yine güzel bir gün eşim
ben de kendime gelebilirsen akşam yürüyüş yaparım. regl miskinliği dün 9 da yattım.Ölü gibiyim eve geldim sonunda dün dedemlerde yatıya kaldım. Valla spor çarptı beni sümüklü böcek gibi koltuklara yapışıyorum. Bi kahve koyup gelip tablolarımızı yapayım
Selam kızlar dünki menüm
Sabah
3 yumurtadan 1/4 ü kadar Peynirli omlet
öğle
Fotoda 1 kase salata (kıvırcık-roka-salatalık-domates-parmesan peyniri-mozarella peyniri, sosunda zeytinyağı-limon-nar ekşisi-elma sirkesi var) hafta sonundan beri öğlen sadece bu salatayı yiyorum bakalım etkisi nasıl olacak
ara
1 minik amasya elması
akşam
1 p kıymalı karnabahar
su:1.5 lt
Spor: yok malesef
Eki Görüntüle 2784294
A Arrietty_ @_Vera_ @esmeriiim
Bugünün challenge videosu bu olsun kızlar adım yarışını da unutmayın. Kardiyo üzerinden hesaplayıp puanını 2 katına çıkarın. Videoda bahsettiği gibi su şişesi şampuan şişesi her şey olur ağırlık olarak
Kendine dikkat et, hasta olma da, gerisi kolay...Kızlar geçmiş yapamıyorum çok yoğunum dün gece 4:30 a kadar çalıştım. Sabah 7:30 da kalkıp ofise geldim. Dün yediklerimi paylaşmıştım ama adımları unutmuşum sorry
Dün ki adımlarım
7017 adım 701 puan
A Arrietty_ @_Vera_sedulu O_sevincli_ki
Eki Görüntüle 2784085
Ya bize ne oldu kahve yapmaya mutfağa gittim mutfakta kalorifer kenarında uyumuşum sandalyede. Ağzımın suyu bile akmış öyle ki uyumuşum. Takımda çarpıldık. Sağlıklı kızlar nolur kaçamak yapmayın spor yapın@_Vera_ bugun kimse beni spora iteleyemezdünden sonra acayip yorgunum sabah bir de kar oynamaya çıktık karda yürüyüşte yaptım komşuyla. Kedi gibi kalorifer petegine yapışık kahve içiyorum
Çoook tatlı bir video hiç de yormuyor tüm vücut üstelik 3 kat puanlama yapalım mı bu videoyu ağırlık olunca herkes bir kaçıyor bugün böyle olsun ağırlık challenge 3 kat puankisaymis ya yapalim hadi kizlar
Ya bize ne oldu kahve yapmaya mutfağa gittim mutfakta kalorifer kenarında uyumuşum sandalyede. Ağzımın suyu bile akmış öyle ki uyumuşum. Takımda çarpıldık. Sağlıklı kızlar nolur kaçamak yapmayın spor yapın
Çoook tatlı bir video hiç de yormuyor tüm vücut üstelik 3 kat puanlama yapalım mı bu videoyu ağırlık olunca herkes bir kaçıyor bugün böyle olsun ağırlık challenge 3 kat puan
Sağlıklıyım bol bol online ders yapıyorum kaptancımYa bize ne oldu kahve yapmaya mutfağa gittim mutfakta kalorifer kenarında uyumuşum sandalyede. Ağzımın suyu bile akmış öyle ki uyumuşum. Takımda çarpıldık. Sağlıklı kızlar nolur kaçamak yapmayın spor yapın
Yaptım valla 500 ml lik su şişesi aldım elime olurmu ki canım 3 kat mı hesaplayacaz şimdi bu video yuÇoook tatlı bir video hiç de yormuyor tüm vücut üstelik 3 kat puanlama yapalım mı bu videoyu ağırlık olunca herkes bir kaçıyor bugün böyle olsun ağırlık challenge 3 kat puan
Yaptım valla 500 ml lik su şişesi aldım elime olurmu ki canım 3 kat mı hesaplayacaz şimdi bu video yu
Eğer kardio dan hesaplayacaksak 15 × 10 150 bide 3 katı 450 puan yapıyo sanıyorum canım yanlışsam düzeltin kaptanlarımsana zahmet hesaplayiver
ben de giyindim hazirlandim, mesaimin bitmesini bekliyorum yapicam aksam yemeginden once.
Olur canım7 puandan mı hesaplasak 7x3x15 yapalım mı 315 puan olsun olur mu?
Yok bende de oldu hatta beğenirken yazarken 2 3 de anca oluyo sorun var sanırımKızlar sitede bir sorun mu var pcden açılınca 502 bad gateway diyor sizde de veriyor mu hatayı sorun bende mi