Günaydın kızlar
Bugün zumba günümüz ne kadar yaparsanız 2 kat puan var. Hem de çok eğlenceli bir dans sinir stres kalmıyor yaparken
Bol hoplamalı zıplamalı gün bizi bekliyor.
kızlar ben spor cahili ve özürlüsü olarak zumbaya hayatımda ilk defa baktım neymi,ş diye, bu bildiğin şarkı eşliğinde ounama yani, dans etme, mezdeke oynama, zıplama kıvırma dimi yanlış anlamadım yani???
ohhh ozaman bugün çok fingir fingir bir gün olacak haydi eller havaya
sabahki menüm:
aç karnına ev yapımı kefir
2 dilim doğal ekmek
1 haşlama yumurta
1 dilim peynir
1 tabak domates salatalık biber maydanoz karışımı
Reformer harika birseyKızlar reformer pilatese başlamaya karar verdim. Bu hafta araştıracağım bakalım, kızım da çok istiyor. Analı kızlı inceleceğiz inşallah.
Gerçi benim prensesin avuç içi kadar totosu var ama ona göre verilmesi gereken kiloları var.
Yanında diyet ve hafif de olsa sporla ile güzel sonuçlar alırım diye düşünüyorum.
Ben hala öğün yapmadım sabah 2 kuru kayısı yedim sadece.
Şimdi de duble az şekerli türk kahvemi yudumluyorum.
Canım isteyince yerim bir şeyler.
Akşam zumba yapacağım ama çok hareketli olanlara yetişemiyorum. Benim gibilere uygun bir şeyler varsa atar mısınız?
Devlet hastanesinde mi gittin özel mi canım? Nasıl bir program uyguladıGünaydın kızlar yarım saat önce diyestisyenden çıktım şimdi diyet listesindeki malzemeleri alıp eve gecip güzelce kahvaltı yapmayı planlıyorum. Evdeki tartımla burdaki tartı rakamları hiç aynı çıkmadımoralim bozuldu ama iyide oldu düştüğüm gibi kalkmasınıda bilirim ben burda evdeki tartı rakamlarımla devam edecem.. evdeki tartım daha iç açıcı
Metabolizma yaşım 40 çıktı
10 gün sonra gel dedi ben onu 15 günn yaptım ilçeden merkeze gitmek kolaymı
A Arrietty_ kaptancazım nasıl oldun
Canım ben kafama göre takılıyorum zumbada herhangi bir link yok zumba yazıp beğendiklerimi açıyorum ama bi tane cardio zumba gibi vardı link bulup ekleyeyimGuzel zumba videosu olan linki yazabilir mi?
Ayyy reformer muhteşem bir şey. Ben pandemi diye cesaret edemiyorum şimdilik ama vücudu inanılmaz esnetiyor her kasini hissediyorsun resmenKızlar reformer pilatese başlamaya karar verdim. Bu hafta araştıracağım bakalım, kızım da çok istiyor. Analı kızlı inceleceğiz inşallah.
Gerçi benim prensesin avuç içi kadar totosu var ama ona göre verilmesi gereken kiloları var.
Yanında diyet ve hafif de olsa sporla ile güzel sonuçlar alırım diye düşünüyorum.
Ben hala öğün yapmadım sabah 2 kuru kayısı yedim sadece.
Şimdi de duble az şekerli türk kahvemi yudumluyorum.
Canım isteyince yerim bir şeyler.
Akşam zumba yapacağım ama çok hareketli olanlara yetişemiyorum. Benim gibilere uygun bir şeyler varsa atar mısınız?
Yok ondan önce var gibiydi. Usuyordum ama pek takmadim. 2 gun disarida saatlerce olunca oldu belki. Hic bilmiyorum. Normalde hemen hastalanan bir tipim zaten
Özele gittim canım 1 ayda 3 diyet yazacak egerki 10 günde bir gidersem 15 güne bir diyet olarak anlaştıkDevlet hastanesinde mi gittin özel mi canım? Nasıl bir program uyguladı
Canım ben kafama göre takılıyorum zumbada herhangi bir link yok zumba yazıp beğendiklerimi açıyorum ama bi tane cardio zumba gibi vardı link bulup ekleyeyim
Ayyy reformer muhteşem bir şey. Ben pandemi diye cesaret edemiyorum şimdilik ama vücudu inanılmaz esnetiyor her kasini hissediyorsun resmen
Canım yok aşağılarda gözüm yok rutin yaşımı göstersem yeter banaEbru salliya yapmislardi da kadin 10 yas mi ne genc cikmisti
Sen 25 leri hedefle o yuzden
ben bunu yaparım seducumKızlar cardio gibi zumba yapmak isteyen varsa buna bakabilir
Kız çok lezzetli olmuştu valla soğan sarımsak kabak biber hep dediklerini koydum valla harika bi tat olmuş çok beğendim ben sıcak içtimE English_teacherrr yaa nasıl içiyorsun ben soğuk içiyorum adını kaka çorbası koydu evdekiler...
Daha yeni girebildim takıma evdekilerin işleriyle uğraşmaktan bir türlü vakit bulamadım.Naılsınız kızlar neler yapıyorsunuz ?
Ses yok sıyırdım sanırımKaptanlar bilirler ama bence cezalik bir menu degil.
Cok beyin calistigi icin karbonhidrat ihtiyaci da olusmustur, makarna iyi olmus bence.
Reformer harika birsey
2hafta gitmistim. Inan ki cok memnun kalirsiniz.
Suan hala kapali burada. Acilinca tekrar denemek isterim.
Bacaklari nasil yakiyor varya. Hic kullanmadigin kaslarin oldugunu fark ediyorsun. Umarim sizde memnun kalirsiniz
Bende simdi kahvalti yapiyorum.
2gun cok az su ictim. Onuda duzene sokmam lazim. Bakayim ben video, atayim
Gözüm korktu sanki...Ayyy reformer muhteşem bir şey. Ben pandemi diye cesaret edemiyorum şimdilik ama vücudu inanılmaz esnetiyor her kasini hissediyorsun resmen