Şimdi toparladın mı yoksa devam ediyor mu üşüme? Ay oraların soguklari da fena yaniYok ondan önce var gibiydi. Usuyordum ama pek takmadim. 2 gun disarida saatlerce olunca oldu belki. Hic bilmiyorum. Normalde hemen hastalanan bir tipim zaten
Protein ağırlıklı beslenmek çok güzel bir şey. Uzun süre tokluk sağlıyor karbonhidrat gibi değil.Özele gittim canım 1 ayda 3 diyet yazacak egerki 10 günde bir gidersem 15 güne bir diyet olarak anlaştık
Valla sabah aynı değişen bişi yok bildiğimiz şeyler ara ögünler farklı akşam yoğurda birsürü şey katcamprotein agırlıklı verdi canım
Yap yavrum bende yaptım bugünben bunu yaparım seducum
Yok ya o kadar olmaz en fazla bir kaç gün sıkıntı olur sonra geçer. Reformer da güzel şekilleniyor vücutSes yok sıyırdım sanırım
Gözüm korktu sanki...
Siz bile yanmayı bu kadar hissettiyseniz ben ilk dersten sonra bir hafta yürüyemem sanırım.
Salata istiyorsan nohut salatası da deneyebilirsin. Hem protein bol hem de tokluk hissi mükemmelMuhtesem bir salata tarifim var:
Orjinali burada : Rice & Lentil Salad – A Couple Cooks
1 er kap pirinc ve yesil mercimek haslanip hazirlanmis.
Soguduktan sonra ceri domates, kirmizi sogan ve basil? Eklenmis.
Sirke limon ve bazi soslar eklenmis (sos kulturum hic yok)
Tadi muhtesem olmustu en son yaptigimda, bugun kahverengi pirinc ile yapmayi dusunuyorum aksam yemegi olarak.
Merhaba tekrar hosgeldin. Moral motivasyon tam galibaSelam kızlar ben geldim
Kilo almamışım şuan çok mutlu oldum
Salata istiyorsan nohut salatası da deneyebilirsin. Hem protein bol hem de tokluk hissi mükemmel
A Arrietty_ bizi eş yapabilirsin kaptanım bende çünkü iş yoğunluğumdan çok spor yapamıyorum kalbimde hep yapmak var ama zamanım hiç yokÇok şükür bugünlük derslerim bitti
Yarın hem ders ,bir de okulda toplantı varmış
Yarından sonra farklı bir okulda zümre toplantimiz var
Haftasonu çabuk gel
Neyseki beslenme düzenim devam ediyor
Kaptan A Arrietty_ ben önümüzdeki haftadan itibaren eşsiz devam etmek istiyorum
Eş olan arkadaşlara haksızlık olmasın yoksa stres oluyorum üstelik hiçbirşey de yapamıyorum boş yere geriliyorum
ah zavallı eşim ah birde ceza istiyor yazık :)10:30
2 dilim ekmek
Peynir
Domates salatalik
Yumurta
Reçel
15:30
2 tane soganli borek
1 bardak ayran
1 kurabiye
19:00
2 kasik pilav
1 tavuk baget
1 kase salata
1 kase yogurtlu kereviz salatasi
1 tane icli kofte
Lokum 3 tane
Ben cok yedim. Misafir geldi ona bir suru sey yapildi. Cok yedim, mutsuzum. Ceza verir misiniz?
Su:
1 bardak dukan
1 litre su
Spor:
21785 adım= 1089 puan
A Arrietty_sedulu @_Vera_ graphicdesigner
nescafe kesinlikle yap bak şuan bende o durumdayım dünyayı yesem midem doymayacakmış gibi hissediyorum hemen yapim de sussun beynimgraphicdesigner canım İnan moral motivasyon olarak berbat yerlerdyim. İştahım açık kapatamıyorum bugün o kadar zor tuttum ki kendimi bilemezsin ben ne yapacam böyle acıktıkça kendimden nefret ediyorum.
bunun tarifi nedir????@_Vera_ kankii detoks çorbasu yaptım kız ne güzelmiş valla hep yaparım ben bunu tarif için teşekkürler
Ss almıştım canım @_Vera_ paylaşmıştıA Arrietty_ bizi eş yapabilirsin kaptanım bende çünkü iş yoğunluğumdan çok spor yapamıyorum kalbimde hep yapmak var ama zamanım hiç yok
ah zavallı eşim ah birde ceza istiyor yazık :)
nescafe kesinlikle yap bak şuan bende o durumdayım dünyayı yesem midem doymayacakmış gibi hissediyorum hemen yapim de sussun beynim
bunun tarifi nedir????
Lezzetli görünüyorMuhtesem bir salata tarifim var:
Orjinali burada : Rice & Lentil Salad – A Couple Cooks
1 er kap pirinc ve yesil mercimek haslanip hazirlanmis.
Soguduktan sonra ceri domates, kirmizi sogan ve basil? Eklenmis.
Sirke limon ve bazi soslar eklenmis (sos kulturum hic yok)
Tadi muhtesem olmustu en son yaptigimda, bugun kahverengi pirinc ile yapmayi dusunuyorum aksam yemegi olarak.
Lezzetli görünüyor
Pirinç yerine bulgur koysak olurmu hem daha sağlıklı olur
sedulu E English_teacherrr kızlar güya zumba yapıcaktım yerimden kalkamıyorum ay noldu bana böyle bugünde elde var 0 spor ama bi baş ağrısı bir halsizlik anlatamam. Özür dilerim eşim
Haydaaa kız bi kalk ayağa silkelensedulu E English_teacherrr kızlar güya zumba yapıcaktım yerimden kalkamıyorum ay noldu bana böyle bugünde elde var 0 spor ama bi baş ağrısı bir halsizlik anlatamam. Özür dilerim eşim
Yok canım önemli değil sen zaten kendinde olsan yapardın dikkat et hastalanmasedulu E English_teacherrr kızlar güya zumba yapıcaktım yerimden kalkamıyorum ay noldu bana böyle bugünde elde var 0 spor ama bi baş ağrısı bir halsizlik anlatamam. Özür dilerim eşim
Pirinçle hiç aram yokturCok bomba olyr, ama soganin kirmizi tatli sogan olsun, en sevdigim
Ben pirinci yarim bardak ve kahverengi olarak katicam bugun, bakalim guzel olursa beyaz pirince goodbye derim.
Haha güzel sallıyorlar öyle kaslı falan da değiller evde yapar gibisedulu senin videoyu 15 dak yaptim, kadinlara maasallah, salladilar durdular gobecikleri, bana yetti
ayyy bu gerçekten çok güzel oluyor bunu bende yapmıştım kesinlikle herkese tavsiye ederimSs almıştım canım @_Vera_ paylaşmıştı
Faydası olur umarım valla ben tadını da çok sevdim haftada 1 yaparım artıkayyy bu gerçekten çok güzel oluyor bunu bende yapmıştım kesinlikle herkese tavsiye ederim
Akşam menüm:
öğlen arası : 5 fındık + 5 badem + 2 hurma + 1 ceviz
fırında patatesli tavuk 1 porsiyon + 1 yk pilav + ayran + salata
spor: 3000 adım = 150 puan
A Arrietty_sedulu @_Vera_ rockandroll