Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kullanıcı Adı : Dilber Hala
İsim (İsteğe Bağlı ): Dilber
Mesleginiz: Ev hanımı
Yaşınız : 32
Medeni Durumunuz : Evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 2 cocuk 3-6 yaşlar
Yaşadığınız şehir: Antalya
Boyunuz : 155
Kilonuz: 66.5
Hedef kilonuz : 50
Kilo alma hikayeniz : İlk doğum sonrasi 50 kiloya düşmüştüm. İkinci doğum sonrası 58 kiloydum emzirmeyi bırakınca hayatimda hic görmediğim 70 kiloyu gördüm. İki haftadir diyetteyim 3.5 kilo verdim. Daha çok kiloların da gideceğine eminim.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Artık kilodan sabahları agrilarla uyanmaya basladim sagliyim elden gidiyordu buna dur demenin zamani çoktan gelmisti.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? Yillar önce bekarken baska kullanici adiyla katılmıştım. Hangi kullanıcı adimla hatirlamiyorum. Üniversite yıllarindaydi. Kilo da vermistim.

Ben de bu hafta İFle devam etmeyi düşünüyorum başka kimler İF yapıyor ve sonuç alıyor musunuz

hosgeldin oncelikle.

ben 16 saatlik if yapiyorum, ama haftaici 18 saati de rahat bulabiliyorum.

2 ana ogun tek ara ogun seklinde yapiyorum. Ilk ogunum 12 de, aksam da ne kadar erken kapatirsam o kadar iyi oluyor.

ben ifi hayat tarzima uyuyor diye yapiyorum acikcasi.
If ile yagdan yakarsin diyorlar, ve bence kesinlikle dogru, ben degisimi fark ediyorum.

İçindeki malzemelerden kaynaklanıyomuş canım sadece uzun süreli yapma yani 3 gün ya süresi 3 günü aşma mesela
Yok hatta belki 2 günde bitiricem, zaten max 3 gün deniyor.

Çok yorucu sporda yapmadım ki ben. Senin maşallahın var bana göre sporlarda.
Evet bugün başlıyorum detoksa. İnşallah cuma günü güzel bir rakam görürüm.
Sağol canım
Kaçamaklarım sık sık olsa benden kaynaklı derim. Şurda olduğum iki aydır yaptığım kaçamak 2/3 defayı geçmedi.
Gün boyu zaten işteyim, 9 de evde oluyorum. O saatten sonra günün yorgunluğunu atmak yerine kendimce spor, adımlama yapmaya çalışıyorum. Üstüne evin sorumluluğu. Nefsinle bu kadar savaşırken istediğin sonuçları görememek can sıkıyor. Bir yerde yanlış yapıyorum ama ne? Sanırım diyetisyensiz olmayacak bu iş.

Yolcuğuna bugün mü çıkıyosun canım yoksa vardın mı naptın

Günaydın kızlarrr dönüşüm muhteşem olacak demiştim demi sizlere
Cuma 94.2
Bugün 92.7
Cumaya hedef 92 inşallahhh
Nasıl ama
A Arrietty_ sedulu O_sevincli_ki
Maşallah kanki ne güzel eksi bunlar
kuru fasulye şişliği gibi duruyor zaten wcde de sıkıntı varmış ılık su ve kuru kayısı şahane çalıştırıyor.İşe yaramazsa sıcak havluyu karnına koyup yukarıdan aşağı doğru masaj yap güzelce çalıştırıyor.Ama düzenli yapma sonra bağırsaklar şımarıp masajım nerde katyaaa diyor.
Gunaydin kizlar
Cuma 78.1
Pazartesi 78.4
Hedef 77.5
Spordan mı acaba dukan birası ve düzenli yeşil çay içmeni tavsiye ederim.
reglde şişlik kaçınılmaz oluyor abla.Zencefil ve kiraz sapı çok iyig eliyor
Günaydın kızlarrr
Bugun arkadasıma gtcem oğlen tartısı vardr ınsallah bıldırım yaparım. Tabı tok olucam ama olsun hıc yoktan ıyıdır
Tokken bile eksilerde çıkarsın inşallah
Günaydın kızlar ❤
Cuma =61,7
Bugün =62
Hedef=61,5
Acaba artının sebebi ne wc mi spor mu ona göre önlem alalım
Merhaba hoşgeldiniz ben Vera bu aralar pek ortalarda olmasamda takımın asla kilo veremeyeni ve çok konuşanı olarak baki kaldım galiba.İnşallah birlikte çok güzel kilolar veririz.
Zencefil ve kiraz sapını ıhlamurla kaynatmanı ve içmeni tavsiye ederim bir tutamda yeşil çay ve yarım limon 1.5 lt suya. Regle iyi geliyor.

takim icin kendini feda etmen lazim, yapacak bir sey yok,
sonunu dusunen kahraman olamaz veracim

tebrikler, -100 olsun bizim olsun

Yolcuğuna bugün mü çıkıyosun canım yoksa vardın mı naptın
otobüsteyim ayy birde heyecanlıyım ki... 1 sene oldu ankarayı görmeyeli.Tabii yeni zayıf Verayı da herkes bugün görecek bakalım neler dicekler.Önümde tonton bir teyze oturuyor ben yulaf lapası yedim arada teyzeye de ikram ettim diyo ben bebek maması yemiyorum kızım sağol

Teşekkür ederimm canım. ❤

Allah teyze diyeydin komik hadi iyi yolculuklar canım yaa 1 sene sonra yeniden gitmek heyecanlıdır hakkaten ve seni görünce ne diyecekler heyecanı . haber ver bize de şok olan kişi sayısını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…