Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Benim wc sorunu hep var artık onu bahane etmiyorum hafta sonu miktarları biraz fazla kaçırıyorum sanırım ondan her pazartesi artı geliyorum tabii bide cumadan yaptığım bol karbonhidratlı ödüllerim var

TUM CITIRLARIN DIKKATINE
  • Kaptanlarin karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.​
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.​
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.​
  • Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz. En gec cumartesi ödül ögünü yapmis olmaniz lazim​
  • Kacamaklarin kalorisine göre spor cezasi verilecektir​
  • 3 gunden fazladir menulerini yazmayan, menu tablosundan cikartiliyor .3 gun duzenli menulerini yazarsaniz eksiksiz, tabloya yeniden girebilirsiniz
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma (High Knees)
S: Squat
A: Adimlama
D: Dans

715. Etap Menü tablomuz

IsimCumaCumartesiPazarPazartesiSaliCarsambaPersembe
esmeriiim -
Alys
Zeytur
sedulu
@_Vera_✔ÖDÜLMUAF
E English_teacherrr
@Serina08✔ÖDÜL
E Emeeelll
O_sevincli_ki MUAF
H3RA_ ✔ÖDÜL
bnnu MUAFMUAF
Ceyhans
Ozzybal ✔ÖDÜL
rockandroll
graphicdesigner ✔ÖDÜL
S sadece_ben ✔ÖDÜL
A Arrietty_ ✔ÖDÜL-
istanbulin ✔ÖDÜL
Cikocev
Varyemez
K klbk33
@Mathteacher27-
Melegimkorusun
A Aylakkadin
D -DOLUNAY-

Cezalar yapilmadigi takdirde ertesi güne 2 kat olarak ekleniyor

Puan Cezasi :

715. Etap Puan Tablosu
EslerCumaCumartesiPazarPazartesiSaliCarsambaPersembeToplam
Alys Zeytur 875+10001000+20381270+500
Melegimkorusun E Emeeelll 315+506450+502743+400
@Serina08 sedulu 900+6001950+8001050+650
O_sevincli_ki E English_teacherrr 700+412500+500600+794
A Arrietty_ @_Vera_875+7601800+310650
Ceyhans S sadece_ben 450+740600+800300+570
Ozzybal istanbulin 225+250500+350200+300
H3RA_ graphicdesigner 195+150100+680150+892
rockandroll K klbk33 500+274100+56
A Aylakkadin bnnu 500500500
@Mathteacher27 esmeriiim
D -DOLUNAY- Cikocev 350+105305+350+650
Varyemez 200100

Hoşgeldin Dilber hala
Teşekkür ederim benim yaptığım hata sanırım ana öğünlerde de çok az yemek ve çok az kalori aldığım için de metabolizma yavaşladı ben de if yapicam ama ana öğünlere daha dikkat ederek bı de ara öğünü kaç gibi ve neyle yapıyorsun

Merhaba sizde hoşgeldiniz. İnşallah birlikte çok güzel kilolar veririz

H3RA_ haftasonu menulerine baktim, bence kotu degil.
Sadece senin hic muz yememen lazim sanirim, kabizlik sorunun vardi diye aklima kalmis, yanlis mi?
Haftasonu temizlik telaşım vardı, acıkınca bastırsın diye ara öğün niyetine yemiştim. Ama doğru söylüyorsun önemli bir detayı görmemişim.

Günlük spor puan hedefi nedir acaba

64.50 diyeyim bari ama tırstım yazarken. Perşembe reformer dersleri başlıyor. Birde o şişkinlik yaparsa diye de korkuyorum

Günlük spor puan hedefi nedir acaba
Şöyle onlar hedef değil 1.sayfada spor puan tablosu var her gün yaptığınız sporları oradan puanlayıp yazmanız lazım.Spor tablosu budur burda toplanır puanlar ve haftanın en çok spor yapanları seçilir.Menü tablosu ise düzenli menü bildirimi yapıyor musunuz ? Bunun kontrolünü sağlamak içindir.

ben de daha yeniyim aslinda,
3 haftadir buradayim, simdilik veriyorum ama ileride benim de yavaslayabilir. O zamanlara detoks hakkimi sakliyorum.

Genelde fazla yiyorum simdilik diyeyim.

12 de ilk ogunumu yapiyorum,
eger cok doymadiysam hemen 1 saat sonra ara yapiyorum, yoksa 2 saat sonra.

1. secenek
1 taze meyve veya kuru meyve,
hala ac hissediyorsam kuruyemis yiyorum.

2. secenek
meyveli yogurt / kwart

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…