Menülerimi bu akşamdan itibaren yazicam motivasyon konusunda bu grubun çok işe yarayacağına eminimkilo verilir o sorun degil de,
cok hizli verilen kilolar genelde ayni hizla geri alinir.
gerci senin hamilelik sebebi ile alinmis kilolar oldugu icin belki farklidir.
ben baya yiye yiye aldigim icin hizli verip geri almak istemiyorum. O yuzden planim bu sekilde.
Senin de gonlune gore olur umarim.
burada iyi motivasyon bulursun.
Menulerini detayli yazarsan uzerine konusuruz.
Yaa bende eş durumdan muştayızBen de Ankaraliyim ama eş durumundan Erzurum'dayim gerçekten bir başkadır Ankara
Ben ankaralı değilim ama kalbim ankaralı bir gün buluşma ayarlarız inşallahBen de Ankaraliyim ama eş durumundan Erzurum'dayim gerçekten bir başkadır Ankara
Ben kahvaltımı 11de yaptım ara öğünü de 2 gibi yapmayı düşünüyorumKızlar ara öğün saati geldi neler yiyorsunuz ara öğünde
Benim hc yağlı filtre kahvem var termosta biraz soğumuş ama yapacak bişey yok yanında kuru üzüm ve 1 kuru incirim var. Sizlerde kaçamak yok değil mi?
Bende de kuru kayısı türk kahvesi ve ceviz varKızlar ara öğün saati geldi neler yiyorsunuz ara öğünde
Benim hc yağlı filtre kahvem var termosta biraz soğumuş ama yapacak bişey yok yanında kuru üzüm ve 1 kuru incirim var. Sizlerde kaçamak yok değil mi?
Kahvaltı ve online dersler sonrası ilk ara öğünümKızlar ara öğün saati geldi neler yiyorsunuz ara öğünde
Sabah çok hafif kahvaltı yaptım, türk kahvesi içtim 11 gibi.Kızlar ara öğün saati geldi neler yiyorsunuz ara öğünde
Ben de ara vermiştim dukan birasina, tekrar başlayacağım. Bence çok faydalı, değerini bırakınca anladımKızlar ne yalan söyleyim bu dukan birası çok işe yarıyo bende özellikle ara verip yeniden yapmaya başlayıncaH3RA_ canım yapmıyosan sende yapmalısın mutlaka
Ben de dun sabah ayni durumdaydim, kendimi kötü hissettim, ama hafif bir detoksla toparlamayi umuyorum, sen de detoksun faydasını göreceksin, sakin bırakma.Tartıda ki rakamı görünce motivasyonum sıfır bugün. 5 onlukları hiç göremeyeceğim sanırım.
Sende yine gram farkı var, yaptığın spor kasları şişirdi denebilir, wc sıkıntısı denebilir.
Ama bende ki bu kadar büyük farka ne denir bilmiyorum.
Evet motivasyonumuzu bozmayalım, 4 gunde isi sıkı tutalım. Bahar geliyor, tam kilo verme zamanıherkes arti cikmis,
kizlar hadi 4 gunumuz var, dertlenmek yok.
ben de +400 ciktim. 66 kilo.
cumaya hedefim 65.
ama bugun dinlenicem, belki adimlamayi bile cok yapmam.
Ara öğün menün belli mi neler yiceksinBen kahvaltımı 11de yaptım ara öğünü de 2 gibi yapmayı düşünüyorum
Detoks çorbansa neler varSabah çok hafif kahvaltı yaptım, türk kahvesi içtim 11 gibi.
12 de detoks çorbasına başladım, akşam 20 ye kadar 2 saatte bir onu yiyeceğim.
1 lt kadarda su içtim şimdilik.
Farklı yiyecek olamayacak bende.
Aslında menumde kuru fasulye yoktu, ama ev ahalisine yapınca dayanamadımMaşallah kanki ne güzel eksi bunlar
kuru fasulye şişliği gibi duruyor zaten wcde de sıkıntı varmış ılık su ve kuru kayısı şahane çalıştırıyor.İşe yaramazsa sıcak havluyu karnına koyup yukarıdan aşağı doğru masaj yap güzelce çalıştırıyor.Ama düzenli yapma sonra bağırsaklar şımarıp masajım nerde katyaaa diyor.
Spordan mı acaba dukan birası ve düzenli yeşil çay içmeni tavsiye ederim.
reglde şişlik kaçınılmaz oluyor abla.Zencefil ve kiraz sapı çok iyig eliyor
Tokken bile eksilerde çıkarsın inşallah
Acaba artının sebebi ne wc mi spor mu ona göre önlem alalım
Merhaba hoşgeldiniz ben Vera bu aralar pek ortalarda olmasamda takımın asla kilo veremeyeni ve çok konuşanı olarak baki kaldım galiba.İnşallah birlikte çok güzel kilolar veririz.
Zencefil ve kiraz sapını ıhlamurla kaynatmanı ve içmeni tavsiye ederim bir tutamda yeşil çay ve yarım limon 1.5 lt suya. Regle iyi geliyor.
Eline sağlık, Bu liste şahane oldu ama eminim sen 66.6 yi gormezsin
Üye Pazartesi Tartısı Cuma Hedefi Cuma Tartısı E English_teacherrr 92.7 92.0 Ozzybal 79.7 78.2 @Serina08 78.4 77.5 @Ceyhans 62.0 61.5 @Osev 72.0 71.0 Alys 66.0 65.0 @Emeeelll 75.8 74.8 @_Vera_ 66.2 66.6
Hedefsiz kankilerim hedeflerinizi belirleyin sizi de ekliyim.Hedeflerimize uyacağımız bir hafta olsun bugün.Takımı sonuncu yapamayız cumaya kadar yine derece almamız lazımmmm.
Ara öğün menün belli mi neler yiceksin
Üye Pazartesi Tartısı Cuma Hedefi Cuma Tartısı E English_teacherrr 92.7 92.0 Ozzybal 79.7 78.2 @Serina08 78.4 77.5 @Ceyhans 62.0 61.5 @Osev 72.0 71.0 Alys 66.0 65.0 @Emeeelll 75.8 74.8 @_Vera_ 66.2 66.6
Hedefsiz kankilerim hedeflerinizi belirleyin sizi de ekliyim.Hedeflerimize uyacağımız bir hafta olsun bugün.Takımı sonuncu yapamayız cumaya kadar yine derece almamız lazımmmm.
Kendin mi yaptın canım ne var içindeDenisik bir ekmek yiyecegim bugun kahvaltida,
Icine peynir ve yesillik dolduracagim.
Eki Görüntüle 2788112
Ben 9 yıldır Ankara da yaşıyorum, daha önce hep İstanbul daydım, İstanbul'da doğdum, büyüdüm, okudum, çalıştım, çoook seviyorum orayı, ama Ankara yormuyor, daha huzurlu bir şehir burayı da seviyorum artik. HosgeldinYaaa ankaralı mısınAnkara bağımlılık yapıyor insanda halbuki denizi bile yok ama bilmiyorum ben istanbulda da yaşadım ama Kızılay meydanının güzelliği 7.cadde felan o tadı alamadım hiç. Otobüsten iner inmez Kızılaya gidicem çokkk özledim