Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Herkese günaydın,

Burası çok karlı, benim için farketmiyor gerçi gece 6-7 kez uyanarak toplamda 4,5 saat uyumuşum, kızım sağolsun. Sabaha kahve ile başlasam iyi olacak
Günaydın canım burası da yağmış gece kış geri geldi yaa benim oğlumda öyleydi küçükken çok uyanırdı yaa inşallah geçer bu günleri de . kahve iyi fikir

Canım diyete başlamadan önce düz yolda yürümek, evin merdivenlerini çıkmak nasıl zorlardı beni işte o zaman fazlalıklardan kurtulmaya karar verdim
Fazlalıklar yavaş yavaş gittikçe sorunlar da ortadan kalktı .
Senin de yorulmalarin geçecek pes etme

Günaydın canım burası da yağmış gece kış geri geldi yaa benim oğlumda öyleydi küçükken çok uyanırdı yaa inşallah geçer bu günleri de . kahve iyi fikir
Oğlum bu zamanlarda daha iyiydi sanki, dişinin biri patladı, öteki de çıkmak üzere. Ek gidaya alışamadı, sanki kilo almiyor, bir tahlil versek iyi olacak. Demir eksikliği mi var acaba?

Günaydın kızlar nasılsınız? E English_teacherrr Eşimm nasılsın? Neler yapıyorsunuz bugün. Menülerde kaçamaklar 0a düşürelim bugün
Günaydın canım bugün dışarı çıkamayacağım kar var burda evde leslie yaparım diye düşünüyorum sen neler yapıyosun kahvaltıda yumurta haşlaması ve köz biber yedim inşallah kaçamak yok

Oğlum bu zamanlarda daha iyiydi sanki, dişinin biri patladı, öteki de çıkmak üzere. Ek gidaya alışamadı, sanki kilo almiyor, bir tahlil versek iyi olacak. Demir eksikliği mi var acaba?
Yaa olabilir bi baktır canım ben demir kullanmıştım oğlumda toz şase lerden belki sizinde eksiktir

Cikocev canim yiyip yiyip ben yapamıyorum yoruluyorum dersen olmaz. Kimse senin elinde kurabiyeyi ekmeği almaz yapacaksan sen yapacaksın. İrade sensin. Bugün bu şekilde kurabiyeli ya da karbonhidratlı menü yazma. Karbonhidrat yerine proteinli şeyler ye gör bak nasıl tok tutuyor seni.
Vücudun karbonhidrata şekere alışık olduğu için diyet yapmanı engeller sen gözünün önünden kaldır bakalım kurabiyeleri. Onun yerine bol su iç.
Aci gerçek ama ah ile vah ile kilo verilmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…