• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

amin jujum inşallah,
öle gülüm tesellimiz cenazesine bile gelmeyen öz kardeşlerinin haram yedi ölemez hakkımızı yedi demesine rağmen 2,5 aydır yoğun bakımda o yatarken oynayan kardeşlerine ibret olsun diye kurban olduğum Allahım onu öle bi gecede aldıkı yanına kalanlara ders olsun dedi resmen,
Rabbim daha iyisini bilir ama öle diyoruz giderken geride kalan karısıyla bi kızının başını dik bırakarak gitti Allahın izniyle,
yer gök duadan inlerken öle müberek bi günde ve satte göçtüki bu fani dünyadan Hak huzuruna,
Allahtan geldi şükürlr olsun,
ve o kadar zaman yoğun bakımda kaldı aort damarı yırtılmıştı biliosunuz Allahım onu yaşattı öle veya böle aldu nefesini mübarek bi günde alacakmış demekki diyoruz,o güne kadar almadı onu yanına,Rabbim yattığı yerde utandırasın onun mutlu günüydü evleadına kavuştu gidip koynuna yattı,dayımda babasına kavuştu Allahım halama ve kızına yardım etsin,
bembeyazdı halan morgta öpünce açık olan gözünün biri kapandı...

Merhaba bengızım .. Sen nasılsın bızler ıız ıŞte.....

Hayalcım kızı oldu Ösgenın sevımlı uslu bır kız.... Ösge de 17 kılonun 7 sını doĞumda atmıŞ gerıye 10 kılosu kaldı onuda Şılık mıŞlık kırkı Çıkmadan verırbence ...

Allahım sağlık versin annişede bebişede inş,
atar jujum kalanıda tez vakitte sağlıkla inşallah...

canım onu kimse teselli edemez kızından başka . Allah onlara ömür versin inşallah

kızınada teselli lazım be nurcanım Alahım ona şükür büyük bi güç vermiş annesini ayakta tumak için sağlam durmaya çalışıyo,
2,5 aydır babasının yanına gitti moral olsun die güldü,
çıktı ağldı,
annesine geldi iyiyi oynadı Allahım yardım etsin ona inş daha kuvet versinde bu zorluklar çıkmasın sonra bi yerinde,
zaten beyninde küçük bi lezyon var Allahım esirgesin bişey olmasın,2 çocuğu var biri 4 yaşında diğeri 13...

babsına dr ayarlamıştı hastane drlarından izin alıp beyin için prof götürcekti sabahında dr getiremedim babam yetişemedim diye praladı kendini,
eniştem yoğun bakımda enfeksiyon kaptı çıkamayınca yoğun bakımdan tedavi edilemedi enfeksiyon mantara çevirdi ciğerlerinden kaybettik,ameliyattan bi sorun yoktu...

kızlar ayrıca hepinizden Allah razı olsun yanlız bırakmadınız acı günümde yanımdaydınız telefonun susmadı hiç hepiniz sağolun...

Son düzenleme:
haklısın hayalim :( Allahh tan gelene boynumuz kıldan ince ama işte insan canından bi parça kopunca kendini teselli edemiyo:( Allah kolaylıklar versin geride kalanlara

jujum amin gülüm Allah razı olsun anladın sen tatlış...

amin nurcanım öle Allahtan geldi kurban olduğu herşeyin hayırlısını versin hep hayırlısını diledik buymuş demekki,
ardında dua eden koca bir mahalle insan ve diğer sevenleri var,
herkesten razı olsun Allahım o kadar seveni dua edip Yasin-i Şerif okuyanı varki Allah kabul etsin...

Son düzenleme:
hayalcim canım başınuz saolsun bitanem allah kalanlara sabır versin
kızlar sabahtan beri işler yoğun olunca fırsat bulup gelemiyorum
bugün benim pek tadım yok grip pek kötü etkiledi beni dün akşam da yattım durdum
kamerim size de geçmiş olsun
bengiii özledik seni
funda esra kızlar iyi olduğunuza sevşndim
jujum iniş olmasına da sevindim
benim öğlen yediğim 1 kepçe çorba 1 kase lahana salatası
2tane galeta 1/4 kurabiye
midem bi garip ağrıyor şimdilik bu kadarr

şahnurum çok geçmiş olsun fıstığım Allahım tez zamanda şifa versin,
kızlar bana müsade buün başım çok ağrıyo öptüm sizi Allaha emanet olsun...

b,de şigo kim tanıdık birimi yenimi biri sölesin bana :),
yeniysede eskiysede hoşgeldin şişgo...

YetıŞtım sanırım.... Hayalım bu aralar sende kendıne dıkkat et ... GÜÇsÜz dÜŞme bırılerının ayakta kalması lazımkı enıŞtenın eŞı ve kızına gÜÇ veresınız....gıt dınlen sen allahtan baktıĞın Çocuk ta melek gıbıymıŞ.. Rabbım saĞlık versın..

amin jujum sağol gülüm,
öle valla yavrum annesi gil dün söleyince huysuzlandı bi dedim arda oyun aynayacaz senle falan babsına odun kömür parası kazand dio,
onlar gidince melek oldu şükür,
bugünde hadi gidin biz örümcek kızlar kalcaz akşam para kazanın dedi,
demin ye ek yediörümcek adam yatalım hadi dedim yattı uyudu annesigilin yanında yatmadan uyumuyomuş,
ben yatağa koyuyorum ii geceler örümcek adam tatlı uykular diyorum kapısı çekiyorum şükür sorun olmuyo bana 3 yaşında daha...

Canım ŞıŞgo taha Önce takımlarda kılo vermıŞ ama sonrasında almıŞ hemŞıre bır bayan.. Şımdı tekrar kılo vermek ıstıyormuŞ bızlerı takıp etmıŞ hoŞuna gıtmıŞ olacak kı bızımle paylaŞtı bu durumunu takıma gırmek ıstedı ama yer yok takımda ama bÖle de takılabılırsın dedım oda kabul ettı... SarıŞeker gıbı gÖrÜnmez Üye Şımdı..

Bu arada ÇocuĞa da nazarımız deĞecek valla allahım korusun nazardan.. Ne akıllı Şey o Öle

hoşbuldık kızlar ben 3 ayda 10 kilo vermek istiyorummm sevgilim dalga geçiyo benle bune göbiş diye artık utanıyorum dışardayken bişey yiyemiyorum yanında

Allah nazardan esirgesin gülüm öle valla,
tatlım takımdan ben mezun olunca yerime alırız artık şigoyu
ama daha yolum var demi)
jujum teyzem tanımadı beni cenazeye geldi başım örtüktü oda var ama tanımadı valla hülyaaa dedi kaldı sesinden tanıdım dio,
hafta sonu CANım gelcek diye pantolon almışım cuma günün en son aldığım kotlarım 36 bedendiye hani 32 beden aldım pantolonu dün giydim düşüyo kemersiz giyemeyecem sanırım dün çeke çeke bi hal oldum,
CANım gelemedi bu hafta bu pazar gelcekti sanırım bu haftada gelemeyecek hayırlısı bakalım,
hem eniştemin yemeği var sanırım bu pazar (7sinden yemek verilir bizde)sanırım pazar olcak o kesin değil gelebilirsin dedim dün babannem köye döncek o olmasada zor dedi,
hayırlısı bakalım özledim onuda ice,
inş yeni pantolon alcam o gelmeye:),
yada bunun belini yaptırcam paçası dar olanlardan almıştım...

pınarım nerde ebnim nasıl yk ortalarda...

zuzum sağol gülüm,

şişgo verirsin azmet yeter tatlım,
ben benimki Allahın izniyle gelsin bana bişey demişti son geldiğinde yedircem ona,
pantolon nasıl diyo yeniye sölemedim gelince gör bana bi laf ettin sana yedircem onu dedim,dünde dioki akşam aşkım söle nasıl die dedim hayatım yedircem gelince görcen sen,
neyse konuşurken dedi yırtık pırtıkmı aldın yok dedim sonra ben bişeymi dedim dedi evet dedim biraz ipucu verdim,
dar aldın demi dedi evet dedim,
olayı anlatayım size,
normalde bnimki 80 ol sağlıklı olda kaç olursan ol der,
neyse askerden gelince ankamale sinemaya gittik hani bodur olan poposu büyük olan kızlar o dar paçalı pantolonlardan giyip paçasınıda conversenin içine koyuyo ya acayip gıcık duruyo yada bana öle gelio,önümüzde yürüyodu bitane öle kız dedim ki şunuda pantolon diye giyiniyolar dediki bana:
(tabi gaza getirmek derdi ama olsun ben hırs yaptım amaçta oyduya neyse)
hayatım sende zayıf olsan iyerdin dedi anam bu bi koydu bana bende hırs yaptım bi kezde giyecek olsam alcam bu pantolonu dedim aldım,
giydim bady giydim içine koydum düşük bel zaten süper oldu hoşumada gitti giyerim artık ama dedim sen gör yedircem sana dedim,Allahın izniyle gelsin dicem nasıl olurmuşkız gör de sonra yorum yap dicem :)))...

ay evet giyde salına salına geç önünden ay bak ne güzel hırs yapıp vermişsin bende hırs yaparsam o görür göbişli kızı bide dalga geçiyo vapura binince ortada dur diyo sen hearn batabilirmiş vapur sinir oluyorum bu laflarına ya

meraba canlarım arkadaşlarım..bugün nöbetteyim ve ancak pc basına oturabiliyorum..o kadar yogundum ki ve o kadar yorgunum
hayalcim başın sağolsun canım..Allah mekanını cennet eylesin eniştenin..
sayfaları tam okuyamadım kızlar..şimdi okuycam ...dün ve bugün diyetimde hiç kaçak yapmadım çok şükür..bu haftadan umutluyum
kızlar bu arada ben bu hafta sonu taşınıyorum ve bu aralar pek düzenli giremeyebilirim...haberiniz olsun olurmu..yeni evimde net yok şimdilik..eşimin işyerinden ve kendi işyerimden idare edicem bi süre..o kadar çok işim var ki..ve nöbetlerim yogun :1shok:

ŞarıŞeker canımcım taŞınma kolay ıŞ deĞıl bılıyorum gıremeyebılırsın ama cuma gÜnlerı bıldırımı ıhmal etme baŞka bıŞı ıstemem senden

hoşbuldık kızlar ben 3 ayda 10 kilo vermek istiyorummm sevgilim dalga geçiyo benle bune göbiş diye artık utanıyorum dışardayken bişey yiyemiyorum yanında
WALLA 64 KİLOLUK İNSANDA NASIL BİR KOCA GÖBEK OLUR MERAK EDİYORUM BÖLGESEL MİKİ KİLON...

HAYAL ALLAH rahmet eylesin canım....

ne zamandır yazıcam sayfa açık fırsat bulup yazamadım yazacaklarımıda unuttum gitti

pınarımm nikah oldumuu bu ayda değilmiydiii

Back