Merhaba bugün yoğunluktan anca geçmiş okuyorum. Takıma hosgeldin. Ben kaptan yardımcısı sedulu. Evliyim 2 yaşında bir oğlum var. Ondan fırsat kaldıkça spor yapıyorum bol bol. Diyet olarak tatlıyı ve hamur işini kesince güzel sonuç aldım burada. Umarım sen de memnun kalırsın takım ortamındanHoş bulduk kizlarrr
Biz yeni girenler de hergun yediğini yazacakmi. ( zeki mürende bizi gorecekmi gibi oldu ama )
Bütün gün bugun ev temizliği yaptigim için spor olarak leslie 1 mil yapabildim sadece. 6 bucukta aksam yemeği bitti ve kapanış
Genelde aksam yemegi en gec 5 de yemeye calisiyorum aslinda bugun gecikti biraz.
Sabah neden bişey yemedin ki
13000adim evdeysen harikaHerkese iyi akşamlar bugün aslında 5 30 da kapattım yeme işini de yazamadım
Sabah haşlanmıi yumurta 1.5 tane 1 dilim tb ekmeği biraz tulum peyniri 1 çk çemen
Ara 2 kuru kayısı 2 ceviz ve türk kahvesi
Öğle kabak çorbası 1 kase
Ara 2 kaşık yoğurt yarım elma üzeri tarçın
Akşam dünden kalma dolma 2 adet 1 kase yoğurt çorbası
Su 3.5 lt
Spor 13000 adım 650 puan
A Arrietty_sedulu @Osev senin günün nasıldı eşim
Nescafe derken 2si 1arada ya da 3u 1 arada değil sade kahve ben de genelde türk kahvesi ya da filtre kahve tercih ediyorum ama bugün çok dersim vardı sade kahvenin de diğerleri kadar zararlı olduğunu düşünmüyorum açıkçası ve kahve bu aralar olmazsa olmazım çok seviyorum bı de hamilelik döneminde icemeyince şimdi daha çok içer oldumSen sut demişsin ama ben nescafe ye takildim
SsSiMqE ben cidden bir donem kahveti tamamen kestim ve çok cok iyi geldi. Simdi gene cok kahve icmeye basladim ama artik instant kahve icmiyorum. Cok fazla ek icerik var onlarda. Turk kahvesi veya filtre kahve tercih et. Aslinda oncesinde de bir kac menude daha gördüm, yazacaktim unutmusum.
Evet evdeyim canım genelde adımlama leslie şeklinde yapmaya çalışıyorumSabah neden bişey yemedin ki
13000adim evdeysen harika
Nescafe derken 2si 1arada ya da 3u 1 arada değil sade kahve ben de genelde türk kahvesi ya da filtre kahve tercih ediyorum ama bugün çok dersim vardı sade kahvenin de diğerleri kadar zararlı olduğunu düşünmüyorum açıkçası ve kahve bu aralar olmazsa olmazım çok seviyorum bı de hamilelik döneminde icemeyince şimdi daha çok içer oldum
Ben yaptım da pek uyamadım abla o yüzden de etkili olmadı bende hani öğünde başka bişe yenmiyo ya o tür detokslar beni zorluyo ayran detoksu da aynı şekildeKızlar aranızda kabak detoksu yapan oldu mu?
Gecmis olsun ortagimSelamlar , müthiş bir baş ağrım bar menümü yazamadım hemen yazıp yatacağım kendimi iyi hissetmiyorum
Kontrol bildirimi sabit
sabah
1 h yumurta
öğle 1 kase salata (kıvırcık roka salatalık domates parmesan p mozarella p kırmızı kapya biber
akşam
4 adet etli lahana sarması
su:2 lt
Spor : yok 1267 adım
A Arrietty_ @_Vera_ A Aylakkadin
Esşim merhaba yarın yazayım olur mu şu an pek iyi değilim
İyi geceler
Yine ölüm orucuna sokmus seni bu diyetisyenGecmis olsun ortagim
Sabah 2 yumurtalı omlet
Aksam salata
Arada kayisi cayi
Her turli bitki cayi
2 lt su
7000 adjm yürüdüm.
Yarin daha cok insallah
Kaptanim ben yiyemiyorum sanirim. Tiksinti geldi herseydenYine ölüm orucuna sokmus seni bu diyetisyen
Bizim haftasonları yemek işi eşimin. Oda hep et türleri yapar. Meğer ben diyetteyken ekmeğime kan doğruyormuşum. Hatta pilates hocası bana 1 parça et yiyeceğine bir tabak mantı ye demişti. Gözlerim parladı mantı delisi biri olarakBende AB grubuyum. Oda 2 e ayriliyormus. Yazdiklarina bakarsam B Bende daha baskin. Birde bana et yaramiyormus. Bence cok aciklayici olmus. Her kan grubu ayri ayri baya aciklayici. Hindi ve Kuzu disinda et yemeyecegim bir sure. Avokado bile iyi degilmis bana. Hc yagida. Bol yesillik yemeliymissim.
Allah rahmet eylesin.Ben de A grubuyum diş konusu bende doğru dolgu kaplama ne ararsan var
Babam rahmetli de 0 grubuydu
Ben daha önce yapmıştım üç günde 2.5 kilo gitti normale dönünce 1 kilosu geri geliyo ama yine de 3 günde 1-1.5 kilo da iyidir benceKızlar aranızda kabak detoksu yapan oldu mu?
HarikasınEvet evdeyim canım genelde adımlama leslie şeklinde yapmaya çalışıyorum
Kabağı normalde çok az yağda soteleyip sarmisakli yoğurtlu çok seviyorumBen yaptım da pek uyamadım abla o yüzden de etkili olmadı bende hani öğünde başka bişe yenmiyo ya o tür detokslar beni zorluyo ayran detoksu da aynı şekilde
Çok iyi rakamBen daha önce yapmıştım üç günde 2.5 kilo gitti normale dönünce 1 kilosu geri geliyo ama yine de 3 günde 1-1.5 kilo da iyidir bence
Harikasın
Bende aslında çok seviyorum da yemeğin yanında hahaKabağı normalde çok az yağda soteleyip sarmisakli yoğurtlu çok seviyorum
Normal kahvaltımı yaptıktan sonra deneyeyim diyorum
Kabağı normalde çok az yağda soteleyip sarmisakli yoğurtlu çok seviyorum
Normal kahvaltımı yaptıktan sonra deneyeyim diyorum