• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

günaydınlarrrr
kızlar kendimi daha incelmiş hissediyom ama tartıya çıkmıyorum bakalım cumaya ne olcak
kamer
funda
izmirli
kuzukuzu
hanife canlar nasılsınızz

selam kizlar nasilsiniz bakalim ben kötüyüm acayip hastayip burnum akip akip duruyo bide öksürük fena yakalndim gripe hayirlisi ya benim kizi yeniden hasta etmesek bari cok kötü oldu bu

sahnurcum iyim canim sen nasilsin umarim kilo vermisindir bende bilmiyorum verdimmi vermedimmi veremezsem takimdan cikiyorum zaten cok kötü oldu yaaa valla su halimde hic bisey düsünecek durumda degilim cok feciyim kizimda hasta onada üzülüyom zaten bitaraftan neyse uamrim atlatiriz

hülyacim enisten vefat etmis Allah rahmet eylesin canim benim rabbim kalanlarina sabir versin insallah canim benim

şahnurum walla haberler iyi değil bu hafta azıttım resmen sabah tartıldım almışım yaaa....toparlanıcam işnş..ama öle bi iştah açılması varki sormayın gitsin kendime hakim olamıyorum reglim yaklaştı ondan olsa gerek..

aaa eniştesi ölmüşmüüü...başı sağolsun ondan gelmiyo demekkii

Yaa haylin eniştesimi ölmüş.

Başın sağolsun hyalcim. Mekanı cennet olsun enişteninde.

Şahnurcum sen başladın mı yürüyüşlere? inşallah bu hafta iyi bir sonuş alırsın.

Kamercim geçmiş olsun sizde toparlanamadınız bir türlü, inşaallah kızına geçmez, biri destek olsa bir süre sana çok yoruldun son zamanlarda sende canım.

Hanife noldu bacımm sana, ne kadar almışsınn,reglin ne zaman?

Allah rahmet eylesin...
Bizde canla birlikte hala sanıyoruz...

Şahnur canım iyiyiz bende ufaktan inceldiğimi hissediyorum çok güzel bir duygu bazıları moralimi bozmaya çalışıyor ama bozamayacaklar sanki birden fıs diye sönmemi bekliyorlar esra 10 kilo veremedinmi hala diyet yapıyorsun diyorlar ya mantığa bakarmısınız....:mymeka:

kamer geçmiş olsun ben yeni yeni atlatıyorum... Allah şifa versin....

hülyacım canım beni başınız sağolsun allah sabır versin bu gibi durumlarda pek söyleyecek söz bulamıyor insan...

10 kilo vermek için canımız çıkıyo bir bilseler ama ben inanıyorum 3 ayda 10 kilo vereceğime inşallah izimli olursam inanıyorum ama bakalım

saolun kizlar iyi dilekleriniz icin canlarim valla zor ya gitmedi gitti hastaliklar mecbur kizlada ben ugradsiyom benden baskasina gitmiyo napacam bilmiyom insallah gecmezde oda tekrar hastalanmaz zaten cigerleri iltihapli hava veriyorum 1 hafta boyunca hayirlisi

ınanmıyorummmm hayalın hastanede yatan enıŞtesı vefat ettı deĞılmı.. Çok sevıyorum dıyordu.. Allahım rahmet eylesın mekanı cennet olsun..... ÜzgÜndÜr Şımdı hayal gelmeyebılır .....

Bu arada hastalara acıl Şıfa dıyorum......

Yedıklerıme dıkkat etmeye ve dÜzenlı yÜrÜyÜŞlerıme devam edıyorum bede.. HergÜn az da olsa ınıŞım oluyor gr gr ama olsun ınıyor sonuÇta.... Pazar gÜnÜ reglı olmam lazım ınŞ cuma gÜnÜ ŞıŞlıĞım felan olmadan kılo ıŞını hallederım.... Hedefım 2 haftada toplam en az 1 kılo vermek ınŞ baŞaraaĞımda...

yeşil çayın faydaları

1. Kanser Riskini Düşürür: Bir antioksidan çeşidi olan polifenoller yeşil çayda bolca bulunur. Bu antioksidan çeşidi, kanser hücrelerinin vücudunuzda barınmasını zorlaştırır, kan damarlarındaki akışkanlığı güçlendirir. Yapılan birçok çalışma ışığında şunu biliyoruz ki, yeşil çay içmek, mide, meme, kolon ve prostat kanserleri riskini azaltmaktadır.

2. Cildi Pürüzlerden Kurtarır: Bir sıyrık, ısırık veya ufak bir cilt yaranız varsa, size çok ilginç bir yöntem söyleyebiliriz. Yeşil çay yapraklarını, demleme sonrası atmayın. Islanmış yeşil çay yapraklarına pamuk ile bastırın, daha sonra bunu cildinize sürün. Çay, doğal bir antiseptik görevi görür ve ciltte bölgesel kaşınmayı önlemede yardımcı olur. Güneş yanıkları veya akşamdan kalma gözaltı morlukları için de aynı yöntemi deneyebilirsiniz. Yeşil çay aynı zamanda güneşten kaynaklanan cilt kanserini önlemede yardımcı maddeler içerir. Güneşe çıkmadan önce pamukla ıslatılmış yeşil çay özütlerinden cildinize sürebilirsiniz

3. Kan Basıncınızı Düzenler: Sağlıklı bir kan basıncı oranına sahip olmanın önemini biliyorsunuz. Günde sadece yarım fincan yeşil çay içenlerin, içmeyenlere oranla %50 daha az hipertansiyon riskleri bulunuyor.Polifenollere geri dönüyoruz, yeşil çay içerisinde bulunan bu antioksidanlar, yüksek kan basıncını önler ve kan damarlarının büzüşüp daralmasını engellerler.

4: Hafızanızı Diri Tutar: Yeşil çayın hafızayı diri tuttuğunu biliyor muydunuz? Yetişkinler üzerinde yapılan bir araştırmada, günde en az 2 fincan yeşil çay içenlerin, içmeyenlere oranla daha az zihinsel gerileme ve idrak kabiliyeti sorunları yaşadığı gözlemlenmiştir. Bunun nedeni, yeşil çayın içinde bulunan antioksidanların, vücudumuzdaki serbest radikaller ile savaşması ve böylece beynimizdeki sinirlere ekstra bir koruma sağlamasıdır. Hem lezzetli, hem de sizi Alzheimer ve Parkinson hastalıklarından koruyan bu sihirli içeceği reddetmeyin.

5. Genç Kalın: Daha genç ve daha sağlıklı arterlere sahip olmak, sizin de daha sağlıklı ve genç bir vücuda sahip olmanız demektir. Kan damarlarında oluşacak sorunlar, kalp krizi ve felç riskinizi artıracak serbest radikallerin çoğalması ile enerjiniz tükenir ve Gerçek Yaşınız yukarıya fırlar. Ne kadar yeşil çay gerekiyor? Günlük 1-2 fincan içeceğiniz yeşil çay sayesinde bozulan arterlerden, tıkanmaktan dolayı oluşan kolesterole kadar tüm sorunların oluşmasını engelleyebilir.

6. Kilo Verdirir: Evet şaşırmayın. Son önerimiz belki de bu aralar en çok kafanıza takılan sağlık sorunlarından biri! Yeşil çay içeriğindeki maddeler sayesinde kan akışınız hızlanır, kalori yakma işlemleri vücudunuzda daha çok yer bulur, ve her bir yudum bu işlemleri hızlandırır. Bu sihirli içeceği hayatınıza sokun, farkı göreceksiniz

kızlar mesajlarıma cvp vermişsiniz yeni okudum tşler tamam bende takımdaymış gibi davranacağım mahsuscuktan CADIARZU ama her cuma yazacağım yorum yaparsanız sevinirim şimdi bugün size yediklerimi yazmak istorum
sabah 2 dilim etimek ligt ve üzerini incecik sürülmüş krem peynir
saat 10,30 bir elma
öğlen (fazla kaç tı sanırım ) 1 kase mercimek çorbası ekmeksiz tabi 3-5 kaşık yoğurt ve türlü
saat 14,30 kahve içtim şekersiz tabi ve bolca su 2 lt yakın akşamada peynirli bi salata yada esmer makarna ve salaka düşünüyorum

Canım aramıza hoşgeldin... masucuktan:jeyyar:kaydirigubbakcemile3

Yürümek hayatınızı kurtarabilir.

Yürümek hayatınızı kurtarabilir. Çok açık ve net. Yürüyüşü hayat tarzı içine katanlar ve günü herhangi bir mesafede yürüyüş yapmadan bitirmeyenlerin bundan sağladığı faydalar arasında kilo vermek, depresyonun azalması ve daha enerjik hissetmek bulunuyor.

Bu hafta sizler için basit bir yürüyüşün faydalarını yazdık. Gerçekten çok şaşıracaksınız!

1. Keşke Daha Enerjik Olabilsem

Yapılan araştırmalara göre, vücudunuzu hafifçe canlandırmanın rahatlatıcı ve enerji verici bir etkisi mevcut. Bunun anlamı ne kadar hareket ederseniz, bir sonraki gün o kadar enerjik oluyorsunuz. Özellikle akşam saatlerine doğru yapılacak bir kısa yürüyüşün hem fiziksel hem de uhsal olumlu etkileri mevcut. Yani yürüyüş sonrası olası yorgunluk, size bir gün sonra daha fazla enerji ile geri dönüyor.

Bir çalışmada günlük düzenli yapmayan ve günde 2km�ye yakın yürüyenler araştırıldı. Gruplar arasında uyku sorunları bire üç gibi bir oran olarak saptandı. Yürüyüş, uykuya olumlu etkili.

2. Keşke Daha Sakin Düşünebilsem

Çözmeniz gereken, sizi içten içten rahatsız eden sorunlarınızın olması büyük bir sürpriz değil. Yürüyüşün bu konuda büyük bir getirisi bulunuyor. Sakin olmanız, iyi düşünüp bir karar vermeniz gerektiğinde de , kesinlikle açık havada bir yürüyüşe çıkın. Yürüyüş sonunda kendinizi daha iyi hissedeceksiniz. Fiziksel olduğu kadar zihinsel yararı da bulunan yürümenin, bilişsel gelişim denen olguya katkıları uzmanlar tarafından kabul ediliyor. Bunun neticesinde daha ileri yaşlarda olası bunama riski minimuma düşürülmüş oluyor.

3. Keşke Kendimi Aile Geçmişi Hastalıklarından Koruyabilsem

Ailenizin genetik kodlarınız, sizin başınıza gelebilecek hastalıklarda çok az bir rol oynar. Araştırmalar bize göstermektedir ki çoğu zaman, hayatınızı nasıl yaşıyor ve vücudunuza nasıl davranıyorsanı z, karşılığını da o derece alıyorsunuz. Kendinize iyi bakmanız sayesinde birçok ciddi hastalık riskini minimuma indirebilirsiniz. Sadece yürümeye vereceğiniz önem sayesinde,

1: Kardiyovasküler hastalıklar risklerini %30 ila %50 arasında azaltırsınız.
2: Osteoartrit ağrılarınız azalır, daha dirayetli ve çevik bir bünyeniz olur.
3: Kolon kanseri riskiniz önemli ölçüde azalır.
4: Yüksek riskli kişilerin şeker hastalığına yakalanmaması na yardımcı olur ve kanda düşük derecede glikoz oranı ile insülin dengesine yardımcı olur.
5: Düşük kan basıncı sayesinde kalp krizi riskini azaltır.

4. Keşke Kilo Verebilsem

Tabii ki en popüler yararlarından biri kilo vermenize yardımcı olmasıdır. Hareket etmeniz doğal olarak daha fazla yağ yakmanızı sağlar. Günden güne yaktığınız her kalori sonrası, kas kitle oranınız artar, ve bunun sayesinde kilo vermeniz de kolaylaşır. RealAge üyesi olarak bilmeniz gereken, ne kadar fazla hareket ederseniz, o derece enerjiniz olacak ve hareket etme isteğiniz de artacaktır.

Bu ücretsiz ve reçetesiz ilacın gücüne inanmalısınız. Evet yürümek gerçekten de vücudunuz için mükemmel bir egzersizdir. Ve koşmak dahil diğer egzersiz çalışmalarından daha kolaydır. Yüksek tempoda yürümek sizin için daha iyidir. Ama yürümenin temposunu en iyi siz belirleyebilirsiniz , size uygun olanı seçecek olan yine sizsiniz.

Sabahları yürüyebiliyorsanı z yürüyün ama daha önemlisi gün bitmeden akşam saatlerine doğru mutlaka kısa bir yürüyüş yapın. Göreceksiniz vakit buldukça yürüme isteğiniz artacak, kendinizi daha atletik hissedeceksiniz

Üşenmeden atılacak bir adımın size getirisi çok daha fazla olacaktır. Bir adımda hayatınızı kurtarmaya ne dersiniz?

(Uluslararası üne sahip kalp damar cerrahı Mehmet Öz'ün sitesinden alınmıştır).

jujuuuuu...canım ben 40 ımdan sonra takımlara girmek istiyorum yer olurmuki 1 aya kadar..alırmısınız beni..düzenli beslenip egzersiz yürüyüşle vermeye çalışacağım..herkes acele et yoksa bekledikçe üstünde kalıyor diyor:(((

kızlar öğleye doğru müdür laf söyledi bana internet yüzünden
belki daha az girebilirim bugünlerde bilginiz olsun
dün akşam pırasa yedim salata bir dilim kızarmış ekmek

sabah
bir dilim kızarmış ekmek peynir ve yumurta

öğlen
hazır çorba bir dilim ekmek
ara yapamadım sıkıntıdan

öpüldünüz...

10 mart
1. yürüyüş /en az günde 30 dk
2. bacak esnetme / 20