jujum dön bi kendine bak farkındayım ben dahil diosun da
herkesin bi yerde yaptığı bi yanlış var ama ne onu bulsun herkes yarın otursun yada ne zaman müsaitlerse ben ne yedim ne içtim ne yaptım yada yapmadım baksın ben bakrıyorum akşamdan beri
benim ilk yapmam gereken bağırsaklarımın düzenli çalışması için bi formül bulmam...
bakacam gerisinede...
jujum ben bu hafta 5 gün 1-1,5 saat arası yürümüştüm bugünki kontrolümde diyetisyenim bana kızdı 40 dk yı geçmeyecek en fazla da 2-3 hafta haftada 3-4 gün yürüyecen dedi zamanla artıracakmışım şu an az da olsa kilo kaybım varmış tamamen durduğunda yürüyüşü hergün ve 1 saate çıkarmalıymışımhayal zaten lider olarak başı ben çektim kilo aldım 0,30.... Ama ben dahil die başladım her cümleye kendimi soyutlamadım hiçbir zaman.... Ve sen 3 haftadır 80 kiloda takıldın kaldın ha biliyorum gayret gösterdin hatta okadar ki ben okadar gayret göstersem kesin erirdim sende de yolunda gitmeyen bişiler var anlaşılan ... Vucudun vermemek için direniyor ama buna bir çözüm şart..... Hayatımıza farklı bir hareketlilik katmak zorundayız... Yürüyüş yapmayan yürüyüşe ağırlık verecek ne bilim yeşil içmeyen burnunu tuta tuta da olsa yeşilini içecek su içmeyen 2,5 lt su tüketmeye başlayacak yani vucudumuzun alışmış olduğu dengesini sarsacak bişiler bulmamız lazım... Bende kendimin farkındayım... Asılıyorum yılmadım vazgeçmedim geçmeyeceğimde ...
kızlar ben ne yapacağım şimdi? sizlerin sayesinde takımdan çıkmamıştım ama sanırım bu analizler sonucunda takımdan mecburen ayrılmak zorunda kalacağım ben elimden geleni yapacağım eğer sigarayı bırakmış olmasaydım zaten şimdiye çoktan takımdan mezun olacaktım ama ne yapayım o lanet şeyi hayatımdan çıkardım ama kilo aldım bakalım ne olacakHayal analizler bir ayı kapsarsa şayet geçmek mümkün ama giriş tarihinden itibaren olursa bilşemiyorum bazı yarışmacılarımızda sorun çıkabilir....
Ben sınırdaydım beni geçtim ahleyar şahnur nurcanda büyük farklar vardı tamamlamamaları nasıl olur bilemicem... Nurcanın durumunu konuşmak lazım doğum sonrası kilosu ile baz alması lazım bana gçre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?