Ben sanirim hurmayi 10 kilo yesem bıkmam.ayyy bu gerçekten çok güzel oluyor bunu bende yapmıştım kesinlikle herkese tavsiye ederim
Akşam menüm:
öğlen arası : 5 fındık + 5 badem + 2 hurma + 1 ceviz
fırında patatesli tavuk 1 porsiyon + 1 yk pilav + ayran + salata
spor: 3000 adım = 150 puan
A Arrietty_sedulu @_Vera_ @rockandroll
Cezalari yapanlardan bildirim bekliyorumTUM CITIRLARIN DIKKATINE
Kaptanlarin karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir. Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir. Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir. Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz. En gec cumartesi ödül ögünü yapmis olmaniz lazim Kacamaklarin kalorisine göre spor cezasi verilecektirKISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma (High Knees)
S: Squat
A: Adimlama
D: Dans
714. Etap Menü tablomuz
3 gunden fazladir menulerini yazmayan, menu tablosundan cikartiliyor .3 gun duzenli menulerini yazarsaniz eksiksiz, tabloya yeniden girebilirsiniz
Isim Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Sali Carsamba Persembe esmeriiim ✔ ✔ ✔ 10 DK D ✔ Alys ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ @Zeytur ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ sedulu ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ @_Vera_ ✔ ✔ ✔ ✔ E English_teacherrr ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ @Serina08 ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ E Emeeelll ✔ÖDÜL ✔ ✔ ✔ ✔ @Osev ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ 100 M H3RA_ ✔ÖDÜL ✔ ✔ ✔ ✔ bnnu ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ Ceyhans ✔ ÖDÜL ✔ ✔ ✔ ✔ Ozzybal ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ @rockandroll ✔ÖDÜL ✔ ✔ ✔ 100 M ✔ 100 JJ @graphicdesigner ✔ÖDÜL ✔ 50 M 100 jj 100 M ✔ ✔ @sadece_ben ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ A Arrietty_ ✔ ✔ ✔ MUAF MUAF @istanbulin ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ Cikocev ✔ ✔ÖDÜL ✔ 100 JJ 100 IP ✔ Varyemez ✔ÖDÜL ✔ ✔ ✔ ✔ @klbk33 ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ @Mathteacher27 ✔ ✔ ✔ ✔ @Melegimkorusun ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ A Aylakkadin
Cezalar yapilmadigi takdirde ertesi güne 2 kat olarak ekleniyor@graphicdesigner Cikocev esmeriiim @rockandroll @Osev
Puan Cezasi @_Vera_ :@graphicdesigner : -200
@rockandroll : -300
@Osev: -100
Cikocev : -200
Harikasin gordum az önce
Benımde bos gecıyor daha hazr degılım spora arada dans edıyorum onda bıle yoruluyorum canımyine güzel bir gün eşim
spor sende de mi yok, benim de boş geçiyor
Afiyet olsun cnm erkencisin bugünIyi akşamlar,
09:00 iki tost ekmeği büyüklüğünde peynirli tost
12:30 3 yk yulaf, 4 kasik yoğurt, 4 kasik közlenmiş biber
14:30 2 wasa, 2 dilim tulum peyniri, 4 zeytin, 5 ceri domates, yarim salatalık
15:30 filtre kahve, kuru incir
17:00 yarim pide, bol salata
1.5 litre su, öğleden sonra misafirlikteydim, daha fazla su içeceğim.
Spor bilgilerini daha sonra paylaşacağım.
A Arrietty_ @_Vera_sedulu Ceyhans
O kadar çok şey yedim ki, daha fazla yemeyeyim diye yazdım hemenAfiyet olsun cnm erkencisin bugün
Iyi bi yöntemmiş yoksa sonu gelmiyorO kadar çok şey yedim ki, daha fazla yemeyeyim diye yazdım hemen
Oy oy şimdi sporlarımı yaptım geldim, adımlarımı tamamlayıp yazarım birazdan. Eki Görüntüle 2785177
Şu salata tarifini görmüşken size de atayım dedim. Tadı mükemmel oluyormuş.
Eki Görüntüle 2785179
Yarın bu detoks çorbasını yapayım diyorum. 2 yada 3 gün bunun dışında bir şey yemiyorsun, kahvaltı öğünü hariç. İçindekilere bakılınca tartı öncesi mantıklı mı sizce?