Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kızlar ben spor cahili ve özürlüsü olarak zumbaya hayatımda ilk defa baktım neymi,ş diye, bu bildiğin şarkı eşliğinde ounama yani, dans etme, mezdeke oynama, zıplama kıvırma dimi yanlış anlamadım yani???
ohhh ozaman bugün çok fingir fingir bir gün olacak haydi eller havaya

sabahki menüm:
aç karnına ev yapımı kefir

2 dilim doğal ekmek
1 haşlama yumurta
1 dilim peynir
1 tabak domates salatalık biber maydanoz karışımı

Benim yaptigim zumbadan cok her seye benziyor yok o kalca kivrilmiyor, adamlar bile daha estetikler.

Kızlar reformer pilatese başlamaya karar verdim. Bu hafta araştıracağım bakalım, kızım da çok istiyor. Analı kızlı inceleceğiz inşallah.
Gerçi benim prensesin avuç içi kadar totosu var ama ona göre verilmesi gereken kiloları var.
Yanında diyet ve hafif de olsa sporla ile güzel sonuçlar alırım diye düşünüyorum.
Ben hala öğün yapmadım sabah 2 kuru kayısı yedim sadece.
Şimdi de duble az şekerli türk kahvemi yudumluyorum.
Canım isteyince yerim bir şeyler.
Akşam zumba yapacağım ama çok hareketli olanlara yetişemiyorum. Benim gibilere uygun bir şeyler varsa atar mısınız?

Reformer harika birsey
2hafta gitmistim. Inan ki cok memnun kalirsiniz.
Suan hala kapali burada. Acilinca tekrar denemek isterim.
Bacaklari nasil yakiyor varya. Hic kullanmadigin kaslarin oldugunu fark ediyorsun. Umarim sizde memnun kalirsiniz

Bende simdi kahvalti yapiyorum.
2gun cok az su ictim. Onuda duzene sokmam lazim. Bakayim ben video, atayim

Devlet hastanesinde mi gittin özel mi canım? Nasıl bir program uyguladı
Guzel zumba videosu olan linki yazabilir mi?
Canım ben kafama göre takılıyorum zumbada herhangi bir link yok zumba yazıp beğendiklerimi açıyorum ama bi tane cardio zumba gibi vardı link bulup ekleyeyim
Ayyy reformer muhteşem bir şey. Ben pandemi diye cesaret edemiyorum şimdilik ama vücudu inanılmaz esnetiyor her kasini hissediyorsun resmen

Özele gittim canım 1 ayda 3 diyet yazacak egerki 10 günde bir gidersem 15 güne bir diyet olarak anlaştık

Valla sabah aynı değişen bişi yok bildiğimiz şeyler ara ögünler farklı akşam yoğurda birsürü şey katcam protein agırlıklı verdi canım

Kız çok lezzetli olmuştu valla soğan sarımsak kabak biber hep dediklerini koydum valla harika bi tat olmuş çok beğendim ben sıcak içtim

Kaptanlar bilirler ama bence cezalik bir menu degil.
Cok beyin calistigi icin karbonhidrat ihtiyaci da olusmustur, makarna iyi olmus bence.
Ses yok sıyırdım sanırım
Ayyy reformer muhteşem bir şey. Ben pandemi diye cesaret edemiyorum şimdilik ama vücudu inanılmaz esnetiyor her kasini hissediyorsun resmen
Gözüm korktu sanki...
Siz bile yanmayı bu kadar hissettiyseniz ben ilk dersten sonra bir hafta yürüyemem sanırım.

Muhtesem bir salata tarifim var:

Orjinali burada : Rice & Lentil Salad – A Couple Cooks

1 er kap pirinc ve yesil mercimek haslanip hazirlanmis.

Soguduktan sonra ceri domates, kirmizi sogan ve basil? Eklenmis.

Sirke limon ve bazi soslar eklenmis (sos kulturum hic yok )

Tadi muhtesem olmustu en son yaptigimda, bugun kahverengi pirinc ile yapmayi dusunuyorum aksam yemegi olarak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…