Ayy ne kadar az yemişsin kendiminkine bakınca ben dünyaları yemişim gibi hissettim şimdi
Pizza olunca demi az değil sanki bi an kendimi çok yemiş gibi hissettim dePizza yiyecegim diye omad yapayim dedim aslinda, ama yine de ara ogun yaptim.
Az degil aslinda dusununce.
Oksıjenli su nedır acaba
Ayybu yoğurda bişey katıp yemek bana öyle eziyet ki valla bu kiloma razı gelesim geliyo ama öylede olmuyo işte malesef
Yiyemediğin ne varsa diyetisyeninden muadilini iste. Süreçten sıkılmaman da daha önemli.
VarsiiinIyı aksamlar kızlar
Cuma yedıkerım
Saat 13:00 muz 1 adet
Türk kahvesi
Aksam ıspanak yogurt 2 dılım ekmek
Su 1 lt cok yogundum pazar market
Cumartesı menu
Sabah domates salatalık peynır 5 zeytın roka.1 dılım ekmek
Ara bır avuç kabak cekırdegı
Aksam fırında kanat 5 parca salata 1 dılım ekmek
Su 1.5 lt
A Arrietty_sedulu
Kaptanlarım es lıstesjnfe varmıyım bu hafta benım tartım yok magdur olmasın kımse
10 günde yada 15 günde bir diyet değişcek dayanırım diye düşünüyordum ama ıı ıı şuan mesajlaşıyoruzYiyemediğin ne varsa diyetisyeninden muadilini iste. Süreçten sıkılmaman da daha önemli.
Guzel gorunuyor aslinda.
Keten tohumunu cekebilirsin, yulafi da istersen belki daha hosuna gider.
Ya abla benim bitki çaylarını bu tarz karışımlarını yeme konusunda hep bi eziyet çekiyorum o yüzden gözüme hitap etcek şekilde hazırlıyorumZeytur bence bu öneriyi dikkate almalısın
Kesinlikle fazlalıklardan kurtulma süreci bizim için eziyete dönüşmemeli
Kasımdan bu zamana geriye dönüp baktığımda neredeyse hemen hemen hiç zorlanmadığımı görüyorum ve bu beni çok mutlu ediyor
Regle ragmen cok guzel kilo vermişsin, tekrar tebriklerMerhaba kızlar.
Sabah kahvaltı yaptım. Simdi ara ogun yaptım kuruyemiş filan yedim.
Bir de ben regl oldum öğlen. Dünkü
1.1 kg vermeme daha çok sevindim bugun
Bana da yulafYa abla benim bitki çaylarını bu tarz karışımlarını yeme konusunda hep bi eziyet çekiyorum o yüzden gözüme hitap etcek şekilde hazırlıyorum
Bizim video noldu :)))Sabah omlet
Arada ceviz kahva
Aksam kofte
2lt su
10000 adim
Ben bunları bayılıyorum, diyet yemekleri tam bana göreBana da yulaf
Yoğurt içerisine meyve
Meyve üzerine tarçın
O tarz yiyeceklerin yüzü bana soğuk geliyor adeta görüntüsü içimi üşütüyor
Evet biraz uygun olmamış ama telaşın var sonuçta o yüzden bugünlük olabilir canım kolay gelsin
Ben seni muaf tutalim diyecektim kaynadi arada. Baska sehire tasinma telasi derken gayet normal boyle birgun
Ayy ablaaa hiç sormaa ayneennBana da yulaf
Yoğurt içerisine meyve
Meyve üzerine tarçın
O tarz yiyeceklerin yüzü bana soğuk geliyor adeta görüntüsü içimi üşütüyor
Ay evet :) Ne sakin şehir burası yahu. Tabi benim karşılaştırmam İstanbul sonrası kopenhag, kopenhag sonrası AarhusBen seni muaf tutalim diyecektim kaynadi arada. Baska sehire tasinma telasi derken gayet normal boyle birgun
Simdi ayni sehrin havasinimi soluyoruz biz