Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Günaydın canım bugün dışarı çıkamayacağım kar var burda evde leslie yaparım diye düşünüyorum sen neler yapıyosun kahvaltıda yumurta haşlaması ve köz biber yedim inşallah kaçamak yok
Ben o kadar yorgunum ki kahvaltı hazırlayacak halim yok diz kapaklarımda morluk var acaba yürüyüşten mi yoksa bir yere mi vurdum bilmiyorum. Kahvaltımda 3 yk yoğurt 2 yk yulaf pul biber var

Ben o kadar yorgunum ki kahvaltı hazırlayacak halim yok diz kapaklarımda morluk var acaba yürüyüşten mi yoksa bir yere mi vurdum bilmiyorum. Kahvaltımda 3 yk yoğurt 2 yk yulaf pul biber var

yuruyuse basladigimda cok agrim oluyordu, genel olarak alt bacak kaslarimda hemen agri olusur zaten,
buradan yazmislardi magnezyum takviyesi alin diye, 3 5 gundur kullaniyorum, agrilarim kalmadi gibi bir sey.

ama morluk bilemedim

yuruyuse basladigimda cok agrim oluyordu, genel olarak alt bacak kaslarimda hemen agri olusur zaten,
buradan yazmislardi magnezyum takviyesi alin diye, 3 5 gundur kullaniyorum, agrilarim kalmadi gibi bir sey.

ama morluk bilemedim
Dün dizlerimi yere koyup halıda pilates yaptım Ayy halının kılları çok sert galiba o yapmış annemde de olmuş bir kaç kez yürüyüşün günahını aldım

ayyyyy birsürü alıntı yapmıştım hepsi gitti yaaa
Bana destek veren beğenen kızan öneri veren herkese gönülden teşekkürler ediyorum, 1 gün içinde beni toparladınız iyiki varsınız
A Arrietty_ Kaptanım çok geçmiş olsun inşallah bugün iyileşirsin.
Cikocev canım dün aynı senin durumundaydım, saldıkça salası geliyor insanın, sen bugün gir bi duş al, koy bir sürahi suyunu, acıktıkça canın tatlı ıvır zıvır çektikçe ver suyun gözüne, bence özellikle nescafe inanılmaz iştahı kesiyor yani unutturuyor canın ne çekiyorsa ben çok faydasını görüyorum. Dün okumuşsundur gerçekten hem diyeti hem gurubu bırakacak durumdaydı ruh halim, seni en çok zorlayan nedir yaz bakalım kızlar da öneriler sunuyor çok faydalı oluyor valla.
rockandroll eşim çok doğru dedin günde 10.000 adımı tamamladığım günlerde çok motive oluyorum ve kesinlikle kilo veriyorum ben yine ona kesin olarak başliyim inşallah, hatırlattığın iyi oldu.

sabah:
aç karnına ev yapımı kefir
soğan suyu (regl olamıyorum, bu kür harika etki ediyor)
1 yumurta
2 dilim ekmek
1 dilim peynir
4 zeytin
bol salata domates maydanoz
ara: nescafe + 2 hurma + 1 ceviz
@_Vera_ sedulu

Selam kızlar dünki menüm
Sabah
3 yumurtadan 1/4 ü kadar Peynirli omlet

öğle
Fotoda 1 kase salata (kıvırcık-roka-salatalık-domates-parmesan peyniri-mozarella peyniri, sosunda zeytinyağı-limon-nar ekşisi-elma sirkesi var) hafta sonundan beri öğlen sadece bu salatayı yiyorum bakalım etkisi nasıl olacak

ara
1 minik amasya elması

akşam
1 p kıymalı karnabahar

su:1.5 lt
Spor: yok malesef

A Arrietty_ @_Vera_ esmeriiim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…