gayet güzelmiş.....

canımcım aman ha ihmal etme git.... diyorum ben bile gidemedim hala alerjim çok fena arka arkaya on kere hapşuruyorum çok kötü yaaaaa.....

canımcım bidenem.... valla almaya alam dicem ama takımlarda bir kural var 12 kişi üst sınır olacak die... bizde 12 fulll. napcez şimcik..... ama takılabilirsin bizlerle illa listede adın olmasına gerek yok .. ama başka takımlara da bakabilirsin açık varmı bilmiyorum.

işte önemli olan o hatayı yaptıktan sonra toparlanabilmek kendini salmamak şişgo ... hemen toparlan bence....

bu arada gel gelelim bana 62,8 leri görmüşken ve hiç kaçamak yapmamışken bugün birden bire 63,1 çıktım tartıda... şaştım kaldım:1shok:dün akşam turşu yemiştim tuz su tutar mantığını mı güdeyim yoksa pazar günü regli olmam lazım vucut onun için ödem yaptı mantığını mı güdeyim bilemedim..... senağlama

günaydınn kızlarrr

yellowumm unutmayız merak etme...

şişgoo kuzuya katılıyorum patates salatası fazla olmuş....

jujummm 2 secenekte olablirr ama 2.daha ağırlıktaa bende davul gibiyim......

sabah yarım simit yedim...
dün akşam yarım pors pilav üstü kuru yedim

juju adetin yakın vücut su tutmaya müsait birde üstüne turşu yemişsin zemini iyice sağlamlaştırmışsın.
diyeti bozmadıysan kesinlikle vücudun su toplmıştır....

izmir canım geçmiş olsun..dikkat et kendine..
juju bence de turşunun etkisiyle vücut su tutmuştur..umarım yarına düşersin canımcım
kızlar hayal bugün yokmu?

Hayal ufaklıkla ılgılenıyordur bÜyÜk ıhtımal.. O ÖĞleden sonra uyuduĞunda gırebılır ancak...

Ya tursu aylardır evde duruyor yemedım yemedım yemedım..... AkŞam kıymalı mantar yapmıŞtım kÜÇÜk bır tabak ondan aldım yanına bır dılım ekmek bır kasede yoĞurt dedım turŞuda koyım ... Valla ÖzlemıŞım yedım Ölece.. Hanı akŞamkı menÜm mÜ fazlaydı dıe dÜŞÜnÜyom ama .. Neysem sabah hatamı anladım turŞu yemeseydım bır gÜn Öncekı 62,8 kalacaktı neyse bugÜn tuz namına abartmayuım da barım Ödemımı atım hemen bır papatya Çayı koyam kendıme de ıÇem demı kıslar papatya Ödem sÖktÜrÜrÜ dıe bılıyom....

şişgooooo kısım bu gazla neler yaparsın ....bende erkek arkadaşım sayesinde kendime geldim telefonu açarken şişko naber derdi ...o hırsla bu takıma girdim şimdi hala bana ne kadar zayıfladığımı itiraf edemiyor ...

hanifem nikah pazar günü cuma akşamı kına var ....

çok yoğunum biraz da sinirlerim bozuk kaç gündür yazamadım kıslar ben psikolojik destek almaya karar verdim ...etrafımdakileri de sıkıyorum en önemlisi engini çok sıkıyorum kendimden uzaklaştırıyorum ... beni hiç ihmal etmiyor ne desem yapıyor herşey çok ii aslıunda ama ben bi sürü sorun çıkarıyorum dün gece oturdum düşündüm gerçekten yanlış yapıyorum çünkü çocuğun yaptığı hiç birşey yok ...

öpüyorum hepinizi canım arkadaşlarım benim ...

Openım noldu anam sana nıe bÖle oldun..... Destek almaya karar vermen bıle bÜyÜk adım ınŞ toparlarsın gÜzelım.... SefgÜlÜn ıtıraf etmesede ıÇten ıÇe farkındadır sen merak etme ....

juju senden bi ricam var ben cumartesi günü bir günlüp lapa yemeği düşünüyorum ama ne yapmak gerektiğini ve nasıl yapmamlyım yazarsan çok sevinirim

jujjum valla hiç değilim hep ağlama modundayım sanki herkes bana kötü davranıyor beni istemiyorlar falan gibi salak salak şeyler düşünüyorum kimsenin birşey yaptığı yok ... bencillik yapıyorum farkındayım işte böyle bugün randevumu alıcam bakalım inş biran önce gidebilirim ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…