Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Gunaydin kizlar,
Iyi haftasonlari herkese.

If ciler dun bir video izledim. Doktor sey diyor, ovulasyon gunlerinizde 15 saati gecirmeyin, regle yakin gunlerde de oruc tutmayin. Enteresan geldi, eger adet dongusu if yuzunden degisen gariplesen varsa buna dikkat edebilir.

Menapozdakiler veya artik adet duzeni yavaslamis olan kisiler icin de, haftanin 5 gunu normal if 16 saat, 1 gunu 24 saar, 1 gunu de yine hic orucsuz yapin demis.

Hormonlarin saglikli salgilanmasi bir sekilde dengelenmesi icinmis.

Ben bu reglime yakin ifi kesicem bakalim, ovulasyonu bilmiyorum ama hic, o sansina kussun.
Benim bu ay regl atladı 😭😭😭

Verdiğin bilgiler için teşekkürler, ben de A grubuyum maalesef, annem de A grubu. Annem 4 yıldır sürekli diyet modunda besleniyor, ilk yıl 15 kilo verdi, ama ne zaman biraz gevşetse hemen kilo alıyor. Ama babam annemin karşısında dünyaları yiyor🤣 bal kaymak, en az 1 beyaz ekmek, gece atistirmalari, yine de kilo almiyor, alsa da 1 hafta bahçe isi ile uğraşsa hemen veriyor. Tabi ki babam 0 grubu🙂.
Aynı benim anne babamı tarif etmişsin. Bizde de annem A babam 0. Kilo konusunda da aynılar.
Mesela bende kırmızı et direkt yağa dönüşürmüş. Bir parça yediğin et bir tabak mantı yemişsin gibi etki eder dedi.
Yemeğin içine koyduğun 200 gr değil ama direkt yediğin et yağa dönüşecektir, onuda hiç yemeyeceksin diye bir şey yok. Sende direkt yağ olduğunu bilerek ölçüyü azaltacaksın dedi.
Ben bu konuyu biraz araştıracağım bakalım

Günaydın kızlar sabah 9:30 gibi uyandım ama kahvaltımı az önce yaptım.
10:00 limonlu su

Kahvaltı 12:00
2 küp kaşar peyniri, 1 küp beyaz peynir, 4 zeytin, 10/12 sap maydanoz, 1 dilim pastırma, 1 haşlanmış yumurta, 2 küp tahin helva, limonlu şekersiz çay
Birazdan temizliğe başlayacağım, kardiyo olacak bana 😀
Kızımı kursa bıraktım geldim, pilates için görüşmeye gittim baya adımım oldu şu saate kadar ama adım sayarı takmamışım.

Pilates hocasıyla haftada 2 gün olarak konuştuk.Onun ailesinde de lipödem problemi varmış o yüzden hastalığı tanıyor bu büyük bir artı benim için. İlk zamanlar tartıda artı çıkabilirsin buna takılma bizim için önemli olan aynadaki görüntün ve kıyafetlerinde ki fark dedi.

Seni çalıştırdığım her ders sonrası en az 3/4 km yürüyeceksin çünkü ben yağları ısıtıcam sen yürüyünce yakacaksın dedi. Kalan günlere ödevler vereceğim o günlerde salmak yok dedi.

Yağlar 35/40 dk ısınmadan sonra yanmaya başlar, sen o süreden sonrasını kilo verme sayacaksın dedi.
Yani gün içinde aralıklı yapılan sporlar yağ yakımı yapmıyor diye düşündürdü bu bana. Mesela ip atlama günlerimizde saatte yada yarım saatte yada 15/20 dk da bir yaptığım 100 er atlamalar pek faydalı değilmiş.

Sana bir hareketi yaptıracağım mesela ardından direkt ip atlama yada zıplamaya geçeceksin dedi. Vücudun alıştıkça her ders sonrası 700/800 kalori yakacak kadar çalışacağız dedi.

Sonra kan grubuma göre yememi istedi. Mesela ben A grubuyum. Yediklerimi yakma konusunda en şanssız grupmuş. Çünkü kandaki asit oranı en yüksek kan grubuymuş, yediklerimi daha az yakıyormuş. Bu konuda en şanslı sıfır grubuymuş. Yediklerini çok hızlı yakarmış.
Şeyda Çoşkun’u çok sevmem ama kan grubuna göre beslenmeyi instagramında çok güzel anlatmış izle mutlaka dedi. İnstagramda ki hesabını bulamadım bir hesap var ama çok eski ve az paylaşım var. Sahte hesap gibi geldi bana, takip edeniniz varsa atarsa sevinirim.

İşte öylee edindiğim bilgileri size de yazayım dedim. 😘
Çok güzel bilgiler. Teşekkürler 😍
Şu kan grubu olayına bakacağım ben de. Merak ettim 😊

Sabah
1 yumurtadan omlet
4 küçük dilim peynir
1 domates
1 tatlı kaşığı tereyağ bal
2 dilim tam buğday ekmeği ve
Şekersiz çay

öğlen
2 yemek kaşığı haşlanmış makarna( yağ salça sos herhangi bir şey yok)

akşam
5 yemek kaşığı kısır( kısır demeye de bin şahit lazım bulgur yok gibi yani bastım marulu en fazla 2 yemek kaşığı bulgur ya vardı ya yoktu)

210 ip atlama =105 puan
100 jumping jack=200 puan
2 litre su
2 kupa yeşil çay
Gün devam ettiği için su devam eder ekstra spor olursa yazarım gece
A Arrietty_ sedulu sedulu D -DOLUNAY-

İyi akşamlar kızçeler bugün menüm

Sabah

1 haşlanmış yumurta
1 tk kadar çemen
1 dilim tb ekmeği
1 dilim beyaz peynir
2 zeytin

Ara
Türk kahvesi
2 kuru kayısı
2 ceviz
Biraz antep fıstığı

Öğle
Kabak detoks çorbası 2 kase

Ara
1 elma

Akşam
Kabak çorbası 1 kase
4 kaşık tavuklu patlıcan yemeği
2 kaşık bulgur pilavı

Su 3 lt

Spor 10000 500 puan
A Arrietty_ sedulu sedulu O_sevincli_ki O_sevincli_ki naptın eşim taşınma işi nasıl gidiyo nasılsın

A Arrietty_

Kahvaltı öncesi

2 hurma + 500 ml su

Kahvaltım ise resimdeki gibi + 250 ml su
Bugün çay içmedim
Domatesin üzerine 1 tk zeytinyağı koydum

A Arrietty_

Ara öğünlerim

200 ml kayısılı form çayı

3 Hurma + +7 badem + 200 şekersiz süt

1 adet kivi

Akşam menüm

1.5 kepçe sebze çorbası
5 köfte
1 kase salata (domates salatalık maydanoz marul)
250 ml ayran

Ayybu yoğurda bişey katıp yemek bana öyle eziyet ki valla bu kiloma razı gelesim geliyo ama öylede olmuyo işte malesef 😒😒

Eklentiler

• IMG_20210220_193152.jpg
    IMG_20210220_193152.jpg
    140,9 KB · Görüntüleme: 23
Iyı aksamlar kızlar
Cuma yedıkerım
Saat 13:00 muz 1 adet
Türk kahvesi
Aksam ıspanak yogurt 2 dılım ekmek
Su 1 lt cok yogundum pazar market

Cumartesı menu
Sabah domates salatalık peynır 5 zeytın roka.1 dılım ekmek
Ara bır avuç kabak cekırdegı
Aksam fırında kanat 5 parca salata 1 dılım ekmek
Su 1.5 lt

A Arrietty_ sedulu sedulu
Kaptanlarım es lıstesjnfe varmıyım bu hafta benım tartım yok magdur olmasın kımse

A Arrietty_ sedulu sedulu
2 litre su ictim
Sabah
1 haşlanmış yumurta 1 dilim peynir
2 sigara böreği biber 1 dilim salam cay

Aksam
Fırında patatesli tavuk
Mercimek çorbası
Salata

Bugun öğünlerim cok düzensiz oldu 2 ogunum var sabah gec yedim oyle olunca aksama anca oldu ara falanda yapmadim
15 bin adim 750 puan
50 mekik 100 puan
50 skuat 100 puan
50 high nes 100 puan
900 ip atlama 900 puan
Toplam 1950 puan

Ben vedaları da pek beceremem o yüzden janjanlı bir başlık koyamadım.
4.Takımın güzelleri ağustostan beri burdayım ve bu takıma hep sanki seçilmiş de gelmiş dediğim kişiler geldi.Herkesi tanıdığım için çok çok mutlu oldum.Kaptan yardımcılığı yaptığım süreçte sizlerle çok eğlendik çok spor yaptık.Ama bazı sebeplerden dolayı yoğunluktan dolayı yardımcılıktan ayrılmam gerekiyor.
@Arriety_ kaptanım seni iyi ki tanımışım hayatımda gördüğüm en çalışkan en dürüst ve gönlü güzel insanlardan birisin.
sedulu sedulu sende aynı şekilde iyi ki seni tanımışm.Aşırı enerjik ve dobra oluşunla her zaman favorimsin :KK200: :KK200:
herkesi çok seviyor ve öpüyorum.
Yaa nereye gıdıyorsun kaptann grup a devam ama demı. Cok cok ıyı bak kendıne sevılıyorsun görmeden sevmeyı oğrendım bu grupta ya😍
İyi akşamlar kızçeler bugün menüm

Sabah

1 haşlanmış yumurta
1 tk kadar çemen
1 dilim tb ekmeği
1 dilim beyaz peynir
2 zeytin

Ara
Türk kahvesi
2 kuru kayısı
2 ceviz
Biraz antep fıstığı

Öğle
Kabak detoks çorbası 2 kase

Ara
1 elma

Akşam
Kabak çorbası 1 kase
4 kaşık tavuklu patlıcan yemeği
2 kaşık bulgur pilavı

Su 3 lt

Spor 10000 500 puan
A Arrietty_ sedulu sedulu O_sevincli_ki O_sevincli_ki naptın eşim taşınma işi nasıl gidiyo nasılsın
Kabak detoks corbası nasıl oluyor canım
A Arrietty_ sedulu sedulu Zeytur Zeytur

13.30
1 kase meyveli kwark
1 avuc kuruyemis

17.00
Ev yapimi orta boy civari pizza
Oksijenli su, 80 kcalmis.

Sporu gece yazacagim.
Oksıjenli su nedır acaba🤭

Yaa nereye gıdıyorsun kaptann grup a devam ama demı. Cok cok ıyı bak kendıne sevılıyorsun görmeden sevmeyı oğrendım bu grupta ya😍

Kabak detoks corbası nasıl oluyor canım

Oksıjenli su nedır acaba🤭
Vera atmıştı canım geçen hafta yaptım tadını beğendim kalorisi de az hem kabak lifli diye yeniden yapmak istedim doyurucu da oluyo

Eklentiler

• Screenshot_2021-02-14-19-18-22.png
    Screenshot_2021-02-14-19-18-22.png
    179,3 KB · Görüntüleme: 19
X