Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

reglde şişlik kaçınılmaz oluyor abla.Zencefil ve kiraz sapı çok iyig eliyor
Geçenlerde A 101 den toz zencefil ve toz zerdeçal aldım bir türlü cesaret edemedim kullanmaya daha önceden kullanmadım
Alerji filan yapar mı diye cesaret edemedim
Zencefilli süt içmek istiyordum

Cumartesi bildirim yapmıştım

7600 adim 382 puan

Hmm haftada 2-3 kez yoğurdun içine karıştırarak tüketiyorum. Su sekilde:
4 kasik yoğurt
1ck zencefil
1 ck zerdeçal
1 ck tarçın
Karistirip aksam yemeğinden iki saat sonra yiyorum, herhangi bir alerji yapmadı. Belki belli bir miktarın üzerinde olsa rahatsiz ederdi, ama bu şekilde sorun olmuyor, bir de zerdecali mercimek corbasinda ve tavuk yemeklerinde kullanmayı seviyorum.

Ben ankaralı değilim ama kalbim ankaralı bir gün buluşma ayarlarız inşallah sedulu sensiz olmaz ama
Yavrum ben ankaraya gitmeyeli cooooooookk sene oldu 10 yaşında falandım benim şehir tercihim izmir. Belki ileride tekrar oraya yerleşirim
Yeni kahve içtim. Sabah haşlanmış yumurta yedim o tok tuttu. Köy yumurtası tadı başka güzel

Ben de bu hafta İFle devam etmeyi düşünüyorum başka kimler İF yapıyor ve sonuç alıyor musunuz
Merhaba canım hoşgeldin ben 10 gün falan if yaptım ama bu aralar sanki tartı kımıldamıyor bile bende kabak detoksu düşünüyorum üç günlük yarın başlayacam inşallah geçmişte yapmıştım gerçekten çok faydasını gördüm yine yapacam

Ben de kabak detoksu düşünüyorum yarın ya da Çarşamba günü

Merhabalar,
Bugün yine oruçluyum, bu sefer sizin dediğiniz gibi yaptım sahurda bişey yemedimn, sadece 1 bardak süt içtim, ama bence gerçekten ramazanda böyle yaparsam hayatımda ilk defa ramazandan zayıflamış çıkarım buna inandım.
Sabahki kilom: 73,4 çıktı haftasonu artıları zaten kaçınılmaz bende maşallah.ç ama cumaya kadar iner eminim.

SsSiMqE canım hoşgldin bende IF yapıyorum valla çok memnunum ömrüm boyunca devam edeceğim inşallah.

A Arrietty_ sedulu @_Vera_ H3RA_

Merhaba canım, menülerine bir kaç gündür bakıyorum. Geçen hafta yapamıyorum diye ağlanırken gayet güzel menüler çıkartıyorsun artık.
Ben sahurda bir şey yemeden dayanabiliyordum baktın seni çok zorladı tok tutan az kalorili şeyler ye. Yeşil mercimek gibi mesela. Birde iftardan sonra su şişenle gez 2 lt yi tamamlamaya çalış.
Sahurda içtiğin süte tarçında koyarsan kan şekerini de dengeler aklında olsun.
Allah kabul etsin oruçlarını.

Sağol canım hoşbuldum bakalım deniycem ben de biraz daha

ayyy canımsın yaaa çok teşekkür ederim , gerçekten tarçın harika bir fikir, bak sen diyince valla ben yapıyorum. Normalde bende biliyorum evet tarçını süte eklersem şekerim dengelenir filan ama ben bunu kendi hayatıma uygulamayı akıl edemiyorum.
İlla bir dış ses bana bunu diycek, işte benim dış sesim sensin artık
Sen bana hep birşeyler de gerçekten memnuniyetle uygularım ben.

A Arrietty_

Bugünün ara öğünleri

3 hurma + 250 ml tarçınlı süt

1 haşlanmış yumurta

250 ml dukan içeceği

Geriye kalan 250 ml lik kısmı akşam içerim nasipse

Akşam menüm

Portakallı kereviz
Yoğurt
Erişte

Büyük oğlan kalbura bastı tatlısı istedi yaptım adet öncesindeyim
Ölümlü dünya ben diyette isem çocuklar diyette değil ya diye yaptım
O da inadına miss gibi oldu

Ölmüşüm ağlayanım yok bugün Cuma olsaydı iyiydi
Hafta sonu aksi gibi canım hiçbirşey istemedi online derslerin yoğunluğundan yapacak vaktim de yoktu .

aman doyur karnini, yer kalmasin kalburabastilara falan
ic dukanlari ic ic.

ben dun cok aciktim, her seye saldirasim vardi,

senin gibi evdekilere pazar diye tatli yaptim, komsu da getirdi sonrasinda ayrica, oldu sana duble.
allahtan if yapiyorum da orucluyum dedim yemedim

Kalbura basti da nasil guzel ama
Senelerdir yemiyorum

Annemdeyim Bende. Oglumun discisi vardi son anda aklima geldi. Sonra kardesini aldik kresden. Anneanne diye tutturdular geldik bizde :)

Günü erken kapadim

Ilk ögün
2 yumurta biraz sucuk

Ara
1 avuc kaju

Aksam
Kuzu eti. Herhal Toplam 200gr kadar birsey

***DUYURU***

Kizcelerim @_Vera_ arkadasimiz okul yogunlugundan oturu kaptan yardimciligina devam edemeyecek, bu sebeple bir kaptan yardimcisina daha ihtiyacimiz var.
Bende yarin ise dönüyorum

***Gonullu olarak ben kaptan yardimcisi olurum, vaktim ,firsatim var diyen arkadasim var mi?

***Biliyorsunuz; kaptanlik,
yardimcilik tamamen gonul isi, karsiliginda takimin basarisi ve, arkadaslik-dostluktan baska bir sey yok...Eger sedulu kaptan ve bana yardimci olmak isterseniz cook mutlu oluruz..
Vera kuzum sanada yardimlarin icin cok tesekkur ediyoruz. Sinav, ders arasinda kosusturdun yinede takim icin hakkin ödenmez kuzum

Gel kaptancım sana da ikram edeyim kaymaklı

Büyük oğlan 10 üzerinden 9.9 puan verdi 0.1 puanı gıcıklık olsun diye kırdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…