Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Merhaba bugün yoğunluktan anca geçmiş okuyorum. Takıma hosgeldin. Ben kaptan yardımcısı sedulu. Evliyim 2 yaşında bir oğlum var. Ondan fırsat kaldıkça spor yapıyorum bol bol. Diyet olarak tatlıyı ve hamur işini kesince güzel sonuç aldım burada. Umarım sen de memnun kalırsın takım ortamından

Sabah neden bişey yemedin ki
13000adim evdeysen harika
Nescafe derken 2si 1arada ya da 3u 1 arada değil sade kahve ben de genelde türk kahvesi ya da filtre kahve tercih ediyorum ama bugün çok dersim vardı sade kahvenin de diğerleri kadar zararlı olduğunu düşünmüyorum açıkçası ve kahve bu aralar olmazsa olmazım çok seviyorum bı de hamilelik döneminde icemeyince şimdi daha çok içer oldum

Selamlar , müthiş bir baş ağrım bar menümü yazamadım hemen yazıp yatacağım kendimi iyi hissetmiyorum
Kontrol bildirimi sabit

sabah
1 h yumurta

öğle 1 kase salata (kıvırcık roka salatalık domates parmesan p mozarella p kırmızı kapya biber

akşam
4 adet etli lahana sarması

su:2 lt
Spor : yok 1267 adım
A Arrietty_ @_Vera_ A Aylakkadin
Esşim merhaba yarın yazayım olur mu şu an pek iyi değilim
İyi geceler

Evet evdeyim canım genelde adımlama leslie şeklinde yapmaya çalışıyorum

Selam kızlar
Pazartesi menüm
Sabah
1 su bardağı süt+ 3 yk yulaf+ 1 tatlı kaşığı chia, tarçın, 1 porsiyon yaban Mersini ile yulaf lapası

Ara
Yeşil çay, 10 çiğ fındık

Öğle
Lorlu salata, 1 dilim ekmek, 1 bardak ayran

Ara
Sütlü kahve, yarım elma, 1 mandalina

Akşam
Mantar sote, yoğurt, salata

Ara
1 dilim ananas

Su: 3lt
Spor: 15000adım: 750puan
A Arrietty_ @_Vera_ sedulu E Emeeelll

Gecmis olsun ortagim
Sabah 2 yumurtalı omlet
Aksam salata
Arada kayisi cayi
Her turli bitki cayi
2 lt su
7000 adjm yürüdüm.
Yarin daha cok insallah

Bizim haftasonları yemek işi eşimin. Oda hep et türleri yapar. Meğer ben diyetteyken ekmeğime kan doğruyormuşum. Hatta pilates hocası bana 1 parça et yiyeceğine bir tabak mantı ye demişti. Gözlerim parladı mantı delisi biri olarak

Ben de A grubuyum diş konusu bende doğru dolgu kaplama ne ararsan var
Babam rahmetli de 0 grubuydu
Allah rahmet eylesin.
Benim dişlerde öyle, bu yaşta 2 tane implant yaptırmam lazım. Babamda 0 sıfır grubu.
Biz şimdi 0 grubuna göremi hareket edicez, A grubuna göre mi

Ben yaptım da pek uyamadım abla o yüzden de etkili olmadı bende hani öğünde başka bişe yenmiyo ya o tür detokslar beni zorluyo ayran detoksu da aynı şekilde
Kabağı normalde çok az yağda soteleyip sarmisakli yoğurtlu çok seviyorum

Normal kahvaltımı yaptıktan sonra deneyeyim diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…