- 24 Aralık 2020
- 481
- 2.605
- 42
Benim bu ay regl atladıGunaydin kizlar,
Iyi haftasonlari herkese.
If ciler dun bir video izledim. Doktor sey diyor, ovulasyon gunlerinizde 15 saati gecirmeyin, regle yakin gunlerde de oruc tutmayin. Enteresan geldi, eger adet dongusu if yuzunden degisen gariplesen varsa buna dikkat edebilir.
Menapozdakiler veya artik adet duzeni yavaslamis olan kisiler icin de, haftanin 5 gunu normal if 16 saat, 1 gunu 24 saar, 1 gunu de yine hic orucsuz yapin demis.
Hormonlarin saglikli salgilanmasi bir sekilde dengelenmesi icinmis.
Ben bu reglime yakin ifi kesicem bakalim, ovulasyonu bilmiyorum ama hic, o sansina kussun.
Aynı benim anne babamı tarif etmişsin. Bizde de annem A babam 0. Kilo konusunda da aynılar.Verdiğin bilgiler için teşekkürler, ben de A grubuyum maalesef, annem de A grubu. Annem 4 yıldır sürekli diyet modunda besleniyor, ilk yıl 15 kilo verdi, ama ne zaman biraz gevşetse hemen kilo alıyor. Ama babam annemin karşısında dünyaları yiyorbal kaymak, en az 1 beyaz ekmek, gece atistirmalari, yine de kilo almiyor, alsa da 1 hafta bahçe isi ile uğraşsa hemen veriyor. Tabi ki babam 0 grubu .
Çok güzel bilgiler. TeşekkürlerGünaydın kızlar sabah 9:30 gibi uyandım ama kahvaltımı az önce yaptım.
10:00 limonlu su
Kahvaltı 12:00
2 küp kaşar peyniri, 1 küp beyaz peynir, 4 zeytin, 10/12 sap maydanoz, 1 dilim pastırma, 1 haşlanmış yumurta, 2 küp tahin helva, limonlu şekersiz çay
Birazdan temizliğe başlayacağım, kardiyo olacak bana
Kızımı kursa bıraktım geldim, pilates için görüşmeye gittim baya adımım oldu şu saate kadar ama adım sayarı takmamışım.
Pilates hocasıyla haftada 2 gün olarak konuştuk.Onun ailesinde de lipödem problemi varmış o yüzden hastalığı tanıyor bu büyük bir artı benim için. İlk zamanlar tartıda artı çıkabilirsin buna takılma bizim için önemli olan aynadaki görüntün ve kıyafetlerinde ki fark dedi.
Seni çalıştırdığım her ders sonrası en az 3/4 km yürüyeceksin çünkü ben yağları ısıtıcam sen yürüyünce yakacaksın dedi. Kalan günlere ödevler vereceğim o günlerde salmak yok dedi.
Yağlar 35/40 dk ısınmadan sonra yanmaya başlar, sen o süreden sonrasını kilo verme sayacaksın dedi.
Yani gün içinde aralıklı yapılan sporlar yağ yakımı yapmıyor diye düşündürdü bu bana. Mesela ip atlama günlerimizde saatte yada yarım saatte yada 15/20 dk da bir yaptığım 100 er atlamalar pek faydalı değilmiş.
Sana bir hareketi yaptıracağım mesela ardından direkt ip atlama yada zıplamaya geçeceksin dedi. Vücudun alıştıkça her ders sonrası 700/800 kalori yakacak kadar çalışacağız dedi.
Sonra kan grubuma göre yememi istedi. Mesela ben A grubuyum. Yediklerimi yakma konusunda en şanssız grupmuş. Çünkü kandaki asit oranı en yüksek kan grubuymuş, yediklerimi daha az yakıyormuş. Bu konuda en şanslı sıfır grubuymuş. Yediklerini çok hızlı yakarmış.
Şeyda Çoşkun’u çok sevmem ama kan grubuna göre beslenmeyi instagramında çok güzel anlatmış izle mutlaka dedi. İnstagramda ki hesabını bulamadım bir hesap var ama çok eski ve az paylaşım var. Sahte hesap gibi geldi bana, takip edeniniz varsa atarsa sevinirim.
İşte öylee edindiğim bilgileri size de yazayım dedim.
He valla bende burnumu tıkıyorum hemen hemen yutuyorum su içiyorum hemen yoksa midem bulanıyoAyybu yoğurda bişey katıp yemek bana öyle eziyet ki valla bu kiloma razı gelesim geliyo ama öylede olmuyo işte malesef
Ay hç sorma yulaf olunca mecbur ciğniyorum lokma agzımda büyüyorHe valla bende burnumu tıkıyorum hemen hemen yutuyorum su içiyorum hemen yoksa midem bulanıyo
Yaa nereye gıdıyorsun kaptann grup a devam ama demı. Cok cok ıyı bak kendıne sevılıyorsun görmeden sevmeyı oğrendım bu grupta yaBen vedaları da pek beceremem o yüzden janjanlı bir başlık koyamadım.
4.Takımın güzelleri ağustostan beri burdayım ve bu takıma hep sanki seçilmiş de gelmiş dediğim kişiler geldi.Herkesi tanıdığım için çok çok mutlu oldum.Kaptan yardımcılığı yaptığım süreçte sizlerle çok eğlendik çok spor yaptık.Ama bazı sebeplerden dolayı yoğunluktan dolayı yardımcılıktan ayrılmam gerekiyor.
@Arriety_ kaptanım seni iyi ki tanımışım hayatımda gördüğüm en çalışkan en dürüst ve gönlü güzel insanlardan birisin.
sedulu sende aynı şekilde iyi ki seni tanımışm.Aşırı enerjik ve dobra oluşunla her zaman favorimsin
herkesi çok seviyor ve öpüyorum.
Kabak detoks corbası nasıl oluyor canımİyi akşamlar kızçeler bugün menüm
Sabah
1 haşlanmış yumurta
1 tk kadar çemen
1 dilim tb ekmeği
1 dilim beyaz peynir
2 zeytin
Ara
Türk kahvesi
2 kuru kayısı
2 ceviz
Biraz antep fıstığı
Öğle
Kabak detoks çorbası 2 kase
Ara
1 elma
Akşam
Kabak çorbası 1 kase
4 kaşık tavuklu patlıcan yemeği
2 kaşık bulgur pilavı
Su 3 lt
Spor 10000 500 puan
A Arrietty_sedulu O_sevincli_ki naptın eşim taşınma işi nasıl gidiyo nasılsın
Oksıjenli su nedır acaba
Yok canım test yaptımKiz o baska bir sey olmasin
Yiyemediğin ne varsa diyetisyeninden muadilini iste. Süreçten sıkılmaman da daha önemli.Ayybu yoğurda bişey katıp yemek bana öyle eziyet ki valla bu kiloma razı gelesim geliyo ama öylede olmuyo işte malesef
Vera atmıştı canım geçen hafta yaptım tadını beğendim kalorisi de az hem kabak lifli diye yeniden yapmak istedim doyurucu da oluyoYaa nereye gıdıyorsun kaptann grup a devam ama demı. Cok cok ıyı bak kendıne sevılıyorsun görmeden sevmeyı oğrendım bu grupta ya
Kabak detoks corbası nasıl oluyor canım
Oksıjenli su nedır acaba