Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Yok onu anladım da belli bir günlük hedef var mı ya da ideali nedir merak ettim

@_Vera_ benim hedefin yanına “atma ziyaa” yazmanı beklemiştim

Peki uzman desteği alıyor musun yoksa kendi tecrubelerinle mi

Cuma :85.1
Pazartesi: 84.8
Cuma: 84.5

Daha yeni yataktan kalktım oğlum 1de uyandı 4 de uyuduk geri benimde bu sıkıntıı

A Arrietty_ @_Vera_ sedulu

Regl ödemidir canım o. Adaçayı iyi geliyor. EMzirme yada hamilelik yoksa günde mutlaka 2 bardak yeşil çay iç canım
VEracım iyi yolculuklar canım. Ben güzel kampüs ortamı şahanedir arkadaşlarını göreceksin gençlerin arasında olmak pandemide yeterince yalnız kaldık inşallah hersey yolunda gider canım

Yok onu anladım da belli bir günlük hedef var mı ya da ideali nedir merak ettim
ağanın eli tutulmaz ideali yok valla ne kadar spor o kadar güzel bir vücut ve eksi aslında.Sporun sana özeldir aslında mesela kendimden örnek vereyim ben zumba yapamıyorum dalağım şişiyor yanım ağrıyor hemen daha çok leslie yaparım ama sedulu zumbayı rahat yapar spor düzenini kendin oluşturacaksın fakat şöyle diyim eğer yürüyüş yapıyorsan 10 bin adım leslie yapıyorsan 45dk altında kalmamaya çalış.

çoook teşekkür ederim .

Tabiki kuzucum olur tabii ankaraya slm söylee çok özledim canım memleketim
Yaaa ankaralı mısın Ankara bağımlılık yapıyor insanda halbuki denizi bile yok ama bilmiyorum ben istanbulda da yaşadım ama Kızılay meydanının güzelliği 7.cadde felan o tadı alamadım hiç. Otobüsten iner inmez Kızılaya gidicem çokkk özledim

Tamamdır teşekkür ediyorum

Tamamdır teşekkür ederim

Peki uzman desteği alıyor musun yoksa kendi tecrubelerinle mi

benim A Arrietty_ nin hayrani oldugu bir diyetisyenim var

benim diyetisyene pek guvenmiyorum acikcasi saka bir yana, o yuzden pek dediklerine uymuyorum.

ama verdigi cok guzel bir taktik var, onu uyguluyorum.
bana her gun her besin grubundan yemelisin dedi,
o yuzden gunluk dengeliyorum,

her gun menumde sebze, meyve, kuruymeis, protein, hatta karbonhidrat aliyorum.
her seyi de sinirli tuketiyorum,
atiyorum sebze 250 gr i gecmesin, altina da cok dusmesin.
ekmek 2 dilim yiyorum, ama max 4 dilim (ki bu 4 dilime hic cikmadim, ancak odul gunlerinde)
1 meyve, 2 yi yemiyorum, regl zamani fazladan kuru meyve ekliyorum gerek duyarsam
aksam et menusu varsa genelde yumurta yemiyorum, yoksa muhakkak yiyorum.
bulgur pirinc patates gibi sisiren seyleri kasik usulu yiyorum, diger ev yapimi yemeklerde porsiyon olarak tuketiyorum.
kuruymeisi karatay usulu 1 ince belli bardak kadar yiyorum, eger ki kahvaltida kuruyemis ezmeli bir sey yedi isem onu da yememeye calisiyorum gibi.

basladigimdan beri hic abur cubur yemedim, hic de kalorili bir icecek icmedim.

cok hizli vermiyorum kilo bu arada, benim hedefim haftada yarim kilo vermek.

Çok güzel açıklamışsın teşekkür ederim açıklama için benim de hedefim haftada en az 1 kilo vermek ve temmuza kadar 18 kilo vermiş olmak bilmiyorum inandırıcı bir hedef mi araya ramazan girmese belki daha ulaşılabilir olacak ama ramazanda ben pek veremiyorum

kilo verilir o sorun degil de,
cok hizli verilen kilolar genelde ayni hizla geri alinir.

gerci senin hamilelik sebebi ile alinmis kilolar oldugu icin belki farklidir.

ben baya yiye yiye aldigim icin hizli verip geri almak istemiyorum. O yuzden planim bu sekilde.

Senin de gonlune gore olur umarim.
burada iyi motivasyon bulursun.
Menulerini detayli yazarsan uzerine konusuruz.

Ben de Ankaraliyim ama eş durumundan Erzurum'dayim gerçekten bir başkadır Ankara

Demi denizi yok ama kendine aşık ediyor eryamanalıyım bende ailem ordalar yaza gelcem inşalah bende tatilin bi kısmını orda geçircez kızılayda azz gezmedik aoç ki midyelerr off off aşırı özlem doldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…