- 6 Aralık 2010
- 34.491
- 91.166
Bugün şu yoğurtlu çorbanın detoksuna başlıyorum. Onunla birlikte olurmu ki.
İki detoksu aynı anda yapmayacaksın diye biliyorum.
yok bence karistirma.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugün şu yoğurtlu çorbanın detoksuna başlıyorum. Onunla birlikte olurmu ki.
İki detoksu aynı anda yapmayacaksın diye biliyorum.
Ben de bu hafta İFle devam etmeyi düşünüyorum başka kimler İF yapıyor ve sonuç alıyor musunuz
İçindeki malzemelerden kaynaklanıyomuş canım sadece uzun süreli yapma yani 3 gün ya süresi 3 günü aşma meselaHiç duymadım kabızlık yaptığını, o kadar da hazırlık yaptım. Her yönden yolum tıkanıyor
Yok hatta belki 2 günde bitiricem, zaten max 3 gün deniyor.İçindeki malzemelerden kaynaklanıyomuş canım sadece uzun süreli yapma yani 3 gün ya süresi 3 günü aşma mesela
Çok yorucu sporda yapmadım ki ben. Senin maşallahın var bana göre sporlarda.dun sabah ile bu sabah arasinda tam 1.1 kilo fark var.
+400 ciktim cumaya gore de.
ama dun cok yoruldum, hala kaslarim sizliyor, ben ona bagliyorum.
senin de haftasonu menunu bir kontrol edelim, bazi seyler siskinlik yapmis olabilir. 2 gunde o kadar kilo almanin mumkunati yok, canini sikma.
Detoks yapacaksin zaten 3 gun degil mi?
Sağol canımH3RA_ lütfen kendine haksızlık etme oradaki üzüntünü taaa burada hissettim inan
Ve çok üzüldüm gerçekten
Moral bozmak yok yolumuza sağlıklı beslenme kilolardan kurtulma hikâyemize devam ediyoruz hep birlikte pess etmek yok
Maşallah kanki ne güzel eksi bunlarGünaydın kızlarrr dönüşüm muhteşem olacak demiştim demi sizlere
Cuma 94.2
Bugün 92.7
Cumaya hedef 92 inşallahhh
Nasıl ama
A Arrietty_ sedulu O_sevincli_ki
kuru fasulye şişliği gibi duruyor zaten wcde de sıkıntı varmış ılık su ve kuru kayısı şahane çalıştırıyor.İşe yaramazsa sıcak havluyu karnına koyup yukarıdan aşağı doğru masaj yap güzelce çalıştırıyor.Ama düzenli yapma sonra bağırsaklar şımarıp masajım nerde katyaaa diyor.A Arrietty_ sedulu @istanbulin
Dün uyuyakaldım, menumu simdi yazayım:
12:00 balkabakli sütlü smoothie
13:00 10 fındık
15:00 1 tabak kuru fasulye
18:00 balkabakli sütlü smoothie
19:00 10 fındık
2.5 litre su
6000 adim: 300 puan
Gecen cuma: 79.2
Pazartesi: 79.7
Hedef: 78.2
Biraz tuvalet sıkıntısı yaşıyorum, bugun dukan birası da yapacağım, umarım iyi gelir.
Spordan mı acaba dukan birası ve düzenli yeşil çay içmeni tavsiye ederim.Gunaydin kizlar
Cuma 78.1
Pazartesi 78.4
Hedef 77.5
reglde şişlik kaçınılmaz oluyor abla.Zencefil ve kiraz sapı çok iyig eliyorGünaydın kızlar güzel bir hafta olması dileğiyle
Cuma günü 69.1 kg
Bugün 69.4 kg
Artı 300 gr
Bu artının sebebini biliyorum neyseki
Vücudum patlayacak bomba gibi adet öncesi belirtiler yaşıyorum
Lavaboya da çıkıyorum fakat bir şişlik, gerilme var vücutta adet olunca sökülür gider her zamanki durum
Tokken bile eksilerde çıkarsın inşallahGünaydın kızlarrr
Bugun arkadasıma gtcem oğlen tartısı vardr ınsallah bıldırım yaparım. Tabı tok olucam ama olsun hıc yoktan ıyıdır
Acaba artının sebebi ne wc mi spor mu ona göre önlem alalımGünaydın kızlar ❤
Cuma =61,7
Bugün =62
Hedef=61,5
Merhaba hoşgeldiniz ben Vera bu aralar pek ortalarda olmasamda takımın asla kilo veremeyeni ve çok konuşanı olarak baki kaldım galiba.İnşallah birlikte çok güzel kilolar veririz.Kullanıcı Adı : Dilber Hala
İsim (İsteğe Bağlı ): Dilber
Mesleginiz: Ev hanımı
Yaşınız : 32
Medeni Durumunuz : Evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 2 cocuk 3-6 yaşlar
Yaşadığınız şehir: Antalya
Boyunuz : 155
Kilonuz: 66.5
Hedef kilonuz : 50
Kilo alma hikayeniz : İlk doğum sonrasi 50 kiloya düşmüştüm. İkinci doğum sonrası 58 kiloydum emzirmeyi bırakınca hayatimda hic görmediğim 70 kiloyu gördüm. İki haftadir diyetteyim 3.5 kilo verdim. Daha çok kiloların da gideceğine eminim.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Artık kilodan sabahları agrilarla uyanmaya basladim sagliyim elden gidiyordu buna dur demenin zamani çoktan gelmisti.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? Yillar önce bekarken baska kullanici adiyla katılmıştım. Hangi kullanıcı adimla hatirlamiyorum. Üniversite yıllarindaydi. Kilo da vermistim.
Zencefil ve kiraz sapını ıhlamurla kaynatmanı ve içmeni tavsiye ederim bir tutamda yeşil çay ve yarım limon 1.5 lt suya. Regle iyi geliyor.
otobüsteyim ayy birde heyecanlıyım ki... 1 sene oldu ankarayı görmeyeli.Tabii yeni zayıf Verayı da herkes bugün görecek bakalım neler dicekler.Önümde tonton bir teyze oturuyor ben yulaf lapası yedim arada teyzeye de ikram ettim diyo ben bebek maması yemiyorum kızım sağolYolcuğuna bugün mü çıkıyosun canım yoksa vardın mı naptın
Teşekkür ederimm canım. ❤Maşallah kanki ne güzel eksi bunlar
kuru fasulye şişliği gibi duruyor zaten wcde de sıkıntı varmış ılık su ve kuru kayısı şahane çalıştırıyor.İşe yaramazsa sıcak havluyu karnına koyup yukarıdan aşağı doğru masaj yap güzelce çalıştırıyor.Ama düzenli yapma sonra bağırsaklar şımarıp masajım nerde katyaaa diyor.
Spordan mı acaba dukan birası ve düzenli yeşil çay içmeni tavsiye ederim.
reglde şişlik kaçınılmaz oluyor abla.Zencefil ve kiraz sapı çok iyig eliyor
Tokken bile eksilerde çıkarsın inşallah
Acaba artının sebebi ne wc mi spor mu ona göre önlem alalım
Merhaba hoşgeldiniz ben Vera bu aralar pek ortalarda olmasamda takımın asla kilo veremeyeni ve çok konuşanı olarak baki kaldım galiba.İnşallah birlikte çok güzel kilolar veririz.
Zencefil ve kiraz sapını ıhlamurla kaynatmanı ve içmeni tavsiye ederim bir tutamda yeşil çay ve yarım limon 1.5 lt suya. Regle iyi geliyor.
HEDEF BEN MİYİM TAYFUN ?takim icin kendini feda etmen lazim, yapacak bir sey yok,
sonunu dusunen kahraman olamaz veracim
tebrikler, -100 olsun bizim olsun
Aynen yaa...herkes arti cikmis,
kizlar hadi 4 gunumuz var, dertlenmek yok.
ben de +400 ciktim. 66 kilo.
cumaya hedefim 65.
ama bugun dinlenicem, belki adimlamayi bile cok yapmam.
Allah teyze diyeydin komik hadi iyi yolculuklar canım yaa 1 sene sonra yeniden gitmek heyecanlıdır hakkaten ve seni görünce ne diyecekler heyecanı . haber ver bize de şok olan kişi sayısınıotobüsteyim ayy birde heyecanlıyım ki... 1 sene oldu ankarayı görmeyeli.Tabii yeni zayıf Verayı da herkes bugün görecek bakalım neler dicekler.Önümde tonton bir teyze oturuyor ben yulaf lapası yedim arada teyzeye de ikram ettim diyo ben bebek maması yemiyorum kızım sağol