Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Menülerimi bu akşamdan itibaren yazicam motivasyon konusunda bu grubun çok işe yarayacağına eminim

Ben kahvaltımı 11de yaptım ara öğünü de 2 gibi yapmayı düşünüyorum

Bende de kuru kayısı türk kahvesi ve ceviz var

Kahvaltı ve online dersler sonrası ilk ara öğünüm

Dukan içeceğimi hazırladım buzdolabında

Sabahtan kâğıda ara öğün alternatiflerimi yazdım

Ama tercihim 250 ml tarçınlı süt + 3 hurma oldu

A Arrietty_

Eklentiler

• 20210222_131455.jpg
    107,4 KB · Görüntüleme: 24
Sabah çok hafif kahvaltı yaptım, türk kahvesi içtim 11 gibi.
12 de detoks çorbasına başladım, akşam 20 ye kadar 2 saatte bir onu yiyeceğim.
1 lt kadarda su içtim şimdilik.
Farklı yiyecek olamayacak bende.

Kızlar ne yalan söyleyim bu dukan birası çok işe yarıyo bende özellikle ara verip yeniden yapmaya başlayınca H3RA_ canım yapmıyosan sende yapmalısın mutlaka
Ben de ara vermiştim dukan birasina, tekrar başlayacağım. Bence çok faydalı, değerini bırakınca anladım
Ben de dun sabah ayni durumdaydim, kendimi kötü hissettim, ama hafif bir detoksla toparlamayi umuyorum, sen de detoksun faydasını göreceksin, sakin bırakma.
herkes arti cikmis,
kizlar hadi 4 gunumuz var, dertlenmek yok.

ben de +400 ciktim. 66 kilo.

cumaya hedefim 65.

ama bugun dinlenicem, belki adimlamayi bile cok yapmam.
Evet motivasyonumuzu bozmayalım, 4 gunde isi sıkı tutalım. Bahar geliyor, tam kilo verme zamanı

Aslında menumde kuru fasulye yoktu, ama ev ahalisine yapınca dayanamadım

Dukan birasının tadını bı sevemedim gitti bana çok dayanılmaz geliyo onun yerine gün içerisinde iki yeşil çay akşam spordan sonra da limonlu maden suyu içmeyi düşünüyorum yani hepsini karıştırmak yerine ayrı ayrı tüketicem

Ben 9 yıldır Ankara da yaşıyorum, daha önce hep İstanbul daydım, İstanbul'da doğdum, büyüdüm, okudum, çalıştım, çoook seviyorum orayı, ama Ankara yormuyor, daha huzurlu bir şehir burayı da seviyorum artik. Hosgeldin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…