- 19 Mart 2019
- 7.883
- 33.204
Nohut, buğday, yeşil mercimek, salatalık, yoğurt.Detoks çorbansa neler var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nohut, buğday, yeşil mercimek, salatalık, yoğurt.Detoks çorbansa neler var
Kendin mi yaptın canım ne var içinde
Geçenlerde A 101 den toz zencefil ve toz zerdeçal aldım bir türlü cesaret edemedim kullanmaya daha önceden kullanmadımreglde şişlik kaçınılmaz oluyor abla.Zencefil ve kiraz sapı çok iyig eliyor
Cumartesi bildirim yapmıştımTUM CITIRLARIN DIKKATINE
Kaptanlarin karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir. Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir. Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir. Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz. En gec cumartesi ödül ögünü yapmis olmaniz lazim Kacamaklarin kalorisine göre spor cezasi verilecektir 3 gunden fazladir menulerini yazmayan, menu tablosundan cikartiliyor .3 gun duzenli menulerini yazarsaniz eksiksiz, tabloya yeniden girebilirsinizKISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma (High Knees)
S: Squat
A: Adimlama
D: Dans
715. Etap Menü tablomuz
Isim Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Sali Carsamba Persembe @esmeriiim ✔ ✔ - Alys ✔ ✔ @Zeytur ✔ ✔ sedulu ✔ ✔ @_Vera_ ✔ ✔ÖDÜL MUAF @Ayse_M ✔ ✔ @Serina08 ✔ÖDÜL ✔ @Emeeelll ✔ ✔ @Osev ✔ MUAF H3RA_ ✔ÖDÜL ✔ @bnnu ✖ MUAF MUAF @Ceyhans ✔ ✔ Ozzybal ✔ÖDÜL ✔ rockandroll ✔ ✖ graphicdesigner ✔ ✔ÖDÜL @sadece_ben ✔ ✔ÖDÜL A Arrietty_ ✔ÖDÜL ✔ - @istanbulin ✔ÖDÜL ✔ Cikocev ✔ ✔ Varyemez ✔ ✔ K klbk33 ✔ ✔ @Mathteacher27 ✖ ✖ - @Melegimkorusun ✔ ✔ @Aylakkadin ✔ ✔ D -DOLUNAY- ✔ ✖
Cezalar yapilmadigi takdirde ertesi güne 2 kat olarak ekleniyor
Puan Cezasi :
715. Etap Puan Tablosu
Esler Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Sali Carsamba Persembe Toplam Alys @Zeytur 875+1000 1000+2038 1270+500 @Melegimkorusun @Emeeelll 315+506 450+502 743+400 @Serina08 sedulu 900+600 1950+800 1050+650 @Osev @Ayse_M 700+412 500+500 600+794 A Arrietty_ @_Vera_ 875+760 1800+310 650 @Ceyhans @sadece_ben 450+740 600+800 300+570 Ozzybal @istanbulin 225+250 500+350 200+300 H3RA_ graphicdesigner 195+150 100+680 150+892 rockandroll K klbk33 500+274 100+ 56 @Aylakkadin @bnnu 500 500 500 @Mathteacher27 @esmeriiim D -DOLUNAY- Cikocev 350+105 305+ 350+650 Varyemez 200 100
Gayet iyi o zaman, cumaya guzel bir eksi geliyor
Hmm haftada 2-3 kez yoğurdun içine karıştırarak tüketiyorum. Su sekilde:Geçenlerde A 101 den toz zencefil ve toz zerdeçal aldım bir türlü cesaret edemedim kullanmaya daha önceden kullanmadım
Alerji filan yapar mı diye cesaret edemedim
Zencefilli süt içmek istiyordum
Cumartesi bildirim yapmıştım
7600 adim 382 puan
Yavrum ben ankaraya gitmeyeli cooooooookk sene oldu 10 yaşında falandım benim şehir tercihim izmir. Belki ileride tekrar oraya yerleşirimBen ankaralı değilim ama kalbim ankaralı bir gün buluşma ayarlarız inşallah sedulu sensiz olmaz ama
Yeni kahve içtim. Sabah haşlanmış yumurta yedim o tok tuttu. Köy yumurtası tadı başka güzelKızlar ara öğün saati geldi neler yiyorsunuz ara öğünde
Benim hc yağlı filtre kahvem var termosta biraz soğumuş ama yapacak bişey yok yanında kuru üzüm ve 1 kuru incirim var. Sizlerde kaçamak yok değil mi?
Merhaba canım hoşgeldin ben 10 gün falan if yaptım ama bu aralar sanki tartı kımıldamıyor bile bende kabak detoksu düşünüyorum üç günlük yarın başlayacam inşallah geçmişte yapmıştım gerçekten çok faydasını gördüm yine yapacamBen de bu hafta İFle devam etmeyi düşünüyorum başka kimler İF yapıyor ve sonuç alıyor musunuz
Ben de kabak detoksu düşünüyorum yarın ya da Çarşamba günüMerhaba canım hoşgeldin ben 10 gün falan if yaptım ama bu aralar sanki tartı kımıldamıyor bile bende kabak detoksu düşünüyorum üç günlük yarın başlayacam inşallah geçmişte yapmıştım gerçekten çok faydasını gördüm yine yapacam
Merhaba canım, menülerine bir kaç gündür bakıyorum. Geçen hafta yapamıyorum diye ağlanırken gayet güzel menüler çıkartıyorsun artık.Merhabalar,
Bugün yine oruçluyum, bu sefer sizin dediğiniz gibi yaptım sahurda bişey yemedimn, sadece 1 bardak süt içtim, ama bence gerçekten ramazanda böyle yaparsam hayatımda ilk defa ramazandan zayıflamış çıkarım buna inandım.
Sabahki kilom: 73,4 çıktı haftasonu artıları zaten kaçınılmaz bende maşallah.ç ama cumaya kadar iner eminim.
SsSiMqE canım hoşgldin bende IF yapıyorum valla çok memnunum ömrüm boyunca devam edeceğim inşallah.
A Arrietty_ sedulu @_Vera_ H3RA_
Sağol canım hoşbuldum bakalım deniycem ben de biraz dahaMerhabalar,
Bugün yine oruçluyum, bu sefer sizin dediğiniz gibi yaptım sahurda bişey yemedimn, sadece 1 bardak süt içtim, ama bence gerçekten ramazanda böyle yaparsam hayatımda ilk defa ramazandan zayıflamış çıkarım buna inandım.
Sabahki kilom: 73,4 çıktı haftasonu artıları zaten kaçınılmaz bende maşallah.ç ama cumaya kadar iner eminim.
SsSiMqE canım hoşgldin bende IF yapıyorum valla çok memnunum ömrüm boyunca devam edeceğim inşallah.
A Arrietty_ sedulu @_Vera_ H3RA_
ayyy canımsın yaaa çok teşekkür ederim , gerçekten tarçın harika bir fikir, bak sen diyince valla ben yapıyorum. Normalde bende biliyorum evet tarçını süte eklersem şekerim dengelenir filan ama ben bunu kendi hayatıma uygulamayı akıl edemiyorum.Merhaba canım, menülerine bir kaç gündür bakıyorum. Geçen hafta yapamıyorum diye ağlanırken gayet güzel menüler çıkartıyorsun artık.
Ben sahurda bir şey yemeden dayanabiliyordum baktın seni çok zorladı tok tutan az kalorili şeyler ye. Yeşil mercimek gibi mesela. Birde iftardan sonra su şişenle gez 2 lt yi tamamlamaya çalış.
Sahurda içtiğin süte tarçında koyarsan kan şekerini de dengeler aklında olsun.
Allah kabul etsin oruçlarını.
A Arrietty_
Bugünün ara öğünleri
3 hurma + 250 ml tarçınlı süt
1 haşlanmış yumurta
250 ml dukan içeceği
Geriye kalan 250 ml lik kısmı akşam içerim nasipse
Akşam menüm
Portakallı kereviz
Yoğurt
Erişte
Büyük oğlan kalbura bastı tatlısı istedi yaptım adet öncesindeyim
Ölümlü dünya ben diyette isem çocuklar diyette değil ya diye yaptım
O da inadına miss gibi oldu
Ölmüşüm ağlayanım yok bugün Cuma olsaydı iyiydi
Hafta sonu aksi gibi canım hiçbirşey istemedi online derslerin yoğunluğundan yapacak vaktim de yoktu .
Gel kaptancım sana da ikram edeyim kaymaklıKalbura basti da nasil guzel ama
Senelerdir yemiyorum
Annemdeyim Bende. Oglumun discisi vardi son anda aklima geldi. Sonra kardesini aldik kresden. Anneanne diye tutturdular geldik bizde :)
Günü erken kapadim
Ilk ögün
2 yumurta biraz sucuk
Ara
1 avuc kaju
Aksam
Kuzu eti. Herhal Toplam 200gr kadar birsey