Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kelin ilacı olsa durumu. 2 günde 2 kg artı çıktım. Bu sonuç cuma günü çıksa takımı batıran kişi olurdum sanırım
Ben burada ki çoğu üyeye göre çömezim aslında diyet konusunda. Sadece tecrübe ettiğim bir kaç şeyi söyledim.
Sütü peygamber efendimizin bir hadisinde hem susuzluğu gideren, hem tok tutan mucize besin diye anlattığını duymuştum. Bir tv programında da sahurda süt içerseniz hem tok tutar hem susamanızı önler diye dinlemiştim. Ordan aklımda kalmış her sahuru onunla kapatırım ben.

Merhaba arkadaşlar ben de menümü paylaşayım
Kahvaltı:
1 haşlanmış yumurta
1kibrit kutusu süzme peynir
5 siyah zeytin
2dilim ekmek
Maydanoz-dereotu-taze nane
Ara:
100 ml süt içine Nescafe
2 gün kurusu kayısı
8 çiğ badem
Akşam:
1 porsiyon hamsi tava
Bol yeşillikli yağsız salata
Haşlanmış brokoli
Yarım bardak şalgam
2 dilim tam buğday ekmeği

Spor 45 dk Leslie 315 puan
Eğer kendime gelirsem bir iki saat sonra biraz da eliptik yapmayı düşünüyorum ama ilk günden zorlamasam mı

Denisik bir ekmek yiyecegim bugun kahvaltida,
Icine peynir ve yesillik dolduracagim.
Eki Görüntüle 2788112

12.00
Yumaridaki ekmek icine bol lor peyniri ve bol yesillik

14.00
Yarim armut
Yarim portakal

17.00
4 kasik bulgur pilavi
2 porsiyon kiymali patlican yemegi

Doymuyorum yaaa.
Neyse bitti yeme araligim.

Sporu en son yazicam, 4bin adimdayim, belim agriyor ama az daha adimlayacagim.

A Arrietty_ sedulu Zeytur

Ekmek fazla mi degil mi tam emin degilim. O konuda her bunye farkli. Deneyip ogreneceksin menu guzel sadece sut e dikkat et. 100ml de karbonhidrat var baya. Salgam da sislik yapmaz mi?

H3RA_ canim Kisa kan grubu beslenmesi hakkinda. A Icin bu link

Sabahları az yiyince akşam doymak zor oluyo
Ekmek fazla mi degil mi tam emin degilim. O konuda her bunye farkli. Deneyip ogreneceksin menu guzel sadece sut e dikkat et. 100ml de karbonhidrat var baya. Salgam da sislik yapmaz mi?
Ekmek normalde bu kadar yemiyorum ama balığın yanında ekmek yemeyince midem bulanıyor bugünlük böyle oldu yani yoksa akşamları ekmek yemiyorum

Hoş bulduk kizlarrr
Biz yeni girenler de hergun yediğini yazacakmi. ( zeki mürende bizi gorecekmi gibi oldu ama )
Bütün gün bugun ev temizliği yaptigim için spor olarak leslie 1 mil yapabildim sadece. 6 bucukta aksam yemeği bitti ve kapanış
Genelde aksam yemegi en gec 5 de yemeye calisiyorum aslinda bugun gecikti biraz.

Tabii ki yazmalisin :))
Ilk gun icin 1 mil leslie hic yokdan iyidir derim. Arada olur oyle. Bizde en gec 17.30 dedim mi kalkmis oluruz sofradan. Bazen gecike biliyor.

Herkese iyi akşamlar bugün aslında 5 30 da kapattım yeme işini de yazamadım
Sabah haşlanmıi yumurta 1.5 tane 1 dilim tb ekmeği biraz tulum peyniri 1 çk çemen
Ara 2 kuru kayısı 2 ceviz ve türk kahvesi
Öğle kabak çorbası 1 kase
Ara 2 kaşık yoğurt yarım elma üzeri tarçın
Akşam dünden kalma dolma 2 adet 1 kase yoğurt çorbası
Su 3.5 lt
Spor 13000 adım 650 puan
A Arrietty_ sedulu O_sevincli_ki senin günün nasıldı eşim

A Arrietty_ iyi ki paylaştın bunu, çok sağol canım. Nette o kadar okudum bu kadar detaylı değildi.
Yazıda A kan grubu birinin diş problemi varsa, anne yada babadan biri mutlaka 0 grubudur demiş. Evet babam 0 grubu. O zaman 0’ın özelliklerini taşıyormuşum A olmama rağmen.
Ablam bu Aidin Salih’in kitaplarını çok okur. Çok da güvenir yazdıklarına.

Bende AB grubuyum. Oda 2 e ayriliyormus. Yazdiklarina bakarsam B Bende daha baskin. Birde bana et yaramiyormus. Bence cok aciklayici olmus. Her kan grubu ayri ayri baya aciklayici. Hindi ve Kuzu disinda et yemeyecegim bir sure. Avokado bile iyi degilmis bana. Hc yagida. Bol yesillik yemeliymissim.

Sen sut demişsin ama ben nescafe ye takildim
SsSiMqE ben cidden bir donem kahveti tamamen kestim ve çok cok iyi geldi. Simdi gene cok kahve icmeye basladim ama artik instant kahve icmiyorum. Cok fazla ek icerik var onlarda. Turk kahvesi veya filtre kahve tercih et. Aslinda oncesinde de bir kac menude daha gördüm, yazacaktim unutmusum.

Ben de ab yim, enteresanmis.

3den once bir sey yok sanirim.
Cigkoftenin yaninda salata?
Biraz sebze eklemelisin gibi geliyor bana.

Bir de merak ettim, o kadar meyve aciktirmadi mi?

Ben de A grubuyum diş konusu bende doğru dolgu kaplama ne ararsan var
Babam rahmetli de 0 grubuydu

Merhaba hoşgeldin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…