Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ölü gibiyim eve geldim sonunda dün dedemlerde yatıya kaldım. Valla spor çarptı beni sümüklü böcek gibi koltuklara yapışıyorum. Bi kahve koyup gelip tablolarımızı yapayım
ben de kendime gelebilirsen akşam yürüyüş yaparım. regl miskinliği dün 9 da yattım.
ah o kahveden ben de isterim afiyet olsun

salata muhtesem gorunuyor.

@_Vera_ bugun kimse beni spora iteleyemez dünden sonra acayip yorgunum sabah bir de kar oynamaya çıktık karda yürüyüşte yaptım komşuyla. Kedi gibi kalorifer petegine yapışık kahve içiyorum
Ya bize ne oldu kahve yapmaya mutfağa gittim mutfakta kalorifer kenarında uyumuşum sandalyede. Ağzımın suyu bile akmış öyle ki uyumuşum. Takımda çarpıldık. Sağlıklı kızlar nolur kaçamak yapmayın spor yapın

ay ne guzel uyunur oyle, dun gece oyle deli uyumusum ben, sarinmisim evde ne varsa, sonra da terlemisim tabi ki.

Sağlıklıyım bol bol online ders yapıyorum kaptancım

Çoook tatlı bir video hiç de yormuyor tüm vücut üstelik 3 kat puanlama yapalım mı bu videoyu ağırlık olunca herkes bir kaçıyor bugün böyle olsun ağırlık challenge 3 kat puan
Yaptım valla 500 ml lik su şişesi aldım elime olurmu ki canım 3 kat mı hesaplayacaz şimdi bu video yu

sana zahmet hesaplayiver
ben de giyindim hazirlandim, mesaimin bitmesini bekliyorum yapicam aksam yemeginden once.
Eğer kardio dan hesaplayacaksak 15 × 10 150 bide 3 katı 450 puan yapıyo sanıyorum canım yanlışsam düzeltin kaptanlarım

Ben dün menü paylaşamadım. Yatmadan paylaşırım dedim. Ama uyuyakalmışım. Sabah bir uyandım saat 8olmuş. Ne güzel 7bin adım atmıştım.

Neyse uyuyakalmadan bugünkü menümü paylaşayım.

Sabah
1pors sucuklu yumurta
1/2 havuç
1/2 salatalık
Bir tutam maydanoz
1.5dilim çavdar ekmeği

Ara
1s b. Süt
1çay b. Fındık.

Ara
1su b. Süt

Akşam
1pors kuru fasülye
1pors havuçlu salatalıklı marullu salata
2yk makarna

Spor
815 adım. X 0.05 = 40 puan. Arttırırsam yazarım uyuyakalmazsam. Sanırım bu haftanın sonuncusu benim

Canım bişey yemek isyemiyor bu aralar. Midem küçüldü sonunda

A Arrietty_
sedulu
@_Vera_

Legendwomen

Eşim ne alemdesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…