Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Yok ondan önce var gibiydi. Usuyordum ama pek takmadim. 2 gun disarida saatlerce olunca oldu belki. Hic bilmiyorum. Normalde hemen hastalanan bir tipim zaten
Şimdi toparladın mı yoksa devam ediyor mu üşüme? Ay oraların soguklari da fena yani
Protein ağırlıklı beslenmek çok güzel bir şey. Uzun süre tokluk sağlıyor karbonhidrat gibi değil.
ben bunu yaparım seducum
Yap yavrum bende yaptım bugün
Ses yok sıyırdım sanırım

Gözüm korktu sanki...
Siz bile yanmayı bu kadar hissettiyseniz ben ilk dersten sonra bir hafta yürüyemem sanırım.
Yok ya o kadar olmaz en fazla bir kaç gün sıkıntı olur sonra geçer. Reformer da güzel şekilleniyor vücut

Salata istiyorsan nohut salatası da deneyebilirsin. Hem protein bol hem de tokluk hissi mükemmel

A Arrietty_ bizi eş yapabilirsin kaptanım bende çünkü iş yoğunluğumdan çok spor yapamıyorum kalbimde hep yapmak var ama zamanım hiç yok
ah zavallı eşim ah birde ceza istiyor yazık :)
graphicdesigner canım İnan moral motivasyon olarak berbat yerlerdyim. İştahım açık kapatamıyorum bugün o kadar zor tuttum ki kendimi bilemezsin ben ne yapacam böyle acıktıkça kendimden nefret ediyorum.
nescafe kesinlikle yap bak şuan bende o durumdayım dünyayı yesem midem doymayacakmış gibi hissediyorum hemen yapim de sussun beynim
@_Vera_ kankii detoks çorbasu yaptım kız ne güzelmiş valla hep yaparım ben bunu tarif için teşekkürler
bunun tarifi nedir????

Ss almıştım canım @_Vera_ paylaşmıştı

Eklentiler

• Screenshot_2021-02-14-19-18-22.png
    179,3 KB · Görüntüleme: 25
Lezzetli görünüyor
Pirinç yerine bulgur koysak olurmu hem daha sağlıklı olur

Cok bomba olyr, ama soganin kirmizi tatli sogan olsun, en sevdigim
Ben pirinci yarim bardak ve kahverengi olarak katicam bugun, bakalim guzel olursa beyaz pirince goodbye derim.
Pirinçle hiç aram yoktur
Bugün yemeğimi yedim ama yarına bende denerim inşallah

İyi akşamlar kızlar bugün menüm
Sabah kahvaltıdan önce 3 kuru kayısı ile 2 bardak ılık su içtim
Kahvaltı 1 haşlanmış yumurta 1 dilim beyaz peynir 1 dilim tb ekmeği domates salatalık ve bol yeşillik
Ara 1 avuç leblebi türk kahvesi
Öğlen detoks çorbası 2 kase 1 kase yoğurt
Ara beyaz çay yarım armut
Akşam 1 kase detoks çorbası 1 tane tavuk salata
Su 3 lt
Spor 30 dk zumba 420 puan
14000 adım 700 puan 1120 puan toplam
A Arrietty_ @_Vera_ sedulu

Faydası olur umarım valla ben tadını da çok sevdim haftada 1 yaparım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…