izmirli hayırdır ne tahlili güzelim hasta değilsin dimi
canımcım aman ha ihmal etme git.... diyorum ben bile gidemedim hala alerjim çok fena arka arkaya on kere hapşuruyorum çok kötü yaaaaa.....ya benm dizimden aşağısında böle kabarcıklar çıktı.. ben dayanamayıp onları kaşıyınca böle siyah kapkara bir kabuk bağladı.. hayatmda vücudumda öyle siyah kabuk görmedim tuhaf geldi cildiyeye gittim ama temizmiş.. bir yiyeceğe karşı alerjin olabilir dedi.. alerji testi yaptırabilrsen iyi olur filen dedi... ciğerlerimde böbreklerimde kanımda bir sorun yokmuş...
kısacası sapasağlamım maşallah
canımcım bidenem.... valla almaya alam dicem ama takımlarda bir kural var 12 kişi üst sınır olacak die... bizde 12 fulll. napcez şimcik..... ama takılabilirsin bizlerle illa listede adın olmasına gerek yok .. ama başka takımlara da bakabilirsin açık varmı bilmiyorum.günaydınnnn kızlara.s.takımınıza talibim ne dersinizkaydirigubbakcemile3kızlar acil bir gruba katılmam lazım benim kilolar yavaş yavaş bana dönüş yapmaya başladıkovuyorum gitmiyor meretler :roflol:jujucum bende gelmek istiyommm:dance:arkadaş torpili yaparsın artık :roflol:sahi ya ben unuttum nasıl takıma geçiliyordu
kızlar günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrr dün akşam diyet falan hak getire ;
saat 17 de 1 adet yeşil biber+kırmızı biber+patlıcan közlemesi (daha bitmedi) bir tabak patates salatası ve 2 minicik parça derisi alınmış tavuk (ekmek kullanmadım ) sonra 20 de tarım elma yarım portakal ve yarım greyfurt (bu gidişle 55 leri görmek hayal benim için yedikten sonrada pişman oluyorum ama yerken gözüm hiç bir şeyi görmüyooo ya
--------------------------------------------------------------------------------
ay evet giyde salına salına geç önünden ay bak ne güzel hırs yapıp vermişsin bende hırs yaparsam o görür göbişli kızı bide dalga geçiyo vapura binince ortada dur diyo sen hearn batabilirmiş vapur sinir oluyorum bu laflarına ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?