• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

juju senden bi ricam var ben cumartesi günü bir günlüp lapa yemeği düşünüyorum ama ne yapmak gerektiğini ve nasıl yapmamlyım yazarsan çok sevinirim
canımcım hayatımda hiç lapa diyeti yapmadım bu konuda yardımcı olamayacağım malesef...
jujjum valla hiç değilim hep ağlama modundayım sanki herkes bana kötü davranıyor beni istemiyorlar falan gibi salak salak şeyler düşünüyorum kimsenin birşey yaptığı yok ... Bencillik yapıyorum farkındayım işte böyle bugün randevumu alıcam bakalım inş biran önce gidebilirim ...

hadi bakem görem seni openim bir an önce toparlan böle ağlamaklı haller sana yakışmıyor

Ya hanİfem nİe sİmİt yİyon kızım sen bu aralar heÇ İyİ gİtmİyon bak benden sÖlemesİ heeeee

ewet aynen öleeee dünde dedimmmm durumum parlak değilll:1no2:

pınarımmm ara ara hepimize oluyo böyle şeyler...git bakalım belki faydasını görürsün

hanife hemen toparlan güzelim... hemde hemen..... yok öle yağma beni yarı yolda bırakmak yok berakber mezun olucaz ve bu sefer bitecek bu iş bir yaz daha kalmıcaz bu takımda kafana sok bunu

günaydınn aslında nerdeyse tünaydınlarr

jujjum valla hiç değilim hep ağlama modundayım sanki herkes bana kötü davranıyor beni istemiyorlar falan gibi salak salak şeyler düşünüyorum kimsenin birşey yaptığı yok ... bencillik yapıyorum farkındayım işte böyle bugün randevumu alıcam bakalım inş biran önce gidebilirim ...
canım bu duyguyu çok ama çok iyi biliyorum depresyon belirtileridir aman ihmal etme bende çok yaşadım atlatırsdın şekerimm

hanife hemen toparlan güzelim... hemde hemen..... yok öle yağma beni yarı yolda bırakmak yok berakber mezun olucaz ve bu sefer bitecek bu iş bir yaz daha kalmıcaz bu takımda kafana sok bunu

valla kızlar bende sabah 2 avuç biberli leblebi yedim çok abarttım biliyorum ama regli öncesi kendime sahip olamadım öğlen dayanabilirsem yemek yemei düşünmüyom bu arada gözlerim falan ağrıyor gribi henüz atlatamadım sabah tartıda biraz düşüş vardı ama çok değildi bakalım yarın sabah ne çıkacak

pınar canım mevsim dönüşlerinde insan daha çok psikolojik çöküntü yaşıyor umarım en kısa zamanda doktor desteğiyle atlatırsın kendine dikat et canım benim...

Valla yemeĞe gıttım geldım topu topu 3 mesaj.. Noldu ya takıma dÖkÜlÜyor bu haftan kımse dÜzenlı paylaŞımda bulŞunmuyor bÖle ruhsuz ruhsuz yazıp gıdıyoz ne ıŞ......

Arada bır halley yedım kalorısı 170 cıvarı....

Yemekte bır porsıyon salata ve bır kase yayla Çorbası ıÇtım .. Tavuk ve Ğpılav vardı yemedım.....

evet kızlar malesef regli olacağımın ilk belirtisini aldım bu belirtiden sonra 24 saat içerisinde reglim gerçek anlamda başlamış olacak... malesef cuma günüm istediğim kilo verişi ile geçmeyecek regli gafletinden... haftaya ertelendi 62 li hanelerim:gamyoncuiremsu

ben öğlen bulgur pilavı ve ayran içtim 2 gibide 1 elma yemeği düşünüyorum dün akşam çok abarttığım için bu akşam çok az bişey yemeği düşünüyorum bakalımm yarın cuma tartı zamanı geçen cuma 64,2 çıkmıştım bakalım yarın neler olacak

ben geldim
şişgo hoşgeldin arkadaşım patates slatan olmasaymış menün gayet iimiş. izmir gçmiş olsun canım aman ihmal etme .yaptır tedavini . juju turşu su tutar hayatım .
hanife yarım simit çok değil afiyet olsun canım . niye çok değil dediğimi yazıcam bi sonraki mesajda:)
pınarım insan bi dönem buhran yaşayabiliyo şimdiden geçmişler olsun canım
kuzu funda hayal şahnur kamer naber şekerler

evet bende farkettim ama tabi yedikten sonra karnımı bi güzel doyurduktan sonra ama ben bu küçük bir kaçamak olarak görüyom telafi edeeceğim inşallah

merhaba kıslar nasılsınız ...

hayal yokmu nerelerde dersemi gömüldü ne . yarın geliyomu kızılaya gelince okusun ..... bediş 10..11 gibi kızılayda bi mani çıkmassa bende dorada ......

jujum sem benden önce mezun olacan hadi kıs . bende iş yok ya . gene kilo almışım ...

kızlar giremiyorum artık sık sık, ancak okuyabildim

nurcanım kamerim şahnurum iyiyim şekerler sizden naber

pınarcım inşallah çabuk atlatırsın

hanife ben aylar oldu simit yemeyeli canım da çekmiyor değil yani

juju ben de regl olcam hafta sonuna

öpüldünüz yine uğrarım

öğle yemeğim: yayla çorbası 1kase, salata, 1dilim ekmek
2-3 kaşık lazanya yedim bideee... ascık yedim ama:))

aeben canım ya sen nekadar sürede verdin bu kiloyu bide genek beslenmen nasıl ekstra bişeyler yapıyın mu
ah canım nerdeyse 1 sene olacak 3 aydırda kazık çaktım bu kiloya . inmiyo aslında iniyo ama haftasonu tekrar çıkıyo bide uzun zaman diyet yapınca . bunye elbette bi yerde duryo beslenmem zaman zaman degişmiştir pek şunu yaptım bunu yaptım diyemem ama ilk aylar güzel kilo veriliyo kulanıza küpe olsun bide benim vazgeçemedigim spordur canım ....kaydirigubbakcemile5 her zaman şimdide hem yürüyüş hem pilates yapıyorum tavsiye ederim kilom degişmese bile görünüşüm degişiyo inanın . :sm_cool: ben 46 bendenden 40 bende düştüm canım ve 3 bebem var . 33 yaşındayım . ana ne uzun yazdım ya ....kaydirigubbakcemile2a.s.

simir gayet ii yemişin....
gulercim şükür ki cumayı atlatacan benimkisi durdu durdu pazar die düşünürken cumaya denk geldi neyse ki 0,70 vermiştim sadece 0,30 fazla gösterdi yani 0,40 vermiş görünüyorum hala neyse haftaya 62,5 leri yakalıcam bu hırsla.....

juju gerçektenmi . ay çok üzüldüm beyzadan sonra bi kötü haber daha .... duymamıştım ..... allah rahmet eylesin ...................

canlarım çok tşk ederim iyi dilekleriniz için ... şahnurum valla böyle gidersem çevremdeki insanları en başta da engini kaybedicem ve bunlardan da önemlisi kendi ruh sağlığımın bozulması ....yarın sabah sekiz buçuğa randevu aldım bakalım inş iyi gelecek ...

valla çok fazla paylaşımda bulunamıyorum hiç cnm istemiyor kusura bakmayım arkadaşlar

Back