Eline saglik yemis kadar oldumGel kaptancım sana da ikram edeyim kaymaklı
Büyük oğlan 10 üzerinden 9.9 puan verdi 0.1 puanı gıcıklık olsun diye kırdı
Kelin ilacı olsa durumu. 2 günde 2 kg artı çıktım.ayyy canımsın yaaa çok teşekkür ederim , gerçekten tarçın harika bir fikir, bak sen diyince valla ben yapıyorum. Normalde bende biliyorum evet tarçını süte eklersem şekerim dengelenir filan ama ben bunu kendi hayatıma uygulamayı akıl edemiyorum.
İlla bir dış ses bana bunu diycek, işte benim dış sesim sensin artık
Sen bana hep birşeyler de gerçekten memnuniyetle uygularım ben.
Denisik bir ekmek yiyecegim bugun kahvaltida,
Icine peynir ve yesillik dolduracagim.
Eki Görüntüle 2788112
Ekmek fazla mi degil mi tam emin degilim. O konuda her bunye farkli. Deneyip ogreneceksinMerhaba arkadaşlar ben de menümü paylaşayım
Kahvaltı:
1 haşlanmış yumurta
1kibrit kutusu süzme peynir
5 siyah zeytin
2dilim ekmek
Maydanoz-dereotu-taze nane
Ara:
100 ml süt içine Nescafe
2 gün kurusu kayısı
8 çiğ badem
Akşam:
1 porsiyon hamsi tava
Bol yeşillikli yağsız salata
Haşlanmış brokoli
Yarım bardak şalgam
2 dilim tam buğday ekmeği
Spor 45 dk Leslie 315 puan
Eğer kendime gelirsem bir iki saat sonra biraz da eliptik yapmayı düşünüyorum ama ilk günden zorlamasam mı
Sabahları az yiyince akşam doymak zor oluyo12.00
Yumaridaki ekmek icine bol lor peyniri ve bol yesillik
14.00
Yarim armut
Yarim portakal
17.00
4 kasik bulgur pilavi
2 porsiyon kiymali patlican yemegi
Doymuyorum yaaa.
Neyse bitti yeme araligim.
Sporu en son yazicam, 4bin adimdayim, belim agriyor ama az daha adimlayacagim.
A Arrietty_sedulu Zeytur
Ekmek normalde bu kadar yemiyorum ama balığın yanında ekmek yemeyince midem bulanıyor bugünlük böyle oldu yani yoksa akşamları ekmek yemiyorumEkmek fazla mi degil mi tam emin degilim. O konuda her bunye farkli. Deneyip ogreneceksinmenu guzel sadece sut e dikkat et. 100ml de karbonhidrat var baya. Salgam da sislik yapmaz mi?
Tabii ki yazmalisin :))Hoş bulduk kizlarrr
Biz yeni girenler de hergun yediğini yazacakmi. ( zeki mürende bizi gorecekmi gibi oldu ama )
Bütün gün bugun ev temizliği yaptigim için spor olarak leslie 1 mil yapabildim sadece. 6 bucukta aksam yemeği bitti ve kapanış
Genelde aksam yemegi en gec 5 de yemeye calisiyorum aslinda bugun gecikti biraz.
A Arrietty_ iyi ki paylaştın bunu, çok sağol canım. Nette o kadar okudum bu kadar detaylı değildi.H3RA_ canim Kisa kan grubu beslenmesi hakkinda. A Icin bu link
𝔸ℙ𝔸𝕐ℝ𝕀 𝕐𝔸Ş𝔸𝕄 𝕂𝕆Ç𝕌 ① on Instagram: "Kan Grubu A . Öne çıkanlarda liste halinde paylaştım 💉 . #seviyeseviyesaglik #apayriyasam #gerçektıp #apayriyasamsistemi #ahmetapaileyitikşifayıücretsizbulanlar #yitikşifanınizinde #yitikşifa #yitikşifayıücretsizbul
1,401 likes, 47 comments - seviye_seviye_saglik on February 18, 2021: "Kan Grubu A . Öne çıkanlarda liste halinde paylaştım 💉 . #seviyeseviyesaglik #apayriyasam #gerçektıp #apayriyasamsistemi #ahmetapaileyitikşifayıücretsizbulanlar #yitikşifanınizinde #yitikşifa #yitikşifayıücretsizbulanlar...www.instagram.com
Bende AB grubuyum. Oda 2 e ayriliyormus. Yazdiklarina bakarsam B Bende daha baskin. Birde bana et yaramiyormus. Bence cok aciklayici olmus. Her kan grubu ayri ayri baya aciklayici. Hindi ve Kuzu disinda et yemeyecegim bir sure. Avokado bile iyi degilmis bana. Hc yagida. Bol yesillik yemeliymissim.A Arrietty_ iyi ki paylaştın bunu, çok sağol canım. Nette o kadar okudum bu kadar detaylı değildi.
Yazıda A kan grubu birinin diş problemi varsa, anne yada babadan biri mutlaka 0 grubudur demiş. Evet babam 0 grubu. O zaman 0’ın özelliklerini taşıyormuşum A olmama rağmen.
Ablam bu Aidin Salih’in kitaplarını çok okur. Çok da güvenir yazdıklarına.
Ekmek fazla mi degil mi tam emin degilim. O konuda her bunye farkli. Deneyip ogreneceksinmenu guzel sadece sut e dikkat et. 100ml de karbonhidrat var baya. Salgam da sislik yapmaz mi?
Bende AB grubuyum. Oda 2 e ayriliyormus. Yazdiklarina bakarsam B Bende daha baskin. Birde bana et yaramiyormus. Bence cok aciklayici olmus. Her kan grubu ayri ayri baya aciklayici. Hindi ve Kuzu disinda et yemeyecegim bir sure. Avokado bile iyi degilmis bana. Hc yagida. Bol yesillik yemeliymissim.
Ben de A grubuyum diş konusu bende doğru dolgu kaplama ne ararsan varA Arrietty_ iyi ki paylaştın bunu, çok sağol canım. Nette o kadar okudum bu kadar detaylı değildi.
Yazıda A kan grubu birinin diş problemi varsa, anne yada babadan biri mutlaka 0 grubudur demiş. Evet babam 0 grubu. O zaman 0’ın özelliklerini taşıyormuşum A olmama rağmen.
Ablam bu Aidin Salih’in kitaplarını çok okur. Çok da güvenir yazdıklarına.
Merhaba hoşgeldin canımHoş bulduk kizlarrr
Biz yeni girenler de hergun yediğini yazacakmi. ( zeki mürende bizi gorecekmi gibi oldu ama )
Bütün gün bugun ev temizliği yaptigim için spor olarak leslie 1 mil yapabildim sadece. 6 bucukta aksam yemeği bitti ve kapanış
Genelde aksam yemegi en gec 5 de yemeye calisiyorum aslinda bugun gecikti biraz.